VIEWSONIC VG2455 24" 5MS 1920x1080 HDMI/DP/VGA/TYPE-C PIVOT 2Wx2 HOPARLÖR SİYAH IPS LED MONITOR

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.




 

VIEWSONIC VG2455 MONİTÖR

 

24" Üstün Ergonomik Tasarımlı İş Monitörü

USB Type-C

Çerçevesiz kenar

SuperClear® IPS teknolojisi

HDMI, DisplayPort ve VGA girişleri

 

vDisplay Manager (ücretsiz indirme)

ViewSonic VG245, modern ofis ortamınıza uymak için tasarlanmış 24" (23.8" görüntülenebilir) 1080P IPS monitördür. Monitör uyumlu USB Type-C kablosu ile birlikte gelmektedir, şarj etme ve görüntüleme içeriği sadece cihazınızdan çıkan tek bir kablo ile olur, böylece tek bir USB kablosu dizüstü bilgisayarınız arasında bağlantı kurarak, iş istasyonunuzu düzenli tutar ve onu bir yerleştirme monitörü olarak kullanır. Ayrıca, monitör verimliliğinizi artırmak üzere DisplayPort, HDMI, VGA ve üç USB Type-A portu ile donatılmıştır. Üç taraflı çerçevesiz kenar tasarımı, çoklu monitörlerde içerik görüntüsünden kesintisiz olarak keyif almanızı sağlar. Üstün ergonomik tasarım, siz ayaktayken ya da ekranın etrafında stratejik grup müzakereleri yaparken monitörü kullanmanızı sağlayan eksen, kendi etrafında döner kısım, yükseklik ayarlaması ile etkileyici bir 40 derecelik eğim içeren, maksimum konfora yönelik en geniş ayarlama seçeneklerini sunar. Çevreyle dost ambalajlamaya sahiptir, VG2455 monitörünü iş ortamı için mükemmel hale getiren hızlı ve kolay bir kurulum sunar.

USB Type-C ile Daha Kolay Bağlantı

 

Dahili bir USB Type-C portu, çoğu yan donanım ile eşsiz bir uyumluluk sağlar. Cihazlarınızı 60W'a kadar olan güç kaynağı ile yalnız bir kabloyla kolayca şarj edebilmeniz, veri, video ve ses aktarımı yapmanız, VG2455'i ideal yerleştirme monitörünüz yapar.

 

*USB Type-C, sadece video akışını destekleyen cihazlar için kullanılabilir. Cihazınızın USB Type-C video iletimi ile uyumlu olup olmadığını kontrol ediniz.

 

**Tüm VG55 serisi monitörler USB Type-C kablosu ile birlikte gelmektedir.

İş Yeri Ergonomisine Yeni Bir Bakış Açısı

 

Maksimum konfor sağlamak için pivot, kendi etrafında dönme ve yükseklik ayarı dahil üstün ergonomiye sahip her bir detayın tadını çıkarın. VG2455, siz ayaktayken ya da ekranın etrafında stratejik grup müzakereleri yaparken monitörü kullanmanızı sağlayan 40 derecelik ergonomik eğim açısı ile ön plana çıkar.

Kesintisiz Görüntüleme

 

VG2455, birden çok monitörlü bir kurulumda kullanıldığında monitöre temiz bir görünüş ve kesintisiz bir görüntüleme sağlayan, üç tarafta çerçevesiz kenar ile tasarlanmıştır.

Tüm Açılardan Netlik

 

Tüm bakış açılarından uygun parlaklık seviyeleri, canlı ve gerçek renkler ile kendinizi şımartın. SuperClear® IPS panel teknolojisi ile monitör, ekrana ister yukarı ister aşağı ister önden veya yandan bakın, aynı görüntü kalitesini sunar.

Bağlantı Esnekliği

 

USB Type-C bağlantısına ilaveten, VG2455, geniş bir yelpazedeki cihazlara bağlanmanızı sağlayan dahili HDMI, DisplayPort, VGA ve USB 3.1 girişleri ile gelir.

vDisplay Manager

 

ViewSonic'in tescilli vDisplay Manager yazılımı ücretsiz kullanıma açıktır ve kullanıcıların ekranlarını düzenleyip, birden fazla segmente bölmelerine olanak tanır. Yazılım ayrıca kullanıcıların çok daha verimli bir iş akışına sahip olmaları için yazılım aracılığıyla monitör ayarlarını düzenlemelerini sağlar.

Düşük Enerji Tüketimi

 

VG2455, enerji verimliliği göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Energy Star ve EPEAT onaylı VG2455 Eco Modu, daha az enerji tüketerek daha düşük karbon ayak izi elde ederken, ofis dolaylı maliyetlerinizi de düşürür.

Çok Yönlü Stand Tasarımı

 

VG2455'in çok yönlü standı, müşterinin montaj yapabilmesi için uygundur ve iş istasyonunuzu toplu ve kablo yığınlarından uzak tutmak için dahili kablo yönetimi ile göze çarpar. Taşıma kulpu, monitörü yeniden konumlandırırken taşınabilirlik ve denge sağlamak adına standın en üstünde bulunur.

 

*Müşteri Montaj Kiti, mini bir PC'ye tutturularak kullanılmalıdır. Müşteri montaj kiti ayrı satılır.

Çevreyle Dost Ambalajlama

 

Çevreye duyarlı olarak tasarlanan VG48 / VG55 / VG55-2K serisi ambalajları, tehlikeli EPS (polistiren) yerine % 80'e kadar geri dönüştürülebilir ve kağıt bazlı malzemelerden yapılmıştır. Ek olarak taşımada kolaylık sağlayan plastik malzemeler yerine kutu yanlarında tutma boşlukları ve renksiz çıktılar alınarak yapılmaktadır.

VESA Uyumlu

 

Monitör'ün 100 x 100mm VESA uyumlu tasarımından faydalanarak arzu etttiğiniz şekilde monitörünüzü monte ediniz.

En İyi Görüntüleme Ön Ayarları

VG2455 monitör, Metin, Web, Film, Mono, Mac ve Oyun ön ayarları dahil özel ViewSonic ViewMode ile öne çıkmaktadır. Duruma bağlı olarak, uygun bir ön ayar, en iyi görüntüleme deneyimini sunmak adına gama eğrisi, renk sıcaklığı, kontrast ve parlaklığı iyileştirmeye yardımcı olur.

 

Üstün Göz Koruma Teknolojisi

 

Flicker-Free teknolojisi ve Blue Light Filter, uzun süreli ekrana bakma ve zararlı ışık ışınlarının neden olduğu göz yorgunluğunun ortadan kalkmasını sağlar.



 

Teknik Özellikler  
Tepki Süresi (ms)
5
Parlaklık 250 cd/m2
Ekran Özellikleri
 
Yenileme Hızı
60Hz
Ekran Boyutu 23.8 inch
Çözünürlük (Piksel) 1920 x 1080
Görüntü Formatı 16:09
Ekran Renk Sayısı 16.7 Milyon
Piksel Aralığı 0.2745 (D) mm x 0.2745 (Y) mm
İzleme Açısı 178 / 178 (Tipik)
Etkin İzleme Alanı 527.04 mm (Y) x 296.46 mm (D)
Sync Teknolojisi Yok
Bağlantı Özellikleri + Portlar
 
HDMI Bağlantı Sayısı
1
Multimedya
 
Ekranda Multimedya
Hoparlör
Monitör
 
HDMI Bağlantısı
Var
Kullanım Amacı İş
Tepki Süresi Aralığı (ms) 2.May
Monitör Tipi IPS
Monitör Bağlantısı Display Port
Monitör Bağlantısı D-Sub (VGA)
Monitör Bağlantısı HDMI
Vesa(Askı Aparatı Girişi) 100x100
Kontrast Oranı
 
Dinamik Kontrast
50.000.000:1
Normal Kontrast Oranı 1000:01:00
Genel Özellikler
 
Menşei
Çin
Garanti 24
Boyut 24 inç
Tepki Süresi 5 ms
HDMI Var
DVI Yok
VGA Var
Display Var
Gaming Ürün Hayır
Dahili Hoparlör Var
Vesa Var
Dokunmatik Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.

Benzer Ürünler