RUIJIE RG-AP630(IODA) 1167MBPS 1PORT POE 3x3MIMO 10DBI 2.4 GHZ & 5 GHZ POE ADATÖRSÜZ OUTDOOR 360 DERECE ACCESS POINT

Proje Ürünüdür. Proje Fiyatları İçin Müşteri Temsilciniz İle Görüşün

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

RUIJIE RG-AP630(IODA) 1167MBPS 1PORT POE 3x3MIMO 10DBI 2.4 GHZ & 5 GHZ POE ADATÖRSÜZ OUTDOOR 360 DERECE ACCESS POINT

 

Yüksek Performans ve Güvenilirlik

● 802.11ac Üstün Kablosuz Performansı

RG-AP630 (IODA), 1,75 Gbps'ye kadar erişim oranları sunarak 802.11n@2.4GHz ve 802.11ac@5GHz'i destekler. Olağanüstü kablosuz performansı, kablosuz kullanıcı deneyimini büyük ölçüde optimize eder, eşzamanlı kullanıcı sayısını artırır ve sinyal kapsamını geliştirir.

 AP630 Dahili Akıllı Anten (IODA)

Dahili antenle donatılmış RG-AP630 (IODA), erişim cihazlarının konumuna göre gerçek zamanlı anten ışını anahtarlaması elde ederek optimum kablosuz deneyimi sağlar. AP'ler ayrıca herhangi bir dağıtım senaryosuna esnek bir şekilde uyum sağlamak için dahili ve harici antenlerin değiştirilmesini destekler.

RG-AP630'un (IODA) Yerleşik Yönlü ve Çok Yönlü Antenleri

 Endüstrinin En Esnek Gigabit Uplink

RG-AP630 (IODA), kablosuz erişim darboğazı olan LAN bağlantı noktasına giden 10/100 / 1000Base-T Ethernet yukarı bağlantı bağlantı noktası ve farklı kullanıcı senaryoları altında kablolu ağ yapısına uyum sağlayan 1000M SFP birleşik bağlantı noktası sunar. SFP Base-X bağlantı noktası, en iyi ağ dağıtımı için veri iletim iş yükünü üstlenir.

 Kullanımı Kolay Montaj Kiti

Ağrısız dağıtım optimizasyonu için varsayılan olarak ayarlanabilir bir montaj kiti mevcuttur. AP'ler çeşitli senaryolara uyum sağlamak için -60 ° ila 60 ° yatay ve -60 ° ila 90 ° dikey olarak kolayca ayarlanabilir.

AP630'un Ayarlanabilir Montaj Kiti

 Ağrısız Dağıtım için Hepsi Bir Arada Paket

RG-AP630 (IODA) Outdoor AP size tek elden kurulum paketi sunar. Harici antenlerden yıldırım arestörlerine ve koaksiyel kablolara kadar dışarıda zahmetsizce konuşlandırmanız için ihtiyacınız olan her şey dahildir.

Hepsi Bir Arada Kurulum Paketi

 Esnek WDS Modu

AP'ler, birden fazla AP'nin birbirine bağlanmasını veya 5 atlama altında kablosuz köprülemeyi desteklemek için WDS (Kablosuz Dağıtım Sistemi) uygular. Kablosuz köprüleme uzun mesafelerde bile gerçekleştirilebilir. Dış mekan AP'leri, daha esnek ağ iletişimi için noktadan çok noktaya köprülemeyi (CPE uygulama senaryoları) da destekler. Özellikler, büyük ölçekli ve uzaktan yüksek hızlı kablosuz kapsama alanını desteklemek için dış mekan dağıtım sorunlarını aşmaktadır.

 Akıllı Cihaz Tanıma

AP'ler, iOS ve Android gibi ana işletim sistemlerini çalıştıran son cihazların akıllıca tanınmasını destekler.

 Sektör lideri Yerel Yönlendirme Teknolojisi

Sektör lideri bir yerel yönlendirme teknolojisi kullanan AP'ler, kablosuz erişim denetleyicilerinin trafik darboğazını ortadan kaldırır. Ruijie RG-WS Kablosuz Denetleyici Serisi ile dağıtılan kullanıcılar, dış mekan AP'lerinin veri yönlendirme modunu esnek bir şekilde önceden yapılandırabilir. AP'ler ayrıca verilerin kablosuz denetleyici aracılığıyla iletilip iletilmeyeceğini de kontrol eder. Yerel yönlendirme teknolojisi, kablosuz LAN denetleyicilerindeki trafik basıncını büyük ölçüde hafifletmek ve 802.11ac ağının yüksek trafik iletim gereksinimlerini karşılamak için büyük ölçekli, gecikmeye duyarlı ve gerçek zamanlı iletim verilerini iletebilir.

 Sorunsuz Dolaşım Deneyimi

AP'ler, RG-WS Kablosuz Denetleyicileri ile mükemmel bir uyum içinde bir araya gelerek kablosuz kullanıcıların Katman 2 ve Katman 3 ağlarında veri kesintisi olmadan sorunsuz bir şekilde dolaşmalarını sağlar.

 Bol QoS Politikaları

AP çok çeşitli QoS politikalarını desteklemektedir. Örneğin, temel hizmetlere diğerlerine göre öncelik veren WLAN / AP / STA tabanlı bant genişliği sınırlama modları sağlar.

 Olağanüstü Çevresel Uyum

Dış mekan AP'leri, rüzgar erozyonu, yağmur ve yüksek nem gibi zorlu ortamlara dayanmak için su geçirmez, toz geçirmez, neme dayanıklı ve alev geciktirici gereksinimleri karşılayan IP67 sınıfı bir muhafaza sunar. Özellikler, ekipman ömrünü büyük ölçüde uzatır ve bakım maliyetini etkili bir şekilde azaltır.

 Geniş Çalışma Sıcaklığı Aralığı

Tüm AP bileşenleri ve muhafazaları, stabilite ve kullanım ömrü üzerinde herhangi bir etkisi olmaksızın -40 ° C ila 55 ° C arasında geniş bir sıcaklık aralığına dayanabilir. Tasarım, metal bileşenlerin yüksek sıcaklıklarda verimli bir şekilde soğumasını sağlar. Dahili ısıtıcı modülü, donma koşullarında kararlı çalışmayı garanti eder.

Kapsamlı Güvenlik Politikaları

 Kullanıcı Verileri Şifrelemesi

Dış mekan AP'leri, kablosuz ağın veri iletim güvenliğini garanti eden WEP, TKIP ve AES gibi en yeni şifreleme teknolojilerinin desteğiyle korumalı Wi-Fi erişimi sunar.

 Sanal AP Teknolojisi

Sanal AP teknolojisi ile AP en fazla 16 ESSID (radyo başına) ve 16 802.1Q VLAN sunabilir. Ağ yöneticisi, aynı SSID'ye sahip alt ağları veya VLAN'ları ayrı ayrı şifreleyebilir ve izole edebilir. Her SSID için ayrı bir kimlik doğrulama modu ve şifreleme mekanizması da esnek bir şekilde yapılandırılabilir.

 Standart CAPWAP Şifrelemesi

CAPWAP (Kablosuz Erişim Noktalarının Kontrolü ve Sağlanması) RG-WS Kablosuz Denetleyicileri ile dış mekan AP'leri arasında iletişim sağlar. Standart, güvenli veri aktarımı sağlar.

 RF Güvenliği

Ruijie'nin RG-SNC Akıllı Ağ Komutanı ve RG-WS Kablosuz Denetleyicileri ile işbirliği içinde, AP'ler RF prob tarama mekanizmasının yetkisiz erişim noktalarını veya diğer RF parazit kaynaklarını tespit etmesini sağlar. Bir kez algılandığında, AP'ler ağ yöneticisini kablosuz ortamda olası tehditleri ve kullanım durumunu izlemesi için uyarır.

 Kullanıcı Erişim Kontrolü

AP'ler Web, 802.1x, MAC adresi ve yerel kimlik doğrulama gibi çok çeşitli kimlik doğrulama yöntemlerini destekler. AP'ler ayrıca Ruijie'nin standart bir erişim kontrol sistemine uyan gelişmiş Güvenlik Yönetim Platformu (SMP) BYOD Çözümünü de destekler. Sistemin kullanıcı erişimi, yetkilendirme, ana bilgisayar uygunluk denetimi, ağ davranışı izleme, ağ saldırısı savunması vb. Açısından bir dizi kontrol politikası vardır. Tüm bu kontrol özellikleri, ağ hizmetlerine güvenli bir şekilde erişmeden önce kullanıcıların kimliğinin doğrulanmasını sağlar.

 Kablosuz Koruma

Ruijie'nin RG-SNC Akıllı Ağ Komutanı ve RG-WS Kablosuz Denetleyicileri ile birlikte AP'ler, Kablosuz İzinsiz Giriş Algılama Sistemi (WIDS), RF Girişim Konumu, Rogue AP Karşı Önlemleri, Anti-ARP Kimlik Sahtekarlığı ve DHCP gibi güçlü bir kablosuz güvenlik özellikleri sunar güvenli ve güvenilir bir kablosuz ağ için koruma sağlar.

 Kablosuz IPv6 Erişimi

Kablosuz bir ağda IPv6 iletmeyi etkinleştirmek için kapsamlı IPv6 özellikleri mevcuttur. Hem IPv4 hem de IPv6 kullanıcıları tünel üzerinden AC'lere bağlanabilir, bu da IPv6 uygulamalarının kablosuz ağda taşınmasını sağlar.

 Esnek Cihaz Yönetim Modu

 FAT ve FIT Modları arasında Esnek Geçiş

AP'ler, farklı endüstrilerin ağ gereksinimlerine göre FAT ve FIT modları arasında esnek geçişi destekler. Çok az AP olduğunda, kullanıcılar kolay bağımsız ağ kurulumu için FAT modunu kullanabilir. Büyük ölçekli ağlar için AP'ler, tüm AP'lerin merkezi yönetimine ve RG-WS Kablosuz Denetleyicileriyle dağıtıldığında güvenlik, trafik yönetimi, QoS ve IP yönetimi gibi diğer yönlere izin veren FIT modunda çalışabilir. Birinden diğerine yumuşak geçiş yapan AP'ler kullanıcı yatırımını tamamen korur.

 Sıfır Yapılandırma ile Basit Dağıtım

FIT modunda, dağıtımdan önce AP yapılandırması gerekmez. Ayrıca, yerinde kurulum, bakım veya değiştirme için manuel yapılandırma gerekmez. Otomatik yapılandırma AC üzerinden tamamlanabilir. Bu kullanıcı dostu özellik, iş yükünü ve yatırım maliyetlerini büyük ölçüde azaltabilir.

 Kapsamlı Uzaktan Yönetim

RG-WS Kablosuz Denetleyiciler kanal, güç sıralaması, SSID yapılandırması, güvenlik yapılandırması, VLAN bölümü gibi tüm AP işlemlerini uzaktan ve merkezi olarak yönetebilir. Bu özellik güvenliği artırır ve kablosuz ağ yönetimini basitleştirir.

 Kolay Kurulum ve Bakım için PoE Bağlantı Noktası

RG-AP630 (IODA) 802.3at PoE standardını destekler. AP Ethernet bağlantı noktası üzerinden bir HPoE anahtarına bağlanarak, dış mekan AP'leri güç kazanabilir ve kablolarla veri iletimini destekleyebilir. Ağ yöneticisi uzaktan yapılandırma yapabilir. Ayrıca dengesiz güç kaynağı sorununu çözer, kurulum sürecini basitleştirir ve maliyet tasarruflarını en üst düzeye çıkarır.

 

Açık Hava AP

model

RG-AP630 (IODA)

Hedef Dağıtımlar

Büyük kampüs, kablosuz şehir, liman, depo, maden

Temel Özellikler

Radyo

Eşzamanlı çift telsiz çift bant

Protokol

802.11 / b / g / n / ac

Çalışma Bantları

802.11b / g / n: 2.4GHz - 2.483GHz

802.11a / n / ac: 5.150GHz - 5.350GHz, 5.47GHz - 5.725GHz, 5.725GHz - 5.850GHz

(ülkelere göre değişir)

Anten

                         

Dahili Çok Yönlü Akıllı Anten (harici / dahili anten anahtarlamayı destekler)
 

Anten Loba Yönü

 

Dahili Çok Yönlü

Harici anten kazancı yapılandırılmış antende azalıyor

Anten kazancı

4dBi

Maksimum Verim

 

AP başına 450Mbps@2.4GHz
1.3Gbps@5GHz
1.75Gbps

Mekansal Akımlar

4

3

2

Modülasyon

OFDM: BPSK @ 6 / 9Mbps
QPSK @ 12 / 18Mbps
16-QAM @ 24Mbps
64-QAM @ 48 / 54Mbps
DSSS: DBPSK @ 1Mbps
DQPSK @ 2Mbps
CCK@5.5/11Mbps
MIMO-OFDM: BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 64QAM

Alıcı Duyarlılığı

11b: -99dBm (1Mbps), -93dBm (5.5Mbps), -90dBm (11Mbps)
11a / g: -93dBm (6Mbps), -85dBm (24Mbps), -82dBm (36Mbps), - 77dBm (54Mbps)
11n: - 92dBm MCS0, -73dBm MCS7, -92dBm MCS8, -73dBm @ MCS15 11ac
HT20: -90dBm (MCS0), -63dBm (MCS9)
11ac HT40: -85dBm (MCS0), -60dBm (MCS9)
11ac HT80: - 82dBm (MCS0), -58dBm (MCS9)

Maksimum İletim Gücü

27dBm

Not: Aktarım gücü 1dBm'lik adımlarla 15dBm'ye kadar yapılandırılabilir. Gerçek iletim gücü yerel yasalara ve düzenlemelere bağlıdır.

Ayarlanabilir Güç

1dBm

IP derecelendirme

IP68

Limanlar

Servis Limanı

1 10/100 / 1000Mbps ETH1 / PoE IN bağlantı noktası (RJ-45 konektörü);
1 SFP bağlantı noktası (ETH1 ile birleşik)

Yönetim Limanı

1 Konsol Bağlantı Noktası (RJ45)

1 Konsol Bağlantı Noktası (RJ45 veya Bluetooch)

Güç

Güç kaynağı

 

PoE + (802.3at)

 

Güç tüketimi

<25W

WLAN

AP başına maksimum istemci

256'ya kadar

SSID kapasitesi

Radyo başına 16 adede kadar

AP başına 32'ye kadar

SSID gizleme

Destek

Kimlik doğrulama modunu yapılandırma. Her SSID için şifreleme mekanizması ve VLAN öznitelikleri

Destek

Uzaktan Akıllı Algılama Teknolojisi (RIPT)

Destek

X, hızlı

Destek

Kullanıcı sayısına veya trafiğe dayalı akıllı yük dengeleme

Destek

STA kontrolü

SSID / radyo tabanlı

Bant genişliği kontrolü

STA / SSID / AP tabanlı hız kontrolü

5GHz tercihi (bant seçimi)

Destek

Kablosuz konum izleme

Destek

Dinamik Frekans Seçimi (DFS)

Gelecek Sürüm Desteği

Güvenlik

PSK, Web ve 802.1x kimlik doğrulaması

Destek

Veri şifreleme

WPA (TKIP), WPA2 (AES), WPA-PSK ve WEP (64 veya 128 bit)

QR kodu kimlik doğrulaması

Destek

SMS kimlik doğrulaması

Destek

PEAP kimlik doğrulaması

Destek

Veri çerçevesi filtreleme

Beyaz liste, statik / dinamik kara liste

Kullanıcı İzolasyonu

Destek

Sahte AP algılama ve karşı önlem

Destek

Dinamik EKL ataması

Destek

WAPI

Destek

RADIUS

Destek

CPU Koruma Politikası (CPP)

Destek

Ağ Vakfı Koruma Politikası (NFPP)

Destek

Kablosuz Saldırı Tespit Sistemi (WIDS)

Destek

Kablosuz İzinsiz Giriş Önleme Sistemi (WIPS)

Destek

Yönlendirme

IPv4 adresi

Statik IP adresi veya DHCP rezervasyonu

IPv6 CAPWAP tüneli

Destek

ıcmpv6

Destek

IPv6 adresi

Manuel veya otomatik yapılandırma

Çoklu Yayın

Çok noktaya yayın - tek noktaya yayın dönüşümü

Yönetim ve Bakım

Ağ yönetimi

SNMP v1 / v2C / v3, Telnet, SSH, TFTP ve FTP ve web yönetimi

Görselleştirilmiş kablosuz ısı haritası analizi

Destek

(SNC ile entegre edilmesi gerekir)

Gerçek zamanlı spektrum analizi

Destek

(SNC ile entegre edilmesi gerekir)

Arıza tespiti ve alarm

Destek

Bulut AC yönetimi

Destek

İstatistikler ve günlükler

Destek

FAT / FIT anahtarlama

FIT modunda çalışan AP, RG-WS kablosuz AC üzerinden FAT moduna geçebilir.
FAT modunda çalışan AP, yerel bir konsol bağlantı noktası veya Telnet aracılığıyla FIT moduna geçebilir.

Dış Özellikler

Kilit

Destek

LED Göstergeleri

Güç durumu ve WDS sinyal gücü

İlgili Standart

Wi-Fi Alliance Sertifikası

Destek

Güvenlik standardı

GB4943, UL / CSA 60950-1, EN / IEC 60950-1, EN / IEC 60950-22

EMC Standardı

GB9254-2008, EN301 489, EN55022, FCC Bölüm15

Sağlık Standardı

FCC Bülteni OET-65C, EN 50385, IC Güvenlik Kodu 6

Radyo Standardı

FCC Bölüm15, EN300328, EN301893

Titreşim Standardı

GB / T 2423

 

Özellikler

Boyutlar (G x D x Y) (mm)

276 × 246 × 90

Ağırlık

<2.5kg

Çalışma alanı

Sıcaklık

Çalışma Sıcaklığı: -40 ° C ila 55 ° C

Depolama Sıcaklığı: -40 ° C ila 70 ° C

Nem

Çalışma Nemi:% 5 -% 95 (yoğuşmasız)

Depolama Nemi:% 5 -% 95 (yoğuşmasız)

Kurulum Modu

Duvara / direğe montaj

 

 

Dış Mekan Antenleri

model

RG-ANTx3-2400D

RG-ANTx3-5800D

RG-ANTx3-2400 ve 5800 (O)

Harici Anten Tipi

yönlü

yönlü

Çok yönlü

Elektriksel Özellikler

Frekans aralığı

2,4 ila 2,483 GHz

5.125 - 6.100 GHz

2,4 ila 2,5 GHz; 5.125 - 6.100 GHz

Kazanç

3 × 15 dBi

2 × 19 dBi (dikey) + 16 dBi (çift eğik düzlem)

8 dBi

Yatay ışın genişliği

65 °

21 °

360 °

Dikey ışın genişliği

16 °

16 °

17 °

Önden arkaya oranı

≤ -25 dB

≤ -25 dB

≤ -25 dB

VSWE

≤ 1.5

≤ 1.5

≤ 1.5

Polarizasyon

2 * VP (dikey polarizasyon) + 1 * HP (yatay polarizasyon)

± 45 ° ve dikey polarizasyon

VP (dikey polarizasyon)

Giriş empedansı

50 ohm

50 ohm

50 ohm

Mekanik Özellikler

Montaj modu

Direk montajı
(kutup çapı 30 ila 50 mm)

Direk montajı
(kutup çapı 50 ila 120 mm)

Direk montajı
(kutup çapı 40 ila 70 mm)

Sıcaklık aralığı

-40 ° C ila + 60 ° C

-40 ° C ila + 60 ° C

-40 ° C ila + 60 ° C

Ağırlık birimi

Ağırlık 2,3 kg

1,3 kg

1,2 kg

boyutlar

400 × 240 × 35 mm (U × G × Y)

380 × 380 × 33 mm (U × G × Y)

Φ145 × 330 mm

Bağlayıcı

3 × NK

3 × NK

6 × NK

Kategori Access Point
Ortam Dış Ortam
Frekans 2.4/5GHz (AC)
POE Desteği Var
Port Sayısı 1 Port
3G/4G Desteği Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.