TP-LINK TL-WPA4226KIT 300MBPS 2PORT 2.4GHz POWERLINE ADAPTÖR

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Var

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

  • Tek dokunuşla süper menzil genişlemesi - Wi-Fi Clone butonu Wi-Fi yapılandırmanızı basitleştirir ve kusursuz birleşik ev ağı oluşumuna yardım eder
  • Evin var olan elektrik kabloları üzerinden 500Mbps'ye kadar yüksek hız sunan HomePlug AV standartı gecikmesiz HD veya 3D video akışı ve online oyunlar için idealdir.
  • Evinizin ve ofisinizin önceden erişilmesi zor alanlarına doğru kablosuz bağlantıyı 300Mbps kadar genişletir.
  • Entegre edilmiş güç soketleri güç çıkışının boşa gitmemesini sağlar
  • TL-WPA4226 KIT TL-WPA4220 ve TL-PA4020P içerir

TP-LINK'in TL-WPA4226 KIT evinizin var olan elektrik devresi yoluyla Internet bağlantınızı evin her odasına kadar genişletir. TL-WPA4220'deki Wi-Fi Klon Butonu ile routerınızın SSID ve şifresini otomatik olarak kopyalayarak Süper Menzil Genişletme imkanı sunar. Dahası, TL-PA4020P'nin sahip olduğu entegre edilmiş güç soketi ile bağlı olduğu duvar prizini boşa harcamaz. Böylece, TL-WPA4226 KIT basit Wi-Fi konfigürasyonu sunar ve ev ağınızda kusursuz dolaşım imkanı sağlar.

Wi-Fi Clone butonu ile, TL-WPA4226 KIT tek bir düğmeye basılarak yönlendiricinizin kablosuz ağ adını (SSID) ve parolasını otomatik olarak kopyalayabilir. Butona basıldıktan sonra, güç adaptörünü kablolu veya kablosuz erişim istediğiniz herhangi bir yere yerleştirebilirsiniz ve tüm evinizdeki veya ofisinizdeki kusursuz ağın tadını çıkarabilirsiniz.

Gelişmiş HomePlug AV teknolojisi ile, TL-WPA4226KIT, 300 metreye kadar uzunluğu olan bir hat üzerinde 500Mbps'ye kadar istikrarlı ve yüksek hızlı veri aktarım hızı sağlar. Bilgisayarlardan, oyun konsollarından için olan set üstü cihazlarına, yazıcılara ve NAS sabit disklere kadar tüm ağ uyumlu cihazları bağlamak için mükemmel seçimdir.

300Mbps'ye kadar olan kablosuz hızıyla, var olan enerji hattınız yoluyla rahatlıkla WiFi ağınızı genişletebilirsiniz ve ev veya ofinizden başka bir alanda tüm WiFi etkin cihazlarınızla paylaşmak amacıyla kablosuz sinyal yayınlayabilirsiniz.??

TL-WPA4226KIT'in entegre edilmiş güç soketi ile, yeni TL-WPA4226KIT ev ağınız için gerçek uygunluk sunar. Entegre edilmiş güç soketi ek bir cihazın veya güç parçasının adaptöre sanki duvar priziymiş gibi bağlanmasını sağlar. Bu da TL-WPA4226KIT prize takılı olsa bile güç çıkışının boşa gitmemesini sağlar.

TP-LINK'in güç adaptörleri ile dakikalar içinde sorunsuz bir güç ağı kurabilirsiniz, sadece takın ve çalıştırın. Ayrıca adaptörlerin ''Pair'' butonu evinizin güç ağındaki birçok güç adaptörünün güvenliği ve yönetimi için kullanılabilir. 
1. Internete bağlı bir adaptörü yakınlardaki elektrik prizine takın. 
2. Ethernet kablosu veya Wi-Fi aracılığıyla ek adaptörleri bilgisayarlara/laptoplara/Internet televizyonlarına veya başka ağ tabanlı cihazlara bağlayın - Ve başardınız! 
* Önerilen: Ağ güvenliği ve veri şifrelemesi için ''pair' butonlarına basın. Dikkat: Güç adaptörlerini aynı elektrik devresi üzerinde ve 2 veya daha fazla sette konuşlandırılmalıdır.

Kategori Powerline Adaptör
Ortam İç Ortam
Frekans 2.4 GHz
POE Desteği Yok
Port Sayısı 2 Port
3G/4G Desteği Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.