PHILIPS 243V5QHABA-01 23.6" 8MS 1920x1080 VGA/DVI/HDMI VESA SİYAH LED MONITOR

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

PHILIPS 243V5QHABA-01 23.6" 8MS 1920x1080 VGA/DVI/HDMI VESA SİYAH LED MONITOR

Canlı, ayrıntılı görüntüler için 16:9 Full HD ekran

Görüntü kalitesi önemlidir. Sıradan ekranlar kaliteli görüntüler sunsa da daha iyisini beklersiniz. Bu ekran gelişmiş Full HD 1920 x 1080 çözünürlük sunar. Full HD'nin sunduğu canlı ayrıntılara eşlik eden yüksek parlaklık, muhteşem kontrast ve canlı renkler ile gerçeğe yakın görüntü deneyimine hazır olun.


Koyu siyah seviyelerinde ayrıntılar için SmartContrast

SmartContrast, görüntülediğiniz içeriği analiz eden, en iyi dijital görüntüler ve videolar sunmanın yanı sıra koyu renk tonların görüntülendiği oyunları zenginleştirmek amacıyla kontrastı dinamik olarak geliştirmek için renkleri otomatik olarak ayarlayan ve arka aydınlatma yoğunluğunu kontrol eden bir Philips teknolojisidir. Ekonomi modu seçildiğinde, günlük ofis uygulamalarının en doğru şekilde görüntülenmesi ve daha düşük güç tüketimi için kontrast ayarlanır ve arka aydınlatmaya hassas ayar uygulanır.


Modern Dokunmatik kontroller, tasarımı tamamlar

Dokunmatik kontroller eski çıkıntılı düğmelerin yerini alarak kullanıcının monitörü istediği şekilde ayarlamasını sağlayan akıllı, dokunmaya duyarlı simgelerdir. En hafif dokunuşunuza bile tepki veren Dokunmatik kontrol, monitörünüze modern bir görünüm katar


Mobil içeriğin keyfini büyük ekranda çıkarmak için MHL teknolojisi

Mobil Yüksek Çözünürlük Bağlantısı (MHL), cep telefonları ve diğer taşınabilir cihazların doğrudan yüksek çözünürlüklü ekranlara bağlanmasına olanak sağlayan bir mobil ses/video arabirimidir. İsteğe bağlı MHL kablosu, MHL özellikli mobil cihazınızı doğrudan bu Philips MHL ekrana bağlamanıza ve tam dijital sesle hayat kazanan videolar HD videolar izlemenize olanak sağlar. Şimdi sadece mobil oyunlarınızı, fotoğraflarınızı, filmlerinizi ve diğer uygulamalarınızı büyük ekranda görüntülemekle kalmayacak aynı zamanda mobil cihazını şarj ederek gücünüzün hiç bitmemesini sağlayacaksınız


Full HD eğlence için HDMI-ready

HDMI uyumlu bir cihazda Yüksek Çözünürlüklü Multimedya Arayüzü (HDMI) girişini kabul edecek gerekli donanımlar bulunur. HDMI kablo, PC'den veya istenen sayıda AV kaynağından (set üstü kutular, DVD oynatıcılar, A/V alıcılar ve video kameralar dahil) tek bir kabloyla yüksek kaliteli dijital video ve ses alınmasını sağlar.


Harika renkler ve enerji tasarrufu için LED teknolojisi

Beyaz LED'ler, tamamen yanarak tutarlı parlaklık veren ve daha hızlı çalışma süresi sunan dijital cihazlardır. LED'ler cıva içermediğinden, geri dönüşüm ve atık işlemleri çevreye zarar vermeden gerçekleştirilir. LED'ler sayesinde LCD arka aydınlatması daha iyi kontrol edilir ve bunun sonucunda son derece yüksek, mükemmel bir kontrast oranı elde edilir. Ayrıca, ekranın her noktasında tutarlı parlaklık sayesinde doğal renkler sunar.

Optimize edilmiş kolay görüntü ayarları için SmartImage LiteSmartImage

SmartImage, ekranınızda görüntülenen içeriği analiz eden, patentli ve öncü Philips teknolojilerinin olağanüstü bir birleşimidir. Yaptığınız seçime bağlı olarak SmartImage Lite kontrastı, renk doygunluğunu, fotoğraf ve videoların netliğini geliştirerek mükemmel bir ekran performansı sağlar; bunları tek bir düğmeye basılmasıyla, gerçek zamanlı olarak yapar.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu 23,6'' İnç
Monitör Tipi Led
Çözünürlük 1920 x 1080
Bağlantı Şekli HDMI
Tepkime Süresi 8ms
Yenileme Hızı (Hz) 60 Hz
Ekran Oranı 16:9
Kontrast Oranı 3000:1
Parlaklık 250 cd/m²
İzleme Açısı 178° / 178°
Sync Teknolojisi Yok
Dahili Hoparlör Yok
Kart Okuyucu Yok
DVI Var
DVI-D Var
DVI-I Yok
D-Sub (VGA) Var
USB 3.0 Yok
USB 2.0 Yok
Hdmı Var
DisplayPort Yok
Mini DisplayPort Yok
Renk Siyah
Vesa Var
Pivot Yok
Garanti Süresi 2 Yıl Philips Türkiye Garantili
Boyut 24 inç
Tepki Süresi 8 ms
HDMI Var
DVI Var
VGA Var
Display Yok
Gaming Ürün Hayır
Dahili Hoparlör Yok
Vesa Var
Dokunmatik Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.