LOGITECH M240 KABLOSUZ 4000 DPI SİYAH MOUSE 910-007182

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Var

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

LOGITECH M240 KABLOSUZ 4000 DPI SİYAH MOUSE 910-007182
 

FARE KADAR GÜVENLİ, MALİYETLİ VE SESSİZ

Logitech M240 İş Amaçlı, Logi Bolt ve Silent Touch teknolojisine sahip uygun fiyatlı bir kablosuz mouse’tur. Güvenilir ve çok yönlü, kolay kullanımlı, kuruluş için ideal.

Masanın üzerine yerleştirilmiş kurumsal klavye fare seti

 

Temel Özellikler

GÜVENLİ

İş Amaçlı M240, Logitech’in en uygun fiyatlı güvenlik özellikli kablosuz mouse’udur. Logi Bolt alıcı bağlantıları, 10 metreye kadar güçlü bağlantı özelliğiyle tamamen şifreli ve FIPS güvenlidir15Kablosuz kullanım mesafesi, çalışma ortamına ve bilgisayar kurulumuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir. ve 8 kata kadar daha az gecikme16Kuruluşlarda yaygın olarak dağıtılan diğer kablosuz protokollerle karşılaştırıldığında. Kontrollü koşullar altında ve Logi Bolt USB alıcı bağlantı gecikmesiyle rakip kablosuz protokollerini karşılaştırmak üzere Logitech tarafından gerçekleştirilen test. Test, her biri 1000 mW’a ayarlanmış üç Wi-Fi erişim noktası ve test ögesinden 2 metre uzaklıkta bulunan üç Wi-Fi erişim noktası ve her biri 8 mW’a ayarlanmış ek bitişik kablosuz cihazlar ile tanımlanan sıfır/düşük parazit ila çok yüksek parazit koşullarını simüle etmiştir: iki aktif Bluetooth cihazı ve aralarında 0,5 metre bulunan üç aktif Logi Bolt ürün kullanıcısı. en tıkanık kablosuz ortamlarda bile.

LOGI BOLT HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ EDİNİN

Logi Bolt Logosu

SESSİZ VE ÇOK YÖNLÜ

İş Amaçlı M240, her yere götürebileceğiniz her ortamda çalışan çok yönlü bir faredir. Silent Touch teknolojisi17Logitech M185’e kıyasla tıklama sesini %90 azaltır. Sol tıklama dBA düzeyi, bağımsız laboratuvar tarafından 1 metre uzaklıktan ölçülmüştür. gürültülü ve açık bir ofiste daha az dikkat dağınıklığı anlamına gelir. Sol ve sağ elini kullanan kullanıcılar için esneklik, uzun pil ömrü181 AA pil 18 aya kadar dayanır. Pil ömrü kullanıcıya ve bilgisayar kullanım koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.ve yuvarlak hatlı şekli, her çalışanın onu popüler bir tercih olmasını sağlar.

Sessiz dokunma ve uzun pil ömrü logosu

GERİ DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ PLASTİKLERDEN YENİ OLASILIKLARA

Sürdürülebilirlik taahhüdümüz, materyaller ve ambalajlardan müşteri deneyimine kadar tasarım kararlarımızı etkiler. İş Amaçlı M240’daki plastik parçalar %48 oranında19Toplam Plastik Bileşenlerin Minimum %48 oranında Tüketici Sonrası Geri Dönüştürülen İçerik. Baskılı kablo donanımı (PWA) ve ambalaj plastikleri dâhil değildir. sertifikalı tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastikler sağlayarak eski tüketici elektronik cihazlarındaki kullanım ömrünü tamamlamış plastiklere ikinci bir şans vermek ve karbon ayak izimizi azaltmaya yardımcı olmak için çalışıyoruz.

Dizüstü bilgisayara bağlı Logi Bolt USB Alıcı

TAK VE ÇALIŞTIR

İş Amaçlı M240, Logi Bolt alıcı ile önceden eşleştirilmiştir, bu da çalışanların alıcıyı takıp tıklamaya başlaması anlamına gelir. Maksimum esneklik için Bluetooth® bağlantısı da mevcuttur.

Bilgisayarında mutlu bir şekilde çalışan kadın

YAZILIM İLE YÖNETİN VE ÖZELLEŞTİRİN

Logitech Sync, BT için şirket tarafından verilen çevre birimleri hakkında görünürlük sağlar ve BT'nin bu cihazların benimsenmesini izlemesine olanak tanır20. Logi Tune'un ayrı cihazlara indirilmesi gerekir.. Logi Options+, çalışanların iş akışlarını kolaylaştırmak için mouse’u özelleştirmelerine olanak tanır21Windows ve macOS için logi.com/optionsplus adresinden indirebilirsiniz. Logi Tune ise pil düzeyini ve cihaz bilgilerini22görüntüler Windows ve macOS için logi.com/tune adresinden erişilebilir.

 

Kendi çalışma alanında mutlu bir şekilde çalışan ekip

ÖLÇEKLENEBİLİRLİK İÇİN TASARLANDI

2 yıl sınırlı donanım garantisi ile 100’den fazla ülkede onaylı ve kullanılabilir. Önde gelen işletim sistemleri ve platformlarla uyumludur. Works With Chromebooksertifikalı . Prosupport platformumuz aracılığıyla özel teknik destek sağlanır.

Bağlantı Şekli Kablosuz
Gaming Ürün Hayır

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.