DELL P2422H 23.8" 5MS 60Hz 1920x1080 VGA/HDMI/DP PIVOT IPS LED MONITOR

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Var

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

DELL P2422H 23.8" 8MS 60Hz 1920x1080 VGA/HDMI/DP PIVOT IPS LED MONITOR

A better view from anywhere

Her açıdan daha iyi görüntü kalitesi

Renklerden ödün vermeyin ve gözlerinizi yormayın: ComfortView Plus potansiyel zararlı mavi ışık emisyonlarını azaltarak gözlerinizin rahat etmesini sağlarken mükemmel renk doğruluğu sunan, her zaman açık, yerleşik bir düşük mavi ışık ekranıdır.

Renk tutarlılığı standart olarak sağlanır: Düzlem İçi Geçiş (IPS) teknolojisinin sağladığı geniş izleme açısı ile tutarlı, canlı renkler görün. %99 sRGB kapsamı sayesinde, ilk günden itibaren gerçek renkler elde edersiniz.

Siz ve ihtiyaçlarınız dikkate alınarak tasarlandı: Dell İnce Soundbar'ı (SB521A) takın ve dinleme deneyiminizi geliştirin.

Teknoloji israfını azaltıyoruz: Atmakla uğraşacağınız gereksiz bir stant olmayacağından daha çevre dostu bir ofis ortamı oluşturabilirsiniz.

*Not: Öne çıkan WOST modelleri Dell Çift Monitör Kolu -MDA20 ile gösterilmektedir.

 

Dell Display Manager

Verimlilik sağlayın

Kapsamlı bağlantı özellikleri: DisplayPort, HDMI, VGA ve 4x Süper Hızlı USB 5 Gb/sn dahil olmak üzere kapsamlı bağlantı seçenekleriyle birçok farklı cihaza kolayca bağlanın.

Hızlı erişim bağlantı noktaları: Ekranın ön kısmına özenle yerleştirilmiş hızlı erişim bağlantı noktaları sayesinde içeriğinizi kolaylıkla paylaşın ve sunun.

Kolay gezinme: Ayrıca, kullanımı kolay joystick kontrolüyle menüde kolayca gezinebilir ve ekran ayarlarını yapabilirsiniz.

Verimliliğinizi artırın: Üç taraflı ultra ince çerçeve tasarımı, içeriklerinizi kesintisiz olarak görüntülemenizi sağlar.

Dell Display Manager

Dell Display Manager

Her seviyede verimli: Easy Arrange, çoklu görev yapabilme kabiliyetlerinizi geliştirecek 38 adet önceden ayarlanmış pencere bölümü ve 5 pencereye kadar özelleştirebilme özelliğiyle, bir veya daha fazla ekranda birden fazla uygulamayı kolayca yerleştirmenize olanak tanır.

Sorunsuz geçişler: Otomatik geri yükleme özelliği nerede kaldığınızı hatırlar, böylece fişi çektiğinizde bile uygulamaları bıraktığınız gibi bulursunuz.

Kolaylık sağlayan tuşlar: Kısayol tuşları, ekran yönetimi ayarlarınızı kolayca yapılandırmanıza imkan tanıyarak size daha da fazla zaman kazandırır, böylece işe daha hızlı başlayabilirsiniz.

Daha fazla yönetim şekli: Varlık yönetimi raporları, BT yöneticilerinin monitör bilgilerini hızla yakalamalarını ve izlemelerini sağlamasının yanında tek bir kurulum ile aynı anda birden çok monitörü yapılandırmalarına da olanak tanır.

 

Green thinking for today and tomorrow

Bugünümüz ve geleceğimiz için daima doğayı düşünüyoruz

Çevre standartları: Bu monitör EnergyStar®, EPEAT® Gold ve TCO Certified Edge Displays gibi en son mevzuat ve çevre standartlarını karşılar.

Çevre dostu paketleme: Üretimimizin çevre üzerindeki etkisini azaltmak için bu monitör strafor içermeyen paketle gönderilir ve ambalajı en az %75 oranında, geri dönüştürülmüş kartondan oluşur.

Enerji tasarrufu: Kullanımda değilken monitörünüzü uyku moduna alan veya parlaklığını azaltan PowerNap özelliği sayesinde enerjiden tasarruf edin.

Sürdürülebilirliği geliştiriyoruz: Dell Technologies olarak ürün yaşam döngüsüyle çevre üzerindeki etkileri azaltmaya kararlıyız. Sürdürülebilirlik konusundaki kararlığımız ve 2030 Sosyal Etki hedeflerimiz hakkında buradan (İngilizce) daha fazla bilgi edinebilir ve ürünlerimizin karbon ayak izi ile ilgili ayrıntılı bilgi için bu sayfayı (İngilizce) inceleyebilirsiniz.

Connectivity Options

Bağlantı Seçenekleri

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar:
1. Güvenlik kilidi yuvası | 2. Güç konnektörü | 3. HDMI bağlantı noktası | 4. Stant kilidi | 5. DisplayPort | 6. VGA konnektörü | 7. Süper Hızlı USB 5 Gb/sn yukarı akış bağlantı noktası | 8. Süper Hızlı USB 5 Gb/sn aşağı akış bağlantı noktası

Birlikte Verilen Kablolar:
Güç kablosu | DisplayPort - DisplayPort kablo (1,8 metre) | Süper Hızlı USB 5 Gb/sn yukarı akış kablosu

İçiniz rahat edecek

Ürünlerimiz dikkatli ve hassas bir şekilde tasarlanmıştır. Ürünlerimizi kullanırken içiniz rahat olsun. Bu konuda size destek sunacağımızı garanti ediyoruz.

Boyut 24 inç
Tepki Süresi 8 ms
HDMI Var
DVI Yok
VGA Var
Display Var
Gaming Ürün Hayır
Dahili Hoparlör Yok
Vesa Var
Dokunmatik Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.