LOGITECH M235 910-002201 KABLOSUZ 1000 DPI SİYAH MOUSE

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Var

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

LOGITECH M235 910-002201 KABLOSUZ 1000 DPI SİYAH MOUSE
 

TERCİH EDECEĞİNİZ KABLOSUZ ORTAĞINIZ

Küçük ve taşınabilir M235, evde veya hareket hâlindeyken çalışmak için idealdir. Çoğu yüzey, kısıtlı çalışma alanları ve küçük ellere sahip kullanıcılar ve çocuklar için mükemmel boyuttadır; bu nedenle evden eğitim için harika bir seçenektir. Tüm büyük işletim sistemleri ile uyumlu olan ve kullanımı kolay cihaz saniyeler içinde kullanıma hazır hâle gelir.

mezuniyet kepi simgesi

tren simgesi

çay simgesi

çalışma masası simgesi

TEMEL ÖZELLİKLER

KONFORLU ŞEKİL, KOMPAKT TASARIM

M235 ile daha uzun süre verimli kalın. Rahat ve yuvarlak hatlı şekil, ellerinizin doğal hatlarını izler. Aynı zamanda fare, sağ veya sol elini kullanan tüm kullanıcılar için tasarlanmıştır; Logitech Options Yazılımı aracılığıyla sol ve sağ tıklama düğmelerini değiştirebilirsiniz.

DAHA BÜYÜK ELLER İÇİN M310 ALIN

büyük ve küçük bilgisayar faresi simgesi

KOLAY GEZİNME, HASSAS KONTROL

Kontrollü satır satır kaydırma deneyimi ile daha kolay şekilde gezinin. Tıklayamama sorunu ortadan kalkıyor; optik sensör, neredeyse her yüzeyde akıcı ve sorunsuz imleç kontrolü ile takip etmenize olanak sağlar.

izleme simgesi

DOKUNMATİK YÜZEYDEN DAHA İYİ

Dizüstü bilgisayarınıza M235’yi ekleyerek daha fazlasını başarın. Son zamanlarda yapılan bir çalışmaya göre dokunmatik yüzey yerine bu fareyi tercih eden dizüstü bilgisayar kullanıcılar %50 daha verimli olmuş4Çalışmaya katılan tüm cihazlar için ortalama hız ve doğruluğu birleştiren bit/saniye cinsinden verim hesaplaması esas alınmıştır. Ekim 2019’da iki adet Logitech standart fare ve iki adet standart gömülü izleme paneli ile 23 katılımcı üzerinde gerçekleştirilen Logitech Ergonomic Lab çalışması ve %30 daha hızlı çalışmışlardır5Çalışmaya katılan tüm cihazlarda ortalama hareket süresi için bit/saniye esas alınmıştır. Ekim 2019’da iki adet Logitech standart fare ve iki adet standart gömülü izleme paneli ile 23 katılımcı üzerinde gerçekleştirilen Logitech Ergonomic Lab çalışması.

TAK VE ÇALIŞTIR DÜZEYİNDE BASİTLİK

M235; Windows®, macOS, Linux®6Linux üzerinde Logitech Options aracılığıyla düğmelerin kişiselleştirilmesi mümkün değildir. gibi çoğu işletim sistemi ile uyumludur ve ayrıca Works with Chromebook onaylı7Bu ürünün Google’ın uyumluluk standartlarını karşıladığı onaylanmıştır. Google, bu ürünün çalışmasından veya güvenlik gereksinimleriyle ilgili standartlara uygunluğundan sorumlu değildir. Chromebook ve "Works With Chromebook" rozeti, Google LLC’nin ticari markalarıdır. bir üründür. USB alıcısını bilgisayarınıza veya dizüstü bilgisayarınıza takın ve saniyeler içinde çalışmaya başlayın. Aynı zamanda alıcı 10 metre mesafeye kadar güçlü ve güvenilir bir bağlantı sağlar8Kablosuz kullanım mesafesi, kullanıcıya, çevre ve bilgisayar kullanım koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir..

HER YERDE VE HER DURUMDA

Dizüstü bilgisayar kılıfınıza veya çantanıza kolayca sığabilen kompakt ve kablosuz M235’yi dilediğiniz yere götürebilirsiniz. Kompakt boyutu ve şekli sayesinde bu fare, evde eğitim alan çocuklar için ideal bir seçenektir.

GÜVENEBİLECEĞİNİZ KALİTE

Fare, Logitech’i fare ve klavye kategorilerinde global bir lider hâline getiren yüksek kalite standartları kullanılarak üretilmiştir9Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Endonezya, Kore Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu, İsveç, Tayvan, Türkiye, BK, ABD (Temmuz 2019-Temmuz 2020 dönemi) dâhil olmak üzere büyük global pazarlardaki Logitech fare ve klavyelere ilişkin toplanan bağımsız satış verilerine (birim olarak) göre. Yalnızca perakende kanal.. Dayanıklı ve güvenilir M235, açma/kapama anahtarı ve otomatik uyku güç tasarruf modu sayesinde pil değiştirmeden 12 aya kadar10Pil ömrü kullanıcıya ve bilgisayar kullanım koşullarına göre değişiklik gösterebilir. çalışır.

 

Bağlantı Şekli Kablosuz
Gaming Ürün Hayır

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.