CRUCIAL 32GB 5600MHz DDR5 PC RAM CT32G56C40U5 KUTULU

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

CRUCIAL 32GB 5600MHz DDR5 PC RAM CT32G56C40U5 KUTULU
 

Daha hızlı yükleme süreleri ve dosya transferleri

Crucial DDR5 Masaüstü Belleği, bilgisayarınızın başlangıçta DDR4'ten %50 daha fazla veri aktarmasını sağlayarak daha hızlı yükleme süreleri, dosya transferleri, indirmeler, yenileme hızları ve daha az gecikme süresi sağlar 5 . Daha yüksek veri yolu verimliliği nedeniyle, DDR5 teknolojisi önceki nesilden sadece daha hızlı değil, daha iyidir 1 .

Daha duyarlı çoklu görev

Crucial DDR5, lansmanda DDR4'ten %50 daha hızlı hızlar sunarak kullanıcılara kutudan çıkar çıkmaz olağanüstü performans sağlıyor. Daha da etkileyici olanı, Crucial DDR5 yalnızca test sırasında değil, gerçek dünya koşullarında da gelişmiş performans ve çoklu görev için optimize edilmiştir. Daha fazla tarayıcı sekmesi açmak ve uygulamalar arasında geçiş yapmak artık her zamankinden daha duyarlı hissettiriyor.

İstikrarlı performans için aşırı yenilik

Crucial DDR5, optimize edilmiş performans için modül başına iki bağımsız 32 bit kanalla önceki nesile göre mühendislikte aşırı bir adım ileri gidiyor 7 . Uzun vadeli kararlılık için bileşen düzeyinde kalıp üzerinde ECC (ODECC) 8 ile tasarlanan Crucial DDR5, yeni nesil bilgi işlemin zorlu talepleriyle bile önceki nesille aynı güvenilirliği koruyacak şekilde tasarlanmıştır.

Optimize edilmiş güç verimliliği

Geliştirilmiş verimlilik ve kararlılık için Crucial DDR5, eski bellek teknolojilerinde anakartta bulunan güç yönetimi entegre devresi (PMIC) ile modül üzerinde voltaj düzenlemesi sunar 7 . Bu, modüller (DIMM'ler) için geliştirilmiş sinyalleme ve daha temiz güçle sonuçlanır. Dahası, DDR5'in modül üzerindeki çalışma voltajı, DDR4'ün 1,2 V'una kıyasla yalnızca 1,1 V'tur.

Micron® kalitesi – güvenebileceğiniz test edilmiş güvenilirlik

Micron'un dikey olarak entegre tüketici markası olan Crucial, güvenilirlik, performans ve uyumluluk açısından milyonlarca kişi tarafından güvenilmektedir. Modül montajcılarının aksine, Micron ile olan benzersiz ilişkimiz, güvenilirlikten ödün vermeden ürünlerimizden her zerre performansı çıkarmak için daha derin bir mühendislik işbirliği seviyesini içerir. Micron'un 43+ yıllık üretim mükemmelliği ve Crucial'ın 25+ yıllık tüketici ürünü geliştirme deneyimiyle Crucial DDR5, sınırlı ömür boyu garantimizle desteklenmektedir 9 ve güvenebileceğiniz güçlü performansı sunar. Bellek söz konusu olduğunda, daha azına razı olmayın.

Bellek Tipi DDR5
Kapasite 32GB
Bellek Hızı 5600MHz
Soğutucu Yok
RGB Led Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.