TOSHIBA TR200 480GB 555/540MB/s SATA 3.0 SSD THN-TR20Z4800U8

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

TOSHIBA TR200 480GB 555/540MB/s SATA 3.0 SSD BO-TR200-25SAT3-480GB

TOSHIBA 480 GB TR200 SSD SERİSİ

Uygun fiyata yüksek performans arayanlar için Toshiba kalitesi ve güvencesi ile TOSHIBA TR200 serisi ideal bir seçim olacaktır. Dizüstü bilgisayarınızın veya PC'nizin geleneksel HDD'lerden daha hızlı olmasını sağlamak için tasarlanan TR200 Serisi, Toshiba'nın gelişmiş 64 katmanlı 3D BiCS FLASH ™ teknolojisini kullanmaktadır ve yüksek dengeli performans, güvenilirlik sunmaktır.Fiyat performans ürünü olan TR200 SSD serisi ile ister masaüstü ister laptop sisteminizi geliştirin ve sistem başlatma(boot), dosya transferi ve tepkime süresi ile eski tip depolama sistemlerindeki gecikmelere elveda deyin.

 

TOSHIBA BICS FLASH TEKNOLOJİSİ

Toshiba BiCS FLASH teknolojisi, dikey 64 katmanlı hücre mimarisi ile daha yüksek kapasite, dayanıklılık, performans ve verimlilik sağlar ve son teknoloji depolama deneyimi sunar.

 

ÜSTÜN VERİM

Geleneksel eski teknoloji HDD'den SSD'ye geçtiğiniz an tamamen yeni bir sistem satın almış gibi hissedersiniz. TR200 SSD serisi fiyat ve performans açısından mükemmel bir denge kurarak uygun fiyata yüksek hız üstün verim sunar.

 

DAHA İYİ PERFORMANS DAHA DÜŞÜK GÜÇ TÜKETİMİ

Toshiba OCZ TR200 SSD'ler sabit disk sürücüleriyle karşılaştırıldığında, daha uzun süre çalışmaya devam etmeniz için daha uzun pil ömrüne dönüşebilen gelişmiş dayanıklılık ve güç tüketimi sunar.

 

TOSHIBA KALİTESİ

% 100 Toshiba kalitesi ve güvencesiyle üretilen her TR100 SSD ürünü birer mühendislik harikasıdır. Son nesil yonga ile yüksek performans ve son teknoloji keyfini yaşayın. Yeni Nesil TOSHIBA BiCS FLASH Teknnolojisi ve Toshiba SSD Kontrolcüsü ile verileriniz birden fazla hücrede işlenerek hem yüksek performans elde edilir hem de hata oranlarınız sıfıra yakın hale getirilir.

 

YÜKSEK HIZA GEÇİN

TR200 ssd serisi ile sunduğu gerçek yüksek hız değerleri ile verimliliğinizi en üst seviyeye çıkarın.Tüm oyun,multimedia ve grafik uygulamalarında size en yüksek performansı sağlar. TR200 serisi ssdlerin farkını ilk kullanımda hissedeceksiniz.

 

SSD UTILITY İLE KONTROL SİZDE

SSD Utility yönetim programı ile ssd ayarları, OS tuning, bakım, performans takibi ve çok daha fazlasını kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

 

ULTRA SLIM

Şık alaşımlı gövde ve 7mm inceliği sayesinde ultra ince dizüstü bilgisayarlara kolayca monte edebilirsiniz. Ultra inceliği ve hafifliğiyle TR200 SSD'yi üzerinizde taşısanız bile ağırlığını pek hissetmezsiniz.

 

Kapasite 480 GB
Sıralı Okuma Hızı 555MB/s
Sıralı Yazma Hızı 540MB/s
Arabirim SATA 3 (6 GB/s)
Disk Tipi 2.5 INÇ
İncelik 7 mm
Rastgele Okuma Hızı 79K IOPS
Rastgele Yazma Hızı 85K IOPS
Satış Garanti Süresi (ay) 36
Kapasite 480GB - 512GB
Ara Birim SATA3

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.