SANDISK 16GB MICRO SD CLASS10 80MB/s HAFIZA KARTI SDSQUNS-016G-GN3MN

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

SANDISK 16GB MICRO SD CLASS10 80MB/s HAFIZA KARTI SDSQUNS-016G-GN3MN

 

Sandisk 16 GB Micro Sd Hafıza Kartı (Sdsquns-016G-Gn3Mn)

DAHA İYI FOTOĞRAF VE VIDEO ÇEKIN
SanDisk Ultra microSD UHS-I Kartları ile Android™ akıllı telefonunuzda veya tabletinizde daha fazla yüksek kaliteli fotoğraflar ve Full HD videolar çekip kaydedin. Bu kartlar, 64 GB'a kadar depolama kapasiteleri ile Android akıllı telefonları ve tabletleri tamamlamak üzere idealdir. Ve Google Play™ üzerinden sunulan SanDisk Memory Zone uygulaması dosyalarınızın tümünü görüntüleyebilmenizi, bunlara erişebilmenizi ve bu dosyaları telefonunuzun belleğinden uygun bir alana yedekleyebilmenizi kolaylaştırır. Akıllı telefonunuzun en yüksek performansla çalışmasına yardımcı olmak için, bu uygulamayı, dosyalar akıllı telefonunuzun dahili belleğinden bellek kartınıza otomatik olarak aktarılacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

HER ŞEYİ YAKALAMAK, TAŞIMAK VE SAKLAMAK İÇİN 64 GB3'A KADAR
Günümüzün mobil cihazları, yaşamın tüm heyecan verici anlarını yakalamak için gelişmiş fotoğraf ve video özelliklerine sahiptir. SanDisk Ultra microSDHC™ ve microSDXC™ UHS-I kartlar, tüm bu anların tamamını kaydetmenize, taşımanıza ve parmaklarınızın ucunda saklamanıza olanak tanır. Neyi saklayıp, neyi sileceğinize karar verme ikileminden kurtulmak için 64 GB3'a kadar depolama alanı ekleyin.

FULL HD2 VIDEO ÇEKIMI İÇIN SINIF 10 HIZ DERECESI
Bu bellek kartı yüksek kaliteli video kaydı için Sınıf 10 video derecesine sahiptir, böylece düşmeler ve takılmalar olmadan Full HD2 çekim yapabilirsiniz. Ayrıca kartlar, 64 GB3'a kadar depolama alanı sunarak dosyaları bilgisayarınıza aktarmanız zorunlu hale gelmeden önce büyük miktarda Full HD video dosyası saklayabilmenizi sağlar.

SANDISK MEMORY ZONE UYGULAMASI ILE EN SEVDIĞINIZ MEDYA DOSYALARINI KOLAYLIKLA YEDEKLEYIN
Google Play üzerinden sunulan SanDisk Memory Zone uygulaması dosyalarınızın tümünü görüntüleyebilmenizi, bunlara erişebilmenizi ve bu dosyaları telefonunuzun belleğinden uygun bir alana yedekleyebilmenizi kolaylaştırır. Bu uygulama cihazınızın dahili belleğinden bellek kartına dosyaları otomatik olarak aktaracak şekilde ayarlanabilir3

SAĞLAM TASARIM
SanDisk Ultra microSD UHS-I Kartlar anılarınızı yaşamdaki aksiliklerden korumak için suya, darbeye, röntgen ışınına ve ısıya dayanıklıdır5 . Telefonunuzu veya tabletinizi karda, havuzda veya çölde kullanabilirsiniz. Cihazınız bu şartlara dayanamasa bile, kartınız dayanır.

ANDROID AKILLI TELEFONLARA VE TABLETLERE DEPOLAMA ALANI EKLEYIN
SanDisk Ultra microSD UHS-I kartlar, yüksek performanslı Android akıllı telefonlar ve tabletlere üstün bir şekilde eşlik etmektedir. Kartların ilave depolama alanına sahip olması, yer kalmaması gibi bir endişe duymadan daha fazla fotoğraf ve video çekebileceğiniz anlamına gelir.

Kart Tipi Micro SD
Kapasite 16GB

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.