RUIJIE RG-AP130(L) 1167MBPS 4PORT 2x2MIMO 2.4 GHZ & 5 GHZ INDOOR/WALL MOUNT ACCESS POINT

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

RUIJIE RG-AP130(L) 1167MBPS 4PORT 2x2MIMO 2.4 GHZ & 5 GHZ INDOOR/WALL MOUNT ACCESS POINT

RG-AP130 (L) 

  •  
  •  
  •  
  •  
Ruijie RG-AP130 (L) Duvar AP, oteller, ofisler, konutlar ve benzeri yerlerde kablosuz dağıtım için tasarlanmıştır. Duvara monte edilebilen AP, entegre Ethernet ve ses bağlantı noktalarına sahip standart 86 tipi bir ön yüzer ile aynı boyuta sahiptir. Kısa bir tasarıma ve kolay kullanıma sahip olan AP, iç yüzeylere sıfır bozulma sağlar ve hassas iç tasarımlı senaryolar için en iyi çözümü sunar.

 

Çift telsiz, çift bantlı AP, 802.11a / n / ac ve 802.11b / g / n'nin eşzamanlı çalışmasını destekler ve 802.11n'de 802.11n ve 867Mbps'de 300Mbps'ye varan veri hızları sunar. Wall AP, 4 adet 10 / 100Mbps RJ-45 portu ve 1 adet RJ-45 Voice / PoE geçiş portu (RJ-11 combo) sunar ve ek kablolu ağ arayüzleri ve ses portları ile optimal kablosuz ağ kapsama alanı ve maliyet koruması sağlar.

 

RG-AP130 (L) Duvar AP özellik özellikleri:

 

● 1167Mbps'ye kadar çıktı ile 802.11ac (2x2 MIMO, Eşzamanlı Dual Band) Tasarım

 

● Değiştirilebilir Plaka Kapağı (4 Renk Seçenekleri)

 

● Hırsızlık Önleme Kilidi

 

● Ses / PoE Geçiş Portu
 

 

Yüksek performanslı 802.11ac Duvar AP

Ruijie RG-AP130 (L) Duvar AP, çift telsiz, çift bantlı bir tasarımı benimser ve 802.11a / n / ac ve 802.11b / g / n'nin eşzamanlı çalışmasını destekler. Duvar AP, 4 adet 10 / 100Mbps RJ-45 portu ve 1 adet RJ-45 şeffaf Ses / PoE geçiş portu (RJ-11 combo) sağlar. Arkadaki AP ayrıca 1 adet 1000Mbps uplink portu ve 1 adet RJ-45 transparan geçiş portu (RJ-11 combo) sunar. Çift bantlı 2.4G ve 5G kapsama alanı, benzersiz bir ağ deneyimi sağlayarak 802.11n ve 867Mbps'de 802.11n'ye kadar 300Mbps'ye kadar veri hızları sağlayabilir.

Kolay ve Hızlı Dağıtım 

RG-AP130 (L) Duvar AP, 2 kademeli kolay kurulum ile duvara monte edilmiş bir tasarımı benimser:

Adım 1: Orijinal 86 tipi ön paneli duvardan çıkarın.

Adım 2: Tak-çalıştır Duvar AP'sini doğrudan takın ve orijinal UTP kablosuyla (PoE) bağlayın.

Bu, mevcut ağ kablolarını yeniden kullanarak geleneksel kablosuz ağ oluşturma yöntemlerini kırar ve ağ inşaatının otel veya benzeri ortamlardaki etkisini en aza indirir. Ek bir kablolama gerektirmediğinden, Wall AP maksimum iş çevikliği ve yatırım koruması sağlar. Ruijie ayrıca benzersiz dağıtım ihtiyaçlarınızı karşılamak için geniş bir yelpazede isteğe bağlı aksesuarlar sunar.

AP kurulumu için ek kablo döşemede geleneksel zorluklar

Farklı renklerde şık kasa

RG-AP130 (L) Duvar AP, çeşitli iç tasarım stillerini barındırmak için renkli kapak koleksiyonu sunar. Altın, beyaz, siyah ve gümüşten en uygun olanı seçebilirsiniz. 

Tam Sinyal Kapsama

Geleneksel AP'ler koridorlara monte edilir ve duvar penetrasyonundan sonra iç ağ sinyalleri zayıf hatta tamamen dejenere olur. Öte yandan, RG-AP130 (L) Duvar AP, odanın içine monte edilebilir ve bu sayede en iyi ses, video veya internet taraması deneyimi için her yerde tam kapsama alanı sağlar. 

FAT ve FIT Modlarının Birleşik Yönetimi

RG-AP130 (L) Duvar AP'si, isteğe göre esnek bir şekilde seçilebilen FAT ve FIT AP modlarını destekler. Wall AP, WLAN'ın geniş ölçekli bir ağa kolayca yükseltilmesini ve kullanıcıların yatırım maliyetlerini tamamen korumasını sağlar. Otel senaryosunda konuşlandırma, çok sayıda misafir odası içerir ve bu nedenle AP'lerin miktarıdır. Böyle büyük çaplı bir AP yönetimi, mevcut misafirperverlik çözümlerinin garanti altına almaya çalıştığı şeydir. RG-AP130 (L) Duvar AP, yönetici iş yükünü azaltmak için basit ve kolay bir çözüm sunar. Ruijie'nin Kablosuz Erişim Denetleyicileri serisiyle bir araya gelen çözüm, merkezi AP yönetimi ve hızlı sorun giderme olanağı sağlar. Geleneksel SOHO AP'leriyle kıyaslandığında RG-AP130 (L) Duvar AP'si, O & M personelinin tüm kablosuz ağı yönetmesini büyük ölçüde kolaylaştırır.

Kapsamlı Güvenlik Koruması

Endüstri lideri Çift Güvenlik Tasarımları

RG-AP130 (L) Duvar AP, güvenli dağıtım için üstün şok, basınç ve sıcaklık direnci sunan, kalifiye ABS + PC malzemeleri kullanılarak üretilmiştir. Özel olarak tasarlanmış vida, AP'yi kötü niyetli hasarlardan veya hırsızlıktan korur. Duvar AP'si ve renkli kılıf aynı zamanda benzersiz bir güvenlik anahtarı ile hırsızlığa karşı koruma sağlar. Yönetici, tüm AP'leri tek bir güvenlik anahtarı kullanarak kolaylıkla yönetebilir. 

Kullanıcı erişim kontrolü

RG-AP130 (L) Duvarı AP, müşterilerin tercihi için Web, 802.1x, MAC adresi ve yerel kimlik doğrulama gibi geniş bir kullanıcı kimlik doğrulama yöntemleri kitaplığını destekler. Ayrıca Ruijie'nin uçtan uca BYOD (Kendi Cihazını Getir) Çözümü'nü destekliyor, standart bir erişim kontrol sistemi ile uyumludur ve erişim kontrol politikalarını kullanıcı erişimi, yetkilendirme, ev sahibi uygunluk kontrolü, ağ davranışı izleme ve ağ açısından tanımlamaktadır. tehdit savunması. Tüm bu kontrol önlemleri, kullanıcıların bir ağa erişmeden önce kimlik doğrulamasının yapılmasını ve ağ hizmetlerinin güvenli bir şekilde tadını çıkarmasını sağlar.

Tam Güvenlik Koruması

Ruijie'nin entegre ağ yönetim sistemi RG-SNC (Akıllı Ağ Komutanı) ve RG-WS Kablosuz Erişim Kontrol Ünitesi ile bir araya geldiğinde, Wall AP, Kablosuz İzinsiz Giriş Tespit Sistemi (WIDS), RF girişim yeri, kötü niyetli AP karşı önlemler, anti -ARP sahtekarlığı ve DHCP.

Çoklu Kolay Kullanımlı Kimlik Doğrulama Modları

Ruijie'nin akıllı bulut tabanlı RG-MACC platformunun temel bileşenleri olan RG-AP130 Serisi, çeşitli senaryolarda gerekli olan güvenli ve optimal ağ bağlantılarını sunar. RG-AP130 Serisi, uygun ve yüksek verimli Korumalı Genişletilebilir Kimlik Doğrulama Protokolü (PEAP), web portal kimlik doğrulaması, SMS kimlik doğrulaması ve kupon (QR kodu) kimlik doğrulamasını destekler. 

Makbuz (QR kodu) kimlik doğrulaması, Ruijie'nin RG-MACC-SAM platformu tarafından etkinleştirilen, zamana dayalı politikalarla tek seferlik veya ödeme başına ödeme kuponları sağlayan, zamana dayalı politikalar, kolaylaştırma ve basitleştirme sağlayan bir başka kablosuz güvenlik önceliğidir. QR kodu veya fişinin üretimi ve yönetimi.  

  QR Code Authentication'ın Gelişmiş Konuk Arabirimleri

Kategori Access Point
Ortam İç Ortam
Frekans 2.4/5GHz (AC)
POE Desteği Var
Port Sayısı 4 Port
3G/4G Desteği Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.

Benzer Ürünler