MSI RTX3070 TI SUPRIM X 8G 8GB GDDR6X 256Bit 3xDP/1xHDMI PCI-E 4.0

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

MSI GeForce RTX™ 3070 Ti SUPRIM X 8G

MSI SUPRIM: Change the Game
OYUNU DEĞİŞTİR
SUPRIM, sadece MSI’ın yeni bir ekran kartı değil. Onyıllarca süren baskı devre ve soğutma mühendisliği sonunda ortaya çıkan bu yepyeni ürün tasarımı, hem görünüm, hem de yetenekler açısından bir prestij sembolü.
NVIDIA AMPERE MİMARİSİ
Yepyeni NVIDIA Ampere mimarisi, nihai oyun deneyimini yaşatmak için daha yüksek bir net veri akışına olanak tanıyan 2.nesil Ray Tracing çekirdekleri ve 3.nesil Tensor çekirdeklerine sahip.
NVIDIA Ampere Architecture
Never lose your cool
SERİNLİĞİ KAYBETMEYİN
TRI FROZR 2S, serin çalışırken tarzını da korur. Özel olarak tasarlanmış SUPRIM yapısı altında sıcaklıklar sürekli kontrol altındadır. Böylece oyunu tüm ihtişamıyla yaşayarak oynayabilirsiniz.TRI FROZR 2S, serin çalışırken tarzını da korur. Özel olarak tasarlanmış SUPRIM yapısı altında sıcaklıklar sürekli kontrol altındadır. Böylece oyunu tüm ihtişamıyla yaşayarak oynayabilirsiniz.
ÖNEMLİ NOKTALARA ODAKLI
TORX FAN 4.0, ekip çalışmasından faydalanan bir mühendislik harikası. Dışarıdan bir kemerle birbirine bağlanan devrim niteliğindeki fan kanatları hava akımını ve hava basıncını heatsink üzerine odaklar.
Focus on what's important
AŞIRI YA DA SESSİZ
AŞIRI YA DA SESSİZ
Dual BIOS özelliği, size GAMING modunda tam performans veya SILENT modunda yüksek sessizlik önceliği verme imkanı sunar.
VIP SOĞUTMA
VIP SOĞUTMA
En iyi sonucu almak için kendinizi yaptığınız işe adamanız gerekir. Benzer şekilde, bu sistemde bellek modülleri de özel ilgi görüyor ve bağımsız heatpipe soğutması ile . adanmış, özel bir heatsink tasarımına bağlanıyorlar.
SOĞUTMA HER YERDE
SOĞUTMA HER YERDE
Burada görünenden çok daha fazlası var. Sağlam fırçalı metal backplate altında bulunan termal yasıklar ile ek soğutma sağlanıyor.
YERİNDE SOĞUTMA
YERİNDE SOĞUTMA
Zero Frozr, fırtına öncesi sessizlik gibidir. Sıcaklık düşük olduğunda ve aktif soğutma gerekmediğinde fanlar tamamen durarak tam sessizlik sağlanır.
RTX. BURADA.
RTX. BURADA.
Günümüzün en yeni ve popüler oyunlarını gerçek zamanlı Ray Tracing teknolojisi ve yapay zeka destekli DLSS ile daha önce deneyimlemediğiniz bir görsel gerçeklikle oynayın.
DLSS YAPAY ZEKA HIZLANDIRMASI
DLSS YAPAY ZEKA HIZLANDIRMASI
NVIDIA DLSS, FPS değerlerini görüntü kalitesinden ödün vermeden arttırmak için GeForce RTX üzerindeki adanmış yapay zeka işlemcisini kullanıyor. Yapay zeka devrimi artık oyunlarda da karşınızda.
Kategori Nvidia
Bellek Kapasitesi 8GB
Bellek Tipi DDR6
Bellek Arayüzü 256 Bit

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.