XFX AMD RX5500 XT THICC II PRO 4GB GDDR6 128Bit 3xDP/1xHDMI PCI-E 4.0 DX12 RX-55XT4DFD6

Mining'de kullanılması halinde garanti dışı kalır. // SÖZLEŞMELİ ÜRÜN //

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

XFX AMD RX5500 XT THICC II PRO 4GB GDDR6 128Bit 3xDP/1xHDMI PCI-E 4.0 DX12 RX-55XT4DFD6

 

Olağanüstü 1080p Oyun Deneyimi1080p oyunları bir üst seviyeye taşıyan AMD Radeon RX 5500 XT grafik kartı, 60 FPS’e kadar AAA oyunları ve 90 FPS’e kadar e-spor oyunları ultra hızlı ve gerçekçi bir şekilde deneyimleme imkanı sunar. 4GB GDDR6 yüksek hızlı bellek ve PCI Express 4.0 desteği ile donatılmış ve tam anlamıyla bir fiyat-performans ürünü olan AMD Radeon RX 5500 XT, maksimum oyun performansı ve olağanüstü güç verimliliğini bir arada sunar.

 

XFX Radeon RX 5500 XT THICC II ProGelişmiş 7nm RDNA mimarisi tarafından desteklenen AMD Radeon RX 5500 XT grafik kartı, hacimsel aydınlatma, bulanıklandırma efektleri ve alan derinliği gibi görsel efektler için olağanüstü performans sunan ve optimize edilmiş yeni işlemci birimleri ile çok katmanlı arabellek hiyerarşisini kullanarak, düşük gecikme süresi ve yüksek duyarlılığa sahip oyun deneyimi yaşamanızı sağlar.

THICC II Pro, önceki THICC II serisine kıyasla daha gelişmiş bir soğutucu tasarımına sahiptir. Bakır GPU ve bellek soğutucu bileşenleri, bakır kompozit ısı boruları ve arttırılmış termal performans için açık hava akışı dizaynına sahip olan bu tasarım sayesinde THICC II Pro, üstün soğutma performansını THICC
 ekran kartı serisinin geleneksel zarif görünümüyle birlikte sunar.

 

THICC II Pro 5500 XT Başlıca Özellikleri

RDNA mimarisi

Gelişmiş 7nm GPU

PCI Express 4.0 desteği

Radeon Görüntü Keskinleştirme (RIS) Teknolojisi

FidelityFX Teknolojisi

Radeon Anti-Lag Teknolojisi

Microsoft Windows 10 desteği

Microsoft DirectX 12 desteği

7nm Teknolojisi

AMD VSR (Virtual Super Resolution) Teknolojisi

AMD Relive

AMD FreeSync 2 HDR

AMD Kare Oranı Hedef Kontrolü (FRCT)

AMD Eyefinity çoklu ekran Teknolojisi

AMD Radeon Adrenalin Yazılımı 2020

AMD WattMan

HDMI 2.0b

Displayport 1.4 w/ DSC

Dolby TrueHD ve DTS-HD Master Audio desteği

6 ekrana kadar destek (MST Hub kullanılması gerekebilir)

OpenGL 4.5 desteği

OpenCL desteği

 

XFX Zero DB Fan Teknolojisiİhtiyaç duyduğunuzda güçlü, ihtiyaç duymadığınızda sessiz.
THICC II Pro 5500 XT ekran kartı, Zero DB Fan teknolojisine ve mümkün olan en yüksek performansta çalışacak şekilde donatılmış XFX fanlara sahiptir. Zero DB Fan Sistemimiz, günlük kullanımda can sıkıcı fan gürültüsünü en aza indirmek için fanların dönüş hızını sıfır RPM’ye kadar düşürürken, yüksek performanslı yoğun oyun seansları sırasında ise oluşan ısıyı ortadan kaldırmak için fanları gerektiği gibi hızlandırır.

 

Ultra HD DesteğiYüksek performanslı ve yüksek çözünürlüklü oyun deneyimi için üretilmiş olan XFX RX 5500 XT ile 1080p’de sorunsuz oyun performansını yaşayın. 8K desteği ve yeni nesil ekranlar için hazırsınız. Oyunlarınızda performanstan ödün vermeden ve her şeyi tüm ayrıntılarıyla görün.

 

Olağanüstü RDNA Oyun MimarisiGelişmiş 7nm RDNA mimarisi tarafından desteklenen AMD Radeon RX 5500 XT grafik kartı, hacimsel aydınlatma, bulanıklandırma efektleri ve alan derinliği gibi görsel efektler için optimize edilen yeni işlemci birimleri ve yeni yönergeler ile çok katmanlı arabellek hiyerarşisini kullanarak gecikmeyi büyük ölçüde azaltıp oyunların daha hızlı tepki vermesine olanak tanır.

 

AMD Radeon Yazılımı Adrenalin 2020 Edition ile Sezgisel Oyun ÖzellikleriYeni oyun sürümleri ve son derece özelleştirilebilir bir oyun deneyimi için optimize edilmiş olan en yeni Radeon Software Adrenalin 2020 Edition, GPU’nuzun tüm potansiyelini ortaya çıkaran ve tamamen yeniden tasarlanmış bir kullanıcı deneyimi sunar. Sezgisel arayüze sahip Radeon Yazılımı, oyun içi görünümü özelleştirmek, oynanışı kaydetmek, performansa ince ayar yapmak, sürücüleri güncellemek ve çok daha fazlasını yapmak için araçlar sunan, güçlü bir merkezdir.

  • AMD Radeon ReLive: Oyun içi anlık tekrar. Oyuncuların en muhteşem anlarını kaydetme, yayınlama ve paylaşmalarına imkan tanır.
  • AMD Radeon Chill: Bu güç tasarrufu aracı, seçili oyunlardan yüzde 20'ye kadar daha fazla güç tasarrufu sağlar.
  • AMD Radeon Performance Tuning: Oyununuzu özel profillerle özelleştirme ve PC performansınızı arttırma imkanı sunar.
  • AMD Radeon Overlay: Oyunculara GPU performansını takip etme, oyunlarını kendi benzersiz özellikleri ile ayarlama ve diğer oyuncularla iletişime geçebilme gibi özellikler sağlar.

 

Radeon FreeSync TeknolojisiRadeon RX 5500 serisinin tüm avantajlarından yararlanan AMD Radeon FreeSync 1 ve FreeSync 2 HDR2 teknolojileri oyunculara, 900'den fazla monitörde daha yüksek tazeleme oranları, düşük gecikme süresi ve 10bit HDR ile takılma ve yırtılma olmaksızın akıcı bir oyun deneyimi sunar.

FidelityFX TeknolojisiOyun geliştiricilerinin yüksek kaliteli işleme sonrası efektler oluşturmalarına yardımcı olan FidelityFX, oyunların görsel doğruluk ve performans arasında bir denge kurmasını kolaylaştırır. FidelityFX teknolojisi ile birlikte patlamalar, fizik ve ışık efektleri size daha gerçekçi bir oyun deneyimi yaşatır.

 

Radeon Görüntü Keskinleştirme (RIS) TeknolojisiRadeon Görüntü Keskinleştirme teknolojisi, oyun çözünürlüğü üzerinde tam kontrol sağlamanıza ve görüntü kalitesi ile performans arasındaki dengeyi kurmanıza olanak tanır. Daha iyi FPS değerlerine ulaşmak için düşük çözünürlükte oyun oynadığınızda oluşan bulanıklığı gidermek için, Radeon GPU ölçekleme ve RIS özelliğini birlikte kullanarak oyun içi görsellerin keskinliğini geri kazanmasını sağlayabilir ve detaylı tam ekran oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

Tamsayı Ekran Ölçeklendirme TeknolojisiTamsayı Ekran Ölçeklendirme Teknolojisi, temel görüntüye bakarak monitörünüzün çözünürlüğüne göre her bir pikseli dört piksele (ya da daha fazlasına) ölçeklendirir. Böylece tek bir pikselin rengi diğerlerinin üzerine yayılmadan ekstra keskinlik sağlanır ve performanstan ödün vermeden yüksek PPI değerine sahip monitörlerde, klasik oyunları keskin piksel görünümünde oynamanızı sağlar.

 

Olağanüstü Sanal Gerçeklik Deneyimleri İçin AMD VR Ready PremiumSektörün önde gelen VR başlık setleriyle eşleştirilen Radeon ekran kartı ile yeni nesil etkileyici Sanal Gerçeklik deneyimini yaşayın. AMD LiquidVR teknolojisi ile birlikte Radeon grafik kartı, takılma olmaksızın, düşük gecikme süreli olağanüstü Sanal Gerçeklik deneyimi sunar. Sektör lideri inovasyon ve güçlü performans, Radeon'un, ileri teknoloji VR oyunları, eğlence ve uygulamalarda üstün deneyimler sunmasını sağlar.

 

AMD Eyefinity TeknolojisiOyun, üretkenlik ve eğlence için çoklu ekran teknolojisi. Ekran alanınızı genişleterek görüş alanınızı özelleştirin. AMD Eyefinitiy teknolojisi sayesinde tek bir GPU’ya altı adede kadar ekran bağlayarak, dinamik, panoramik çoklu ekran oyun deneyiminin tadını çıkarın. Yepyeni, göz kamaştırıcı ve geniş açılı bir oyun deneyimi yaşayın. (Ek monitörler için MST hub kullanılması gerekebilir)

 

Radeon Anti-LageSpor için geliştirilen Radeon Anti-Lag, verilen komutla ekranda görünen etkisi arasında geçen süreyi yüzde 31’e kadar azaltarak, rekabetçi bir avantaj sunar. Böylece daha yüksek kare oranlarına benzer bir deneyim sağlar.

 

En Yeni Monitörler İçin En Yeni BağlantılarRadeon mimarisine sahip Radeon GPU’lar, her oyuncuyu heyecanlandıracak yeni nesil monitörlerle uyumluluk için HDMI 2.0b ve DisplayPort 1.4 w/ DSC desteğine sahiptir: 1080p @ 240Hz / 1440p @ 240Hz / 4K @ 120Hz / 1440p ultra-geniş @ 190Hz / 8k @ 60Hz.

 

 

 

Brand XFX
Model RX-55XT4DFD6
Interface  PCI Express 4.0
Chipset Manufacturer AMD
GPU Series AMD Radeon RX 5500 Series
GPU  Radeon RX 5500 XT
Core Clock  1717 MHz
Boost Clock  1845 MHz
Stream Processors  1408 Stream Processors
Effective Memory Clock  14000 MHz
Memory Size 4GB
Memory Interface  128-Bit
Memory Type GDDR6
HDMI  1 x HDMI 2.0b
DisplayPort  3 x DisplayPort 1.4
Max Resolution 7680 x 4320
Cooler DD Fansink
System Requirements External Power - 8-pins: 1
Minimum Power Supply Requirement: 450 watt
XFX Recommended Power Supply: XFX 500W PSU
Features RDNA Architecture
2nd Gen 7nm GPU
GDDR6 Memory
Power Efficiency
PCI Express 4.0 Support
Video Streaming up to 8K
DisplayPort 1.4 w/DSC
Radeon Image Sharpening
Async Compute
Radeon Rays Audio + True Audio Next
Radeon Freesync 2 HDR
Radeon VR Ready Premuim
Radeon Software
Driver Optimizations
Radeon Boost
Max GPU Length 281 mm
Card Dimensions (L x H) 11.06" x 5.71"
Slot Width Dual Slot
Package Contents 8-pin to 6-pin power cable
Installation Manual

 

#xfx #ekrankartı #rx5500xt

Kategori AMD
Bellek Kapasitesi 4GB
Bellek Tipi DDR6
Bellek Arayüzü 128 Bit

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.