TP-LINK OMADA EAP650-OUTDOOR AX3000 1200 MBPS DUALBAND WIFI6 ACCESS POINT

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Var

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

TP-LINK OMADA EAP650-OUTDOOR AX3000 1200 MBPS DUALBAND WIFI6 ACCESS POINT
 

Yeni Dönem Kurumsal WiFi 6 ile İşinizi Güçlendirin

WiFi 6, daha yüksek hızlar, daha düşük gecikme, daha az parazit ve daha yüksek kapasite sağlar.

Omada SDN'ye Sorunsuz Entegrasyon

Omada Yazılım Tanımlı Ağ (SDN) platformu, erişim noktaları, anahtarlar ve yönlendiriciler dahil olmak üzere ağ cihazlarını entegre eder. %100 merkezi bulut yönetimi sağlar ve tek bir arabirimden kontrol edilen, yüksek düzeyde ölçeklenebilir bir ağ oluşturur.

Otomatik Kanal Seçimi ve Güç Ayarı ve genel Performansı Optimize Etmek*

Aynı ağdaki komşu AP'lerin kanal ayarlarını ve iletim gücü seviyelerini otomatik olarak ayarlayarak WiFi parazitini önemli ölçüde azaltırken güçlü kablosuz performans sağlar.

Omada Mesh ile Kolay Dağıtım ve Daha Yüksek Performans§

Kolay Eşleştirme, Daha Az Kablolama

Mesh teknolojisi ile Omada EAP'ler, WiFi sinyalinizi kablosuz olarak kablolaması zor alanlara daha fazla ve daha esnek bir şekilde genişleterek sizi ekstra kablolardan kurtarır.

Optimize Ağ Performansı

Akıllı kendi kendine düzenleme, EAP'ler arasındaki en iyi yolu optimize ederken, kendi kendini iyileştirme özelliği, bir AP kesintiye uğradığında bile çevrimiçi kalmanızı sağlar.

Hızlı Dolaşım ile Her Zaman Sorundan Uzak§

İstemcileri en uygun sinyale sahip erişim noktalarına otomatik olarak geçirerek, hareket halindeyken müşterilerin kesintisiz akışın keyfini çıkarmasını sağlar.

Ultra İnce Tasarım ile Daha Yüksek Performans

Kompakt tasarımlı olağanüstü performans, yerden tasarruf sağlarken basit WiFi kurulumu sağlar. Zarif görünümü, EAP650'yi herhangi bir modern ofis, otel, sınıf veya kafeye mükemmel şekilde uyum sağlar.

†Maksimum kablosuz sinyal hızları, IEEE Standard 802.11 özelliklerinden türetilen fiziksel hızlardır. Gerçek kablosuz veri çıkışı ve kablosuz kapsama alanı garanti edilmez ve 1) yapı malzemeleri, fiziksel nesneler ve engeller dahil çevresel faktörler, 2) yerel parazit, trafik hacmi ve yoğunluğu, ürün konumu gibi ağ koşulları, ürünün konumu, ağ karmaşıklığı ve ağ ek yükü ve 3) nominal performans, konum, bağlantı, kalite ve istemci durumu dahil olmak üzere istemci sınırlamaları.
‡WiFi 6 (802.11ax) ve OFDMA, HE160 ve 1024-QAM dahil özelliklerinin kullanımı, müşterilerin ilgili özellikleri desteklemesini gerektirir. 160 MHz bant genişliği yalnızca 5 GHz bandında kullanılabilir. Düzenleme kısıtlamaları nedeniyle bazı bölgelerde/ülkelerde kullanılamayabilir. Çift kanal genişliği, genel WiFi 6 AP'ler için 80 MHz'e kıyasla 160 MHz'e karşılık gelir.
§Omada Mesh, Seamless Roaming ve Captive Portal, Omada SDN denetleyicilerinin kullanılmasını gerektirir. Omada ağ teknolojisi tarafından desteklenen tüm modelleri bulmak için https://tp-link.com/en/omada-mesh/product-list/ adresine gidin ve Omada ağ teknolojisi tarafından desteklenen tüm modelleri bulun ve Kullanıcıya bakın. Yapılandırma yöntemleri için Omada SDN denetleyicilerinin kılavuzları.
*Sıfır Dokunuşla Sağlama ve Otomatik Kanal Seçimi ve Güç Ayarı, Omada Bulut Tabanlı Denetleyicinin kullanılmasını gerektirir. Hangi modellerin Omada Bulut Tabanlı Denetleyici ile uyumlu olduğunu doğrulamak için https://tp-link.com/en/omada-cloud-based-controller/product-list/ adresine gidin.

Kategori Access Point
Ortam Dış Ortam
Frekans 2.4/5GHz (AC)
POE Desteği Var
Port Sayısı 1 Port
3G/4G Desteği Yok
SFP Desteği Yok
USB Desteği Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.