SAMSUNG 8GB 2666MHz DDR4 SAM2666/8 PC RAM

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Var

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

SAMSUNG 8GB 2666MHz DDR4 SAM2666/8 PC RAM


Yüksek Hızlara Kolayca Ulaşın

Günlük kullanımda bilgisayar deneyiminizi çok daha hızlı ve pratik bir hale getirmek için tasarlanmış olan ürün, hantal yapıdaki sisteminize büyük bir hız kazandırırken farklı uygulamalarınız için de kullanabileceğiniz üstün performans özellikleri sunuyor.


Üstün Performans Özellikleri

Mevcut bilgisayarınız yavaş tepki sürelerine sahipse ve bu durumdan kolay bir şekilde kurtulmak için tercih edeceğiniz bu özel ürün, gelişmiş yapısı ile birlikte yüksek hızlarda okuma yazma hızlarına sahiptir. Böylece veri hızlarınızı en üst düzeye getirebilirsiniz.


Uzun Süreli Kullanımlara Uygun

Uzun süreli kullanımlarda herhangi bir performans kaybı yaşanmaması için test edilmiş olup böylece kesintisiz bir şekilde kullandığınızda bile stabil değerler göstermeye özen gösterir. Bu bakımdan günlük işleriniz hiçbir şekilde kesintiye uğramaz.


Kolay Çalışma Özelliği

Tak çalıştır prensibi ile çalıştığı için mevcut bilgisayarınızda sadece gerekli olan yerine takarak otomatik olarak BIOS’un ayarladığı performans değerlerini elde edebilirsiniz. Ekstra ayarlama yapmanıza gerek kalmaz.


Güvenli Kullanım

En iyi kullanım değerlerini her zaman sunabilmesi için üretim aşamasında test edilmiştir ve böylece hızlı okuma ve yazma sürelerini her koşulda sergiler. Dayanıklı yapısı daha uzun süreli kullanımlar için de idealdir.


Daha Hızlı Performans Artışı

Sisteminizde takılmalar ya da yavaşlama gibi hantal özellikler görülüyorsa, sunmuş olduğu performans değerleri ile birlikte kolayca bu durumdan kurtulabilirsiniz. Daha hızlı okuma ve yazma tepki süreleri ile birlikte bilgisayarınız yüksek hızlara rahatça ulaşacaktır.

 

Bellek Tipi DDR4
Kapasite 8GB
Bellek Hızı 2666MHz
Soğutucu Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.