RUIJIE RG-AP840-I 1733MBPS 2PORT 4x4 MIMO DUALBAND INDOOR WAVE2 ACCESS POINT

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

RUIJIE RG-AP840-I 1733MBPS 2PORT 4x4 MIMO DUALBAND INDOOR WAVE2 ACCESS POINT

 

Yüksek Genişletilebilir Tasarım

3 Gigabit Ethernet portunun tasarımı ile RG-AP840-I sadece uplink bant genişliğini genişletmekle kalmaz, aynı zamanda PC, yazıcı ve diğer IP terminal bağlantıları için LAN portunu da genişletebilir. LAN3 Bağlantı Noktası, PoE çıkışı (pasif) özelliği ile harici IoT sensör bağlantısı için özel olarak tasarlanmıştır. Bu nedenle sensör için ekstra bir güç adaptörüne ihtiyaç yoktur.

Ek olarak, RG-AP840-I, harici modüle ve ekstra yatırıma ihtiyaç duymadan yerleşik BLE modülü tarafından etkinleştirilen IoT'ye hazırdır.

3 Gigabit Ethernet bağlantı noktası ve BLE modülü ile yerleşik RG-AP840-I

Wi-Fi 6 Teknolojisi

●  1024-QAM Yüksek Hızlı Erişim

RG-AP840-I, çift radyolu çift bantlı tasarımı benimser ve 2G+5G önerilir. 5G için yeni nesil 802.11ax ile maksimum erişim hızı 4.8Gbps'ye ulaşabilir. Çift radyo aynı anda etkinleştirilirse, yüksek hızlı Wi-Fi, gerçek yüksek hızlı deneyimi sunarak 5,2 Gbps'ye ulaşabilir.

●  OFDMA Yüksek Yoğunluklu Kullanıcı Erişimi

RG-AP840-I, WLAN kanalını her kullanıcının bir veya daha fazla alt kanalı işgal ettiği çok sayıda daha dar alt kanala bölen 802.11ax'ın OFDMA'sını destekler. AP aracılığıyla aynı anda paketleri alıp göndermek üzere birden fazla kullanıcının programlanmasıyla, kullanıcı rekabeti ve geri çekilme azaltılabilir, böylece ağ gecikmesi azaltılabilir ve ağ verimliliği artırılabilir. Yüksek yoğunluklu bir dağıtım ortamında, kullanıcı başına ortalama hız 802.11ac'nin dört katına çıkarılır.

●  Çift Yönlü MU-MIMO

Yalnızca aşağı bağlantı MU-MIMO desteğine sahip önceki Wi-Fi 5 (802.11ac) ile karşılaştırıldığında, Wi-Fi 6 hem yukarı bağlantıyı hem de aşağı bağlantı MU-MIMO'yu (çok kullanıcılı, çok girişli ve çoklu çıkışlı) destekler. Bu nedenle, Ruijie RG-AP800 Serisi erişim noktaları, istemcileri aynı anda bağlayarak kablosuz performansını ve deneyimini önemli ölçüde iyileştirir. 

●  TWT(Hedef Uyanma Zamanı)

Hedef uyanma süresi (TWT), istemciler arasındaki çekişmeyi en aza indirmeye yardımcı olmak ve güç tasarrufu modunda bir istemcinin uyanık kalması için geçen süreyi azaltmak için kullanılır. Enerji tüketimi, pil tüketiminin %70'ine kadar azaltılarak pil ömrü uzatılır.

●  BSS Color ile Mekansal Yeniden Kullanım

RG-AP840-I, ağdaki farklı WLAN'ların BSS'lerini farklı renklerle (BSS rengi) tanımlamak ve ayrıca bunları dahili ve harici BSS'ye bölmek için 802.11ax'ın temel hizmet seti (BSS) rengiyle uzamsal yeniden kullanımı destekler. Farklı paket alma ve gönderme eşikleri korunabilir. Paketleri alırken, harici BSS'nin paketini hızlı bir şekilde tanımlamak için BSS renklendirmesi kullanılır. Sinyal gücü, harici BSS'nin alma eşiğinden düşükse, paket yok sayılır. Dahili BSS paketinin iletimi etkilenmeyecektir. Bu teknoloji, yüksek yoğunluklu bir senaryoda kanal yeniden kullanımını uygulayabilir ve gerçek ağ dağıtımı için ortak kanal girişiminin etkisini büyük ölçüde azaltır.

● Tüm Senaryolar İçin Wi-Fi 6 Ekipmanı: Her Zaman Size Uygun Tek Bir Seçenek

Ruijie, dünya çapında önde gelen kurumsal ağ tedarikçilerinden biridir ve paydaşlarımıza en iyi Wi-Fi deneyimini sağlamayı taahhüt eder. İç mekan, duvar plakasından dış mekan erişim noktalarına kadar piyasada tam senaryolu Wi-Fi 6 erişim noktası çözümü sağlayan ve çeşitli durumlarda mükemmel kablosuz deneyimi garanti eden ilk tedarikçiyiz.

Ayrıntılar için lütfen https://www.ruijienetworks.com/products/wireless-wifi6 adresini ziyaret edin.

AI Kablosuz Optimizasyonu

●  WIS Cloud ile Sorunsuz Entegrasyon

WIS Bulut Akıllı Hizmetler Platformu

Ruijie WIS, bulutta WiFi optimizasyonu için tasarlanmış, yapay zeka tabanlı bir akıllı hizmetler platformudur. Yerinde Ruijie AC donanımıyla sorunsuz bir şekilde entegre olarak, WiFi dağıtım planlamasını, teslimat testini ve operasyon teşhisini kolaylaştırmaya yardımcı olur. WIS ile şunları elde edebilirsiniz:

  Dağıtım planlaması için bulut sitesi anketi

  Sağlama için akıllı mobil uygulamalar

  Kullanıcı deneyimini görselleştirin

  Tek tıkla WiFi optimizasyonu

  ve ÜCRETSİZDİR!

WiFi Testi için Ruijie MOHO Uygulaması

Ruijie WIS çözümünün bir parçası olarak Ruijie MOHO, WiFi testini parmaklarınızın ucunda gerçekleştirmek için tasarlanmış bir mobil uygulamadır. İşbirliği testi, hız testi, çok noktalı test vb. gibi kapsamlı test araçları, iOS App Store ve Google Play'den ücretsiz olarak indirilebilen Ruijie MOHO uygulamasında mevcuttur.

WISπ Tek Tıkla Optimizasyon

Ruijie WIS'in bir diğer önemli özelliği, WISπ'nin WiFi ağınızdan toplanan gerçek zamanlı bilgilere dayalı yapay zeka tabanlı makine öğrenimi otomatik korelasyonunu kullanarak tek tıklamayla optimizasyon sağlamasıdır. Tek bir tıklamayla en uygun yapılandırma ince ayarını sağlayarak tüm WiFi ağ performansını gerçekten optimize eder. Daha fazla ayrıntı için lütfen http://wis.ruijienetworks.com/ adresindeki Ruijie WIS resmi web sitesini ziyaret edin.

●  Sektör lideri Yerel Yönlendirme Teknolojisi

Endüstri lideri bir yerel yönlendirme teknolojisi kullanan RG-AP840-I, kablosuz kontrolörlerin trafik darboğazının sınırını aşar. RG-WS Kablosuz Denetleyici Serisi ile işbirliği içinde kullanıcılar, RG-AP840-I için veri iletme modunu esnek bir şekilde önceden yapılandırabilir. AP ayrıca verilerin kablosuz denetleyici aracılığıyla SSID'ye veya kullanıcı VLAN'ına göre mi iletileceğini yoksa veri alışverişi için doğrudan kablolu ağa mı gönderileceğini kontrol eder.

Yerel yönlendirme teknolojisi, kablosuz denetleyiciler üzerindeki trafik baskısını büyük ölçüde azaltmak ve 802.11ax ağının yüksek trafik iletim gereksinimlerini daha iyi karşılamak için kablolu ağ üzerinden gerçek zamanlı aktarım gerektiren gecikmeye duyarlı verileri sınıflandırabilir ve iletebilir.

●  Bol QoS Politikaları

RG-AP840-I, çok çeşitli QoS politikalarını destekler. Örneğin, WLAN/AP/STA tabanlı bant genişliği sınırlamaları ve farklı hizmet verileri için farklı öncelikler tanımlayan Wi-Fi multimedya (WMM) sağlar. RG-AP840-I, ses ve videonun zamanında ve nicel iletimini gerçekleştirir ve çoklu ortam uygulamalarının sorunsuz çalışmasını garanti eder.

Çok noktaya yayından tek noktaya yayın teknolojisi ile RG-AP840-I, kablosuz ağdaki paket kaybı veya yüksek gecikme nedeniyle video gecikmesi sorununu çözer ve kablosuz ağın çok noktaya yayın video hizmetlerinin kullanıcı deneyimini oldukça geliştirir.

Kapsamlı Güvenlik Koruması

●  Güvenli Kullanıcı Erişimi

RG-AP840-I, web, 802.1x, PPSK (personel için tek seferlik dinamik parola), fiş/erişim kodu, kullanıcı hesabı ve sosyal kimlik doğrulama gibi çok çeşitli kimlik doğrulama yöntemlerini destekler. Standart ağ erişim kontrolüne uygun olarak, kullanıcı erişimi, yetkilendirme, ekipman uyumluluğu kontrolü, ağ davranışı izleme, ağ saldırısı önleme vb. açısından bir dizi kontrol politikası sunar. Tüm bu kontrol özellikleri, kimliği doğrulanmış kullanıcılar için yüksek ağ güvenliğini garanti eder.

Misafirler ve çalışanlar için çeşitli kurumsal kimlik doğrulama seçenekleri

●  Kişisel Önceden Paylaşılan Anahtarlar (PPSK)

Basit ve Etkili Kablosuz Güvenlik Uygulaması

Geleneksel Önceden Paylaşılan Anahtarlar (PSK), bir WLAN'daki tüm kullanıcılar tarafından paylaşılır, bu da ona potansiyel PSK sızıntısı riski verir.

Ruijie Kişisel PSK (PPSK), kurumsal düzeyde güvenlik düzeyine sahip, kurulumu kolay bir kablosuz kimlik doğrulama yöntemidir. Kimlik bilgileri ayrı ayrı oluşturulabilir ve iptal edilebilir. Her PPSK ayrıca benzersiz bir kullanıcıya/makineye bağlanabilir.

PPSK ile aşağıdaki avantajlardan yararlanabilirsiniz:

  Bireysel SSID için her kullanıcı ve cihaz için farklı şifreler kullanarak yüksek güvenlik

  Toplu hesap oluşturma ile basit dağıtım

  WPA / WPA2-PSK ile aynı deneyimi sunan kullanım kolaylığı

  AC'de kullanıma hazır özelliği

  Ek AAA gerekmez

●  Sanal AP Teknolojisi

Sanal AP teknolojisi ile RG-AP840-I, 48 adede kadar ESSID'yi destekler. Ağ yöneticisi, aynı SSID'nin VLAN'larını veya alt ağlarını ayrı ayrı şifreleyebilir ve izole edebilir, böylece her SSID için belirtilen kimlik doğrulama modunu ve şifreleme mekanizmasını etkinleştirebilir.

●  Kapsamlı Kablosuz Koruma

RG-WS6000 Serisi veya RG-MACC Kablosuz Denetleyicilerle birleştiğinde, RG-AP840-I, WIDS (Kablosuz Saldırı Tespit Sistemi), RF parazit izleme, hileli AP engelleme, anti-ARP sahtekarlığı, DHCP koruması ve çok yönlü güvenlik korumasının ötesinde. 

Hibrit Yönetim

●  Esnek Yönetim Seçenekleri

Tüm Ruijie kurumsal AP'leri, hibrit yönetim modunu destekler. Bağımsız AP (Fat modu) veya yönetilen AP (Fit ve MACC modu) olarak dağıtılan AP, ürün yazılımı yükseltmesi için ekstra çaba harcamadan çalışma modunu otomatik olarak algılayacaktır. Ek güvenlik ve çalışma için kurumsal müşterilere, işlevsellik ve kapasiteye bağlı olarak aşağıdaki kablosuz denetleyici seçeneklerinden birini seçmelerini öneririz:

Aşağıda, belirli endüstri segmentlerini hedefleyen çeşitli Ruijie yönetim sistemi seçenekleri için özetlenen özellikler yer almaktadır:

*2020 yılında sunulacak yeni özellik

**Ruijie EG Ağ Geçidi gerekli

●  Web ve CLI Yönetim Arayüzü

RG-AP840-I, farklı senaryolarda uygulama için uygun olan AP ve kablosuz denetleyici için hem web hem de komut satırı arabirimi (CLI) sağlar. CLI tasarımı, ağ uzmanlarının hızlı sorun giderme, toplu yapılandırma içe aktarma veya değişiklik yapmalarını sağlar. Web GUI mangamenti, kablosuz ağı özelleştirmeye ihtiyaç duymadan planlamak, işletmek ve sürdürmek için genel senaryoların çoğu için mükemmel olmalıdır.

●  Mobil İzleme ve Optimizasyon

Ruijie, yalnızca Ruijie erişim noktaları için değil, aynı zamanda anahtarlar ve güvenlik ağ geçitleri için tedarik, izleme, optimizasyon için yapılandırmalar. Ayrıntılar için lütfen https://www.ruijienetworks.com/products/smb/cloud-service/cloud-service/ruijie-cloud-solution/mobile-app adresindeki resmi web sitemizi ziyaret edin.

Garanti Bilgileri

Ruijie RG-AP840-I Erişim Noktası, 3 yıllık garantiyle gelir veya Sınırlı Ömür Boyu Garanti (LLW) olarak uzatılır. Daha fazla ayrıntı için lütfen https://www.ruijienetworks.com/support/servicepolicy adresini ziyaret edin .

Anten Modelleri

Yatay düzlemler (üstten görünüm)

Aşağıda RG-AP840-I 2.4GHz ve 5GHz azimut anten modelleri bulunmaktadır:

RG-AP840-I 2.4GHz (Sol) ve 5GHz (Sağ) Azimut Anten Modelleri

Dikey (yükseklik) düzlemler (yan görünüm, AP aşağı dönük)

Aşağıda RG-AP840-I 2.4GHz ve 5GHz yükseklik anten modelleri bulunmaktadır:

RG-AP840-I 2.4GHz (Sol) ve 5GHz (Sağ) Yükseklik Anten Modelleri

 

Kategori Access Point
Ortam İç Ortam
Frekans 2.4/5GHz (AC)
POE Desteği Var
Port Sayısı 3 Port
3G/4G Desteği Yok
SFP Desteği Yok
USB Desteği Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.