RUIJIE XS-S1960-10GT2SFP-P-H 10PORT 10/100/1000 8PORT POE+ 2xSFP 124WATT YONETILEBILIR RACK MOUNT SWITCH

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

RUIJIE XS-S1960-10GT2SFP-P-H 10PORT 10/100/1000 8PORT POE+ 2xSFP 124WATT YONETILEBILIR RACK MOUNT SWITCH

XS-S1960 Anahtar Serisi

XS-S1960 Switch Serisi, SMB pazarı için en yeni erişim anahtarı serisidir. XS-S1960-H Serisi Anahtarlar sabit konfigürasyonlu, şube ofisleri için kurumsal sınıf erişim geçişi sağlayan Gigabit Ethernet anahtarlarıdır, anahtarlar yönetilen anahtarlar gelişmiş Katman 2 ve temel Katman 3 özelliklerini ve Yüksek Güçlü PoE Teknolojisini (IEEE) sunar 802.3bt). Anahtarlar yeni web arayüzünü benimser ve Ruijie Cloud platformunda yönetilebilir, cihazda kolay kurulum, yapılandırma, izleme ve sorun giderme sağlar.

XS-S1960-H Switch Serisinin özellik özellikleri:

● Akıllı web ve Ruijie Cloud'da yönetilen

● Tek bir portla 370W'a kadar güç ve 60W'a kadar PoE + desteği

● Gelişmiş ağ güvenliği, ağ güvenilirliği sunar

● Dayanıklılık için Tasarım

 

Kolay Ağ Bakımı

XS-S1960-H Serisi, SNMP V1 / V2 / V3, RMON, Syslog ve rutin teşhis ve bakım için USB kullanarak kayıt ve yapılandırma yedeği gibi birçok özelliği desteklemektedir. Yöneticiler, daha kolay yönetim için çok çeşitli yöntemler kullanabilirler ve bunlar arasında CLI, web yönetimi, CWMP (TR069), vb. Bulunur. Bir kullanıcı dostu tarayıcı kullanıcı arayüzü ile yöneticiler performans izleme, yapılandırma gibi işlerinin çoğunu yapabilirler.

Kolay Ağ Bakımı

XS-S1960-H Serisi, kullanıcıların cihazları ve ağları yönetmesine ve kontrol etmesine yardımcı olan bulut tabanlı bir servis olan Ruijie Cloud'u tamamen destekliyor. Ağı ve konfigürasyonu veya uzaktan kumanda cihazlarını izleyebilir.

Kapsamlı Güvenlik Politikaları

XS-S1960-H Serisi, anti-Dos saldırıları, hacker IP taraması, yasa dışı ARP paketleri kontrolü ve çoklu donanım ACL ilkeleri gibi çeşitli doğal mekanizmalarla virüs yayılımını ve bilgisayar korsan saldırılarını etkin bir şekilde önler ve denetler.

• Sektör lideri CPU koruma mekanizması: CPU Koruma Politikası (CPP), bir anahtarın CPU'unu korumak için politikalar sağlar. Ağ ortamlarında, anahtarların yüksek CPU kullanımlarına neden olabilecek çeşitli protokoller yayıldı, protokolün çalışmasını etkiledi ve hatta anahtar yönetiminde bile zorlandı. Bu amaçla, anahtar CPU'ları korunmalıdır, yani, anahtar CPU'larının işlem yeteneklerini sağlamak için çeşitli gelen paketler için trafik kontrolü ve öncelik bazlı işleme gerçekleştirilmelidir.

o CPP, ağdaki zararlı saldırıları etkili bir şekilde önleyebilir ve yasal protokol paketleri için temiz bir ortam sağlayabilir.

o CPP varsayılan olarak etkindir. Anahtarların tüm çalışması sırasında koruma sağlar.

CPP, standart QoS DiffServ modelini kullanarak CPU'yu korur

• IP / MAC bağlaması: Bir bağlantı noktasının veya sistemin, kullanıcıların bir IP adresi ve MAC adresiyle esnek bir şekilde bağlanması, bir bağlantı noktasında veya tüm sistemde kullanıcı erişiminin sınırlanması.

• DHCP gözetimi: Sadece güvenilir portlardan DHCP yanıtlarına izin ver; DHCP'yi dinlemeye ve ARP'yi dinamik olarak izleyerek ve kullanıcı IP adresini kontrol ederek, ARP sahtekarlıklarını ve kaynak IP adres sahtekarlıklarını etkin bir şekilde önlemek için bağlayıcı girdilerle tutarsız olan yasadışı paketleri doğrudan atayın.

• Güvenli Kabuk ve SNMPv3: Güvenli Kabuk (SSH) ve Basit Ağ Yönetim Protokolü v3 (SNMPv3) şifreleme ağ protokolü, yönetim bilgilerinin güvenliğini sağlar. Yetkisiz kullanıcıların engellenmesi için çok öğeli bağlanma, bağlantı noktası güvenliği, zamana dayalı ACL ve bant genişliği sınırlaması gibi hizmetler sağlar.

• NFPP: Ağ Temel Koruma İlkesi (NFPP) anahtarlar için koruma sağlar. Kötü niyetli saldırılar ağ ortamında her zaman bulunur. Bu saldırılar, anahtarlara ağır yükler getirerek yüksek CPU kullanımı ve operasyonel sorunlara neden olur. Bu saldırılar şöyle:

o Hizmet Reddi (DoS) saldırıları, sistem hizmetinin sonlandırılmasına neden olacak birçok anahtara, girdiye veya anahtarın başka kaynaklarına sahip olabilir.

o Büyük saldırı trafiği, CPU'nun tüm bant genişliğini işgal eden CPU'ya yönlendirilir. Bu durumda, normal protokol trafiği ve yönetim trafiği, CPU tarafından işlenemez ve protokol hatası veya yönetim başarısızlığına neden olabilir. Veri düzlemindeki iletme de etkilenecek ve tüm ağ anormal hale gelecektir.

CPU'ya yönlendirilen çok sayıda saldırı paketi, CPU'yu yüksek oranda yükleyerek aygıt yönetimini ve performansını etkileyerek devasa CPU kaynaklarını tüketir.

NFPP sistemi bu saldırılardan etkili bir şekilde koruyabilir. Karşılıklı saldırılara karşı, NFPP çeşitli sistem servislerinin düşük CPU yükü ile düzgün çalışmasını sağlar, böylece tüm ağın stabilitesini sağlar.

Sanal Anahtar Birimi (VSU)

Sanal Anahtarlama Ünitesi teknolojisi veya kısaca VSU, birkaç fiziksel cihazın tek bir mantıksal cihaza sanallaştırılmasıyla birbirine bağlanmasını sağlar. Mantıksal cihaz tek bir IP adresi, Telnet işlemi, komut satırı arayüzü (CLI) kullanır ve otomatik versiyon denetimi ve konfigürasyonunu sağlar. Kullanıcı perspektifinden, faydaları çoğaltılan iş verimliliği ve aynı anda çalışan çeşitli cihazların geliştirilmiş kullanıcı deneyimi. Ve sadece bir cihazı yönetmek zorundalar. VSU teknolojisi ayrıca aşağıda birçok avantaj sunar:

• Kolay yönetim: Yöneticiler tüm cihazları aynı anda merkezi olarak yönetebilir. Anahtarları tek tek yapılandırmak ve yönetmek artık gerekli değildir.

• Basitleştirilmiş tipoloji: VSU, ağda bir anahtar olarak kabul edilir. Agregation link ve periferik ağ cihazlarının bağlantısı ile, Layer 2 loop ağı olmadığı için MSTP protokolü gereksizdir. Tüm protokoller tek anahtar olarak çalışır.

• Milisaniye yük devretme: VSU ve çevre birimleri toplama bağlantısı üzerinden bağlanır. Herhangi bir cihazın veya bağlantının başarısız olayı durumunda, başka bir üye bağlantısına yük devri sadece 50 ila 200 ms gerektirir.

• Olağanüstü ölçeklenebilirlik: Ağ değiştirilebiliyor, sanallaştırılmış ağdan ayrılan veya birleşen diğer cihazlar, diğer cihazlarda sıfır etkiye neden oluyor.

VSU tarafından etkinleştirilen Basitleştirilmiş Ağ Topolojisi

Yüksek güvenilirlik

XS-S1960-H Serisi 802.1d, 802.1w ve 802.1'lerin yayılma ağacı protokollerini destekler, hızlı bir şekilde yakınsama sağlar, hata toleransı yeteneklerini geliştirir, ağların kararlı çalışmasını sağlar ve bağlantıların yük dengelemesini sağlar ve yedekli bağlantılar sağlar.

• Hızlı Bağlantı Algılama Protokolü (RLDP): Bağlantıların bağlantılarını ve bir fiber optik bağlantının her iki uçtan normal olup olmadığını algılar ve bu tür aygıtların bağlanmasıyla oluşan döngülerden kaynaklanan ağ hatalarını önlemek için bağlantı noktasına bağlı döngü algılama işlevini destekler. bağlantı noktalarına hub olarak.

• Ethernet Halka Koruma Anahtarlaması (ERPS) (G.8032): Ana cihazda döngü engelleme ve bağlantı kurtarma gerçekleştirir. Diğer cihazlar bağlantı durumunu ana aygıta doğrudan rapor eder. Diğer bekleme cihazlarından geçilmeden, döngü kesintisinin ve kurtarmanın geri dönüş süresi bu nedenle STP'den daha hızlıdır. ERSP'nin link failover oranı ideal koşullar altında milisaniyede tamamlanabilir.

• Hızlı Ethernet Uplink Koruması Protokolü (REUP): Ağaç Ağ Geçidi Protokolü (STP) devre dışı bırakıldığında, Hızlı Ethernet Yükseltme Koruması Protokolü (REUP), hızlı yer-uydu hattı koruma işleviyle temel bağlantı yedeklemesi sağlayabilir ve daha hızlı alt ikinci düzey hata kurtarması sağlayabilir. STP.

• Kesintisiz PoE (ZPoE): Daha fazla IoT (Nesnelerin İnterneti) aygıtları günümüzde PoE (Power over Ethernet) güç kaynağına bağlı olduğundan, Zijo PoE anahtarlarına ZPoE (Nonstop PoE) özelliği eklenmiştir. Bu özellik sayesinde, anahtar, yeniden başlatma yapıldığında bile IP kameralara, IP telefonlara ve diğer PD'ye (Powered Device) kesintisiz PoE güç kaynağı sağlayabilir. Operatörler istedikleri zaman firmware güncellemesi gibi bakım işlerini yapmaktan kendilerini özgür hissedebilirler.

Dayanıklılık için XCor-Tasarım

Aşındırıcı gaz, yüksek nem ortamı, elektronik ürünler korozyon hızlandıracak, güvenilirlik ve kullanım ömrü kısaltılacaktır, Ancak, erişim anahtarının dağıtım ortamları farklıdır, sıcaklık ve nem regülasyonu eksikliği olabilir ve kirlilik kaynağına veya deniz. Konforlu kaplama gibi dayanıklılık tasarımı sayesinde, XS-S1960-H Switch Serisi çeşitli dağıtım ortamlarında kararlı bir şekilde çalışabilir.

Böyle bir Anti-Korozyon (XCor) özelliği şimdi XS-S1960-24GT4SFP-UP-H ve XS-S1960-48GT4SFP-H'ye uygulanır. PCB'ler, çevre uyumluluğunu arttırmak için mükemmel yalıtım ve nem, toz, korozyon, küf ve tuz spreyine karşı koruma ile uyumlu bir kaplamaya sahiptir.

Yüksek Güçlü IP Cihazları için Yeni Seçenek

Uzaktan güç kaynağı senaryoları için PoE ve PoE + standartları olmak üzere sadece iki seçenek mevcuttu. XS-S1960-10GT2SFP-H ve XS-S1960-24GT4SFP-UP-H'nin ikisi de PoE ve PoE + 'yi destekleyebilir. Ancak PoE standardı, 30W'den daha fazla güce ihtiyaç duyulduğunda ihtiyaçları karşılayamazdı. Bunun yerine, elektrik tesisatı veya hatta yüksek güç dağıtılmalıdır. Bu tür bir uygulama, toplam yatırım maliyeti, tamamlanma planı, satış sonrası bakım ve kurulum güvenliği için büyük bir yük getirmektedir. XS-S1960-24GT4SFP-UP-H, sınırı IEEE802.3bt standardıyla sınırlar ve port başına 60W güç çıkışı sağlar. En iyi güvenlik, verimlilik, istikrar ve enerji tasarrufu deneyimlerini garanti eder.

PoE / PoE + Desteği

Port Sayısı 8 Port
Veri Transfer Hızı 10/100/1000
POE Desteği Var
SFP Port Var
Yönetim Yönetilebilir
Rackmount Var

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.