QNAP TURBONAS TS-453BE-4G 4 BAY 2xGLAN DEPOLAMA ÜNİTESİ

Özel Fiyat İçin Müşteri Temsilcinizle Görüşünüz.

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

Uyumlu Seagate Harddiskler İçin Tıklayınız 

Uyumlu W.Digital Harddiskler İçin Tıklayınız 

Özellikler:

NAS işlevlerini PCIe yuvasıyla genişletin

PCIe genişletme ile TS-453Be, NAS işlevselliğini ve olası uygulamaları genişletme esnekliği sağlar. M.2 SSD önbelleğe alma / 10GbE bağlantısı sağlamak için bir QNAP QM2 kartı takın veya uyumlu bir kablosuz ağ kartı (ör. QNAP QWA-AC2600) takarak veya kablosuz bağlantı USB bağlantısını artırarak TS-453Be'yi kablosuz erişim noktası olarak kullanın. TS-453Be USB 3.1 10 Gbps kart takarak.

AES-NI Şifrelemeli Intel® Celeron® J3455 dört çekirdekli 1.5GHz CPU

Intel® Celeron® J3455 dört çekirdekli 1.5GHz işlemci (2.3 GHz'e kadar), 2 GB / 4 GB DDR3L RAM (8 GB'a kadar), çift Gigabit LAN bağlantı noktası ve SATA 6 Gb / sn sabit sürücüleri destekleyen TS- 453Be 225 MB / sn'ye kadar okuma / yazma hızlarında güvenilir performans sağlar. TS-453Be, hem tam NAS hacimleri hem de paylaşılan klasörler için AES 256-bit şifrelemeli 225 MB / sn'ye kadar aktarma hızlarını artırmak için Intel® AES-NI donanım hızlandırmalı şifrelemeye sahiptir ve hassas verilerin güvenliğini sağlarken sistem performansını artırır TS-453Be'de saklanır.

Anlık görüntülerle verileri koruyun

Anlık görüntüler, NAS sistem durumunu ve meta verileri tam olarak kaydederek verilerinizin korunmasına yardımcı olur. Bir dosya yanlışlıkla silinir veya değiştirilirse, dosyayı daha önce kaydedilmiş durumuna hızla geri yüklemek için anlık görüntüleri kullanabilirsiniz. QNAP anlık görüntüleri blok tabanlıdır ve yalnızca değiştirilen verileri kaydeder. Bu sadece depolama alanından tasarruf etmekle kalmaz, aynı zamanda verileri yedeklemek ve geri yüklemek için gereken süreyi azaltır. TS-453Be, NAS başına 1,024 anlık görüntü ve birim veya LUN başına 256 adet anlık görüntü destekler.

Gerçek zamanlı video kodlama

Gelişmiş 9. nesil Intel® HD Grafik Kartı olan TS-453Be, çift kanallı 4K H.264 / H.265 donanım kod çözme ve gerçek zamanlı kod dönüştürmeyi destekler, böylece videoları birden çok oynatıcıda sorunsuzca oynatılabilen evrensel dosya biçimlerine dönüştürebilirsiniz cihazlar *. Bu nedenle, NAS cihazınızda saklanan filmleri ve videoları aileniz ve arkadaşlarınızla çeşitli cihazlarda kullanmaları için kolayca paylaşabilirsiniz. QNAP RM-IR004 uzaktan kumandası (ayrı satılır), ayrı düğmelerin eylemlerini kişiselleştirmek ve daha uygun bir NAS deneyimi sağlamak için QButton kullanılarak yapılandırılabilir.

* TS-453Be'nin donanımı H.264 / H.265 donanım kod çözme, kodlama ve kod çözme yetenekleri sağlar. Ancak, oynatma kalitesi, oynatma yazılımı, dosya formatları, sistem kullanımı ve mevcut bant genişliği gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir.

Videoların keyfini çıkarmanın birden fazla yolu

QNAP, fotoğrafların, müziğin ve videoların keyfini kolayca çıkarmanız için çok çeşitli multimedya uygulamaları sunar.

Verimliliğinizi artırın

Uygulama odaklı QTS işletim sistemi, dosya yedekleme, yönetim, arama ve daha pek çok şeyi basitleştirmek için çözümler sunar. File Station ile dosyalarınızı yalnızca NAS'tan değil, aynı zamanda birden fazla depolama aygıtından da görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz; OCR Dönüştürücü, resimlerden metin çıkarmanızı sağlar; Qfiling, dosya organizasyonunu otomatikleştirmeye yardımcı olur ve Qsirch de dosyaları hızlıca bulmanıza yardımcı olur.

Çok noktalı yedekleme ve erişim

Entegre veri yedekleme, geri yükleme ve senkronizasyon ile, Hybrid Backup Sync, TS-453Be üzerindeki verileri kolayca diğer QNAP NAS, USB depolama (tek dokunuşla kopya) veya bulut depolama birimine yedeklemenize veya senkronize etmenize yardımcı olur. Qsync ile NAS dosyalarınıza, TS-453Be ile bağlı PC'lerden, dizüstü bilgisayarlardan veya mobil cihazlardan istediğiniz zaman erişebilirsiniz.

Multi-OS Platformu Olarak NAS

Sanallaştırma İstasyonu ve Konteyner İstasyonu, iş BT altyapısını, iş akışlarını ve üretkenliği geliştirmek için sanallaştırılmış ortamlar oluşturmak için kapsamlı çözümler sunar.

360 derece panorama fotoğraflarını ve videolarını destekler

QNAP NAS şimdi popüler 360 derecelik panorama kayıt formatını destekliyor! 360 derece panorama görüntüleme düğmesini tıklatarak, bu fotoğraflar ve videolar 360 derece panorama medya dosyaları olarak gösterilecektir. QNAP mobil uygulamaları Qfile, Qphoto ve Qvideo ayrıca 360 derecelik format görüntülemeyi de destekliyor.

Tamamen yeni QVR Pro gözetim çözümü

QNAP'in yeni QVR Pro gözetim çözümü, TS-453Be'de gözetim verileri için özel, bağımsız bir depolama alanı ayarlamanıza ve QTS'den ölçeklenebilirlik ve depolama yönetilebilirliği avantajlarından yararlanmanıza olanak tanır. QVR Pro ile kamera yönetimi, depolama alanı tahsisi, kamera canlı görüntüsü ve izleme daha kolay hale geldi. Ayrıca, istediğiniz zaman izlemek için QVR Pro Client'ın mobil uygulamasını kullanabilir veya QUSBCam2 uygulamasıyla bir ONVIF ağ kamerası olarak bir USB web kamerası kullanabilirsiniz.

7 gün 24 saat izleme için kapsamlı gözetim çözümü

Surveillance Station, fiziksel ortamınızı korumak için çok çeşitli özelleştirilebilir ayarlarla gerçek zamanlı izleme, video ve ses kaydı ve oynatmayı yönetmeye yardımcı olan akıllı bir video yönetim sistemi sunar. İzlenen kanalları istediğiniz zaman ve herhangi bir yerde yönetmek için Vmobile mobil uygulamasını kullanabilir veya cihazınızı anında NAS'ınıza kaydetmek üzere bir ağ kamerasına dönüştürmek üzere Vcam mobil uygulamasını yükleyebilirsiniz.

Esnek ve ekonomik depolama alanı genişletme

Alan bittiğinde depolama kapasitesini artırmak için kolay bir çözüme ihtiyacınız var. QNAP, NAS depolama alanınızı veri ve iş büyümesini sağlamak için gereken şekilde genişletmek için çeşitli yollar sunar.

 

 

Disk Sayısı 4 Disk
Kasa Tipi Tower

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.