TP-LINK TL-R470T+ LOAD BALANCE 4PORT BROADBAND ROUTER

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

Bu Ürün Nedir?

TL-R470T+ yük dengelemeli geniş bant yönlendirici, küçük işletmeler için mantıklı bir seçimdir. Size düşük ek yük ile yüksek yatırım getirisi sunar. Üç adet değiştirilebilen WAN/LAN bağlantı noktasına sahip olan TL-R470T+, çeşitli İnternet erişimi gereksinimlerini tek aygıt aracılığıyla karşılayabilmesi için 4 adede kadar WAN bağlantı noktasını destekler. TL-R470T+, size istikrarlı ağ kullanılabilirlik süresi ve güvenilir Ethernet bağlanırlığı sağlamak için çok sayıda yük dengeleme stratejisini, gelişmiş hizmet kalitesini (QoS) ve güçlü güvenlik duvarını bütünleştirir. Ayrıca, TL-R470T+ modelinin web-tabanlı bir yardımcı uygulama ile yönetilmesi kolaydır ve bu özelliği, ağınızı oluşturmayı ve yönetmeyi kolaylaştırır.

Üç Değiştirilebilir WAN/LAN Portları

TL-R470T+ ‘in üç değiştirilebilir portlarından her biri LAN veya WAN olarak ayarlanabilir, bir cihaz sayesinde çeşitli Internet bağlantısı gereksinimlerinizi dört WAN portuna kadar destekler. Bu yönlendirici bütünleşik akıllı yük dengeleme fonksiyonu sayesinde yük ve bant genişliği gereksinimlerinize göre en verimli hattı otomatik olarak seçmesini, böylece kullanıcılara kesintisiz ve güvenli Ethernet bağlanabilirliği sağlar.

Zengin Güvenlik Özellikleri

 

Dış tehditlere karşı savunma için, TL-R470T+ TCP/UDP/ICMP Flooding, Ping of Death ve ilgili diğer tehditler gibi Denial of Service (DoS) ataklarını otomatik olarak algılayabilir ve engelleyebilir. Dahası, bu yönlendirici davetsiz misafirlerden ve virüslerden gelen kuvvetli saldırıları engellemek için IP/MAC/URL/WEB filtreleme fonksiyonlarına sahiptir. NAT ile uyumlu olmayan FTP, H.323, SIP, IPSec ve PPTP gibi uygulamalar için, TL-R470T+ ağ yöneticilerine yukarıdaki beş uygulamalara karşılık gelen ALG tercihlerini tek tıklama ile etkinleştirmelerini sağlar.

 

Verimli Erişim Yönetimi

Yönlendirici, PPPoE hesaplarını özel ağ kullanıcılarına tahsis etmek için bir PPPoE Sunucusu kurarak, yalnızca kimlik doğrulamasını geçen, kurallara uygun hesaplara sahip kullanıcıların Internet'e erişmesine izin verir. IP-tabanlı Bant Genişliği Kontrolü ile işbirliği yaparak, belirli PPPoE hesaplarının bant genişliği kullanımını sınırlayabilir. Ayrıca, E-Bülten özelliği belirli kullanıcı grupları için düzenli olarak Web sayfası biçimindeki bir bülten yayınlama ve PPPoE hesabının sona erme tarihini kullanıcılara bildirme becerisine sahiptir. Yönlendirici, daha verimli yönetim için, yukarıdaki özelliklerle gezinme yetkisi alanlarındaki farklı kullanıcılara öncelik verir.

Emniyet Odaklı Kurumsal Yatırımlar

Profesyonel yıldırımdan koruma teknolojisi, gerilim şoklarının aygıtın iç aksamına ulaşmasını önlemek ve zararsız bir şekilde toprağa deşarj etmek için tasarlanmıştır. Bu yönlendirici, iyi topraklanmış bağlantı koşullarında 4KV'ye kadar olan yıldırım hasarını önleyecek şekilde tasarlanmıştır. Bu özellik, ağ altyapısı yatırımlarının çok güçlü bir doğa olayına karşı mümkün olduğunca emniyette olmasına olanak sağlar.

Not: Yukarıdaki bilgiler YALNIZCA TL-R470T+ sürüm 2.0 & 3.0 için geçerlidir.

Kategori Router
Ortam İç Ortam
POE Desteği Yok
Port Sayısı 4 Port
3G/4G Desteği Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.