ASUS VY249HF-W 23.8" 1MS 100Hz 1920x1080 HDMI VESA BEYAZ IPS LED GAMING MONITOR

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Var

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

 


VY249HF-W

ASUS VY249HF-W Eye Care Oyuncu Monitörü – 24 inç (23,8 inç izlenebilir) FHD (1920 x 1080), IPS, 100Hz, SmoothMotion, 1ms (MPRT), Adaptive-Sync, Eye Care Plus teknolojisi, Mavi Işık Filtresi, Flicker Free ve anti bakteriyel kaplama

  • Akıcı video izleme ve oyun keyfi için 100 Hz yenileme hızına sahip 23,8 inç FHD IPS panel
  • 100Hz yenileme hızıyla SmoothMotion teknolojisi ve 1ms MPRT, silik görüntüleri ortadan kaldırarak net video oynatımı ve günlük kullanım sağlar.
  • Adaptive Sync ile tüm kare hızlarında akıcı ve takılmasız görüntüler
  • Uzun ömürlü özel anti bakteriyel kaplama monitörün çerçevelerinde ve tuşlarında bakteri ve mantar üremesini önler.
  • Eye Care Plus teknolojisindeki Renk Artırma modu renk körlüğü problemi yaşayan kullanıcıların renkleri birbirinden daha iyi ayırt etmesine yardımcı olur. Mola Hatırlatıcı ise kullanıcıların ekran başında geçirdikleri süreyi yönetmesine yardım eder.

VY249HF-W


VY249HF-W EYE CARE OYUNCU MONİTÖRÜ

EĞİTİM, İŞ VE EĞLENCE. SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE.

ASUS VY249HF-W Eye Care Oyuncu monitörü sağlığınızı göz önünde bulundurarak tasarlandı. ASUS Eye Care Plus teknolojisine sahip olan bu monitörün çerçevelerinde ve tuşlarında uzun ömürlü özel anti bakteriyel kaplama bulunur. Ayrıca, gelişmiş IPS FHD panel son derece kaliteli görüntüler sunar. İnternet üzerinden eğitim, iş veya eğlence için ideal yapıdaki monitör, 100 Hz yenileme hızı ve Adaptive-Sync teknolojisiyle tüm içerikleri her zaman akıcı bir şekilde görüntülemenizi sağlar.

VY249HF-W


100Hz SmoothMotion ile Akıcı İzleme Deneyimi

Videolarda, oyunlarda ve günlük işlerde size daha akıcı animasyonlar sunarak, hiç olmadığı kadar sürükleyici deneyimler yaşamanızı sağlar.

VY249HF-W


IPS Panel Teknolojisiyle 16,7 Milyon Renk

23,8 inç FHD (1920 x 1080) IPS panel, sahip olduğu 16,7 milyon renkle fotoğrafları ve videoları etkileyici derecede ayrıntılı ve gerçekçi olarak sunar. 178 derece izleme açılarına sahip olan panel hemen her bakış açısından mükemmel görüntü kalitesi sağlar.

VY249HF-W


Akıcı Görüntüler için 100Hz Yenileme Hızı ve Adaptive-Sync Teknolojisi

100Hz yenileme hızı ve 1ms Hareketli Görüntü Tepki Süresi (MPRT), gölgelenme ve hareket bulanıklığını azaltmaya yardımcı olur. Bu özellikler sayesinde, VY249HF-W ekranda olup bitene hızlı tepki verilmesi gereken hareketli oyunlar için mükemmeldir. Buna ek olarak, Adaptive-Sync teknolojisi son derece akıcı oynanış için ekran yırtılmalarını ve kesintili kare hızlarını önlemeye yardımcı olur.

VY249HF-W


ASUS’a Özgü GamePlus Teknolojisi

Konu tasarım olduğunda ASUS her zaman kullanıcılarını düşünür – Nişangah, Zamanlayıcı ve FPS sayacı işlevlerine sahip ASUS’a özgü GamePlus kısayol tuşu, oyununuzdan daha fazlasını almanız için size oyun içi iyileştirmeler sunar. Profesyonel oyuncularla birlikte geliştirilen bu işlevler, oyun becerilerini geliştirmeye yardımcı olur.

VY249HF-W


Ayarlanabilir ASUS Mavi Işık Filtresi

TÜV Rheinland sertifikalı entegre ASUS Mavi Işık Filtresi gözlerinizi zararlı mavi ışıktan korur. Ayarlara ekran menüsünden kolayca erişebilirsiniz. Kullanışlı kaydırma düğmesiyle filtre seviyesini kendi tercihinize veya kullanım senaryosuna göre ayarlayabilirsiniz.

VY249HF-W


Flicker Free Teknolojisi

Göz yorgunluğuna elveda

TÜV Rheinland sertifikalı entegre ASUS Flicker Free teknolojisi ekrandaki titreşimi azaltarak rahat bir izleme deneyimi sunar. Bu teknoloji, ekran karşısında uzun süre geçirmeniz sebebiyle oluşan göz yorgunluğunu en aza indirmeye yardımcı olur.

VY249HF-W


Uzun Ömürlü Anti Bakteriyel Kaplama

Temiz ve sağlıklı kalın

VY249HF-W’de bulunan çerçeveler ve tuşlar anti bakteriyel gümüş iyonlu bir kaplamaya 1 sahip. Bakterilerin tutunmasını2 %99,9’a kadar 2 önleyen bu kaplama, monitörün önemli bölgelerinin temiz ve hijyenik kalmasını sağlar ve zararlı bakterilerin bulaşma riskini azaltır. 
VY249HF-W, ISO 22196 Antimikrobiyal Faaliyet ve Etkinlik Testlerini geçmiştir. Sonuçlar bağımsız TÜV Rheinland test laboratuvarı tarafından doğrulanmıştır.

VY249HF-W


Gümüş İyonları nasıl çalışır?

Pozitif yüklü gümüş (Ag+) iyonları, negatif yüklü mikroplar ve bakterilerin hücre duvarlarına bağlanarak işlevini bozar ve yok eder.

VY249HF-W


ASUS Türkiye Garantili Ürün

Bu ürün ASUS Türkiye Garantisi altındadır.
Garanti kapsamındaki ürünlerde Asus yetkili servislerinden ücretsiz hizmet alabilirsiniz. Garantili ürünlerinizi anlaşmalı kargo firması ile göndermeniz halinde servise gidiş geliş kargo ücretleri ASUS tarafındankarşılanır.
Yetkili servise ürün göndermek için qr.asus.com/tamir sitesini, detaylı bilgiler için destek.asus.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

Boyut 24 inç
Tepki Süresi 1 ms
HDMI Var
DVI Yok
VGA Yok
Display Yok
Gaming Ürün Evet
Dahili Hoparlör Yok
Vesa Var
Dokunmatik Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.

Benzer Ürünler