RAMPAGE RAMPART 600W 80+ BR 4x12CM RGB FAN MIDI TOWER TEMPERED GAMING KASA

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

 

RAMPAGE RAMPART 600W 80+ BR 4x12CM ARGB FAN MIDI TOWER PENCERELİ + TEMPERED 1xUSB 3.0 / 2xUSB 2.0 SİYAH GAMING KASA

 

Açıklama Tempered Glass Oyuncu Kasası
Marka Rampage
Model RAMPART
Model 2 Mesh Panel
Özellik 4*12cm RGB Fanlı
Real-Power 600W 80 Plus Bronze
Renk Siyah

 

Rampage RAMPART Mesh Panel 600W 80 Plus Bronze Siyah 4*12cm RGB Fanlı Tempered Glass Oyuncu Kasası ; Bilgi depolama ve girişi için özel tasarlanmış olan HDD, SSD Montaj yuvaları ile kolaylıkla söküp takılabilecek şekilde dizayn edilip üretilmiştir. Montaj esnasında hiçbir problem yaşatmayıp içerisinde bulunan özel dizaynı sayesinde HDD & SSD lerinizin sarsılmasını önleyip bir zarara uğramasına engel olacak sekilde mükemmel tasarlanmıştır. 

Rampage RAMPART Mesh Panel 600W 80 Plus Bronze Siyah 4*12cm RGB Fanlı Tempered Glass Oyuncu Kasası ; Kasa üzerinde bulunan kolay erişim soket ve girişleri kasanızı daha kullanışlı hale getirmiştir. Bu sayede kolaylık ile kulaklık, mikrofon ve USB belleklerinizi kasanıza rahatlıkla bağlayabileceksiniz. 1 Adet USB 3.0 Hızlı USB girişi 2 Adet USB 2.0 giriş ile birçok işlemi aynı anda gerçekleştirmenize imkan tanıyan bir biçimde dizayn edilmiştir.  

Rampage RAMPART Mesh Panel 600W 80 Plus Bronze Siyah 4*12cm RGB Fanlı Tempered Glass Oyuncu Kasası ; Gaming sistemler yüksek performans ürünleri olduğundan yüksek ısı üretmektedir. Bu problemi gidermek için geniş iç dizaynı ve 4 Adet 120mm RGB fan kasa içeriğinde sizlere gelmektedir. Toplamda 6 Adet fan yuvası ile kasanın her yönünden sıcaklığı dışarı aktarmakta ve maksimum soğuma sağlamaktadır. 

Rampage RAMPART Mesh Panel 600W 80 Plus Bronze Siyah 4*12cm RGB Fanlı Tempered Glass Oyuncu Kasası ; 40cm uzunluğundaki iç alanı sayesinde gerekli aygıtları rahatlıkla kasanıza monte edebilirsiniz. Üstün performanslı ekran kartlarını geniş iç dizaynı sayesinde rahatlıkla sığdırabilir ve soğutabilirsiniz. 

 

Rampage RAMPART Mesh Panel 600W 80 Plus Bronze Siyah 4*12cm RGB Fanlı Tempered Glass Oyuncu Kasası ; Ergonomik dizaynı ve 4mm kalınlığındaki Tempered Cam kapak sayesinde mükemmel bir görünüme sahiptir. 

Rampage RAMPART Mesh Panel 600W 80 Plus Bronze Siyah 4*12cm RGB Fanlı Tempered Glass Oyuncu Kasası ; 600W gücünde ki 80Plus Bronze sertifikalı power supply kasa içeriğinde sizlere sunulmaktadır. Bu power supply sayesinde maksimum soğutma sağlar.

Power Supply 600W

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.