MICROSOFT WINDOWS 10 PRO 32/64Bit TR FQC-09127 KUTU

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

MS Windows 10 Pro Türkçe Kutu FQC-09127 

 

Tanıdık ve güncelBildiğiniz Başlat menüsünde, görev çubuğunda ve masaüstünde zaten bir uzmansınız. Canlı kutucuklar en önemli güncelleştirmeleri size anında sunar.
Windows 10, sahip olduğunuz donanım, yazılım ve çevre birimleriyle uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır. Ve sürekli etkin güncelleştirmeler, cihazınızın desteklenen ömrü boyunca en yeni özellikleri ve güvenlik güncelleştirmelerini almanıza yardımcı olur.

Oyun oynamak için bu zamana kadarki en iyi WindowsWindows 10 ile oyun oynamak artık daha da eğlenceli. Sahip olduğunuz oyunların harika çalışmasının yanı sıra artık Xbox One ve Windows 10 cihazlarındaki başka oyuncularla oyun oynayıp iletişim de kurabilirsiniz. Windows 10, en iyi gündelik oyunlardan yeni nesil bilgisayar oyunlarına kadar sevdiğiniz tüm oyunlar için tasarlanmıştır.

İnternette gezinmekten daha fazlasını yapınMicrosoft Edge, İnternet'te gezinmenin ötesine giderek web'de daha fazlasını yapmanızı sağlayan yepyeni bir tarayıcıdır. Doğrudan web sayfalarına yazmanın heyecanını yaşayın. Çevrimiçi makalelerinizdeki dikkat dağıtıcı öğelerden kurtulun.

İşlerinizi daha hızlı bitirmenin harika yöntemleriWindows 10, yaptığınız şeyler için size kesinlikle en iyi deneyimi sunar. İşlerinize odaklanmak için uygulamaları kolay bir şekilde ekranınıza tutturun ve ekran alanınızdan en iyi şekilde yararlanın. Açık görevlerinizi tek bir görünümde görün ve yer açmak veya projeye göre gruplandırma yapmak (örneğin Office uygulamalarını iş grubuna, oyunları oyun grubuna dahil etmek) için sanal masaüstleri oluşturun.

En iyi ekran her zaman kullanmakta olduğunuz ekrandırWindows 10, uygulamalarınızın tüm modlarda, tüm cihazlarınızda ve bir cihazdan başka bir cihaza geçiş yapsanız bile harika görünmesini ve kusursuz bir şekilde çalışmasını sağlar.Windows, işlemlerinize ve cihazınıza yönelik deneyiminizi en iyi duruma getirir. Kolay gezinebilmeye uyumlu ekran özellikleri ile uygulamalar da küçük ekranlardan büyük ekranlara sorunsuzca ölçeklenir. Ekranınızın harika görüneceğini ve geçişlerin sorunsuz olacağını bilerek masaüstü ve tablet modları arasında dilediğiniz zaman geçiş yapabilirsiniz.

Telefon gibi görünür, bilgisayar gibi çalışırTelefonlara özel oluşturulan Continuum'un gücüyle Windows 10 telefonunuzun yapabileceği diğer şeyleri görün. İşlerinizi halletmek için bir bilgisayar olarak kullanın veya eğlence zamanı geldiğinde büyük ekranlı bir projektöre dönüştürün; tüm bu işlemleri telefonunuza bağlı kalmadan yapın.

Yeni Windows Mağazası'nda sevdiğiniz her şey bir aradaTüm Windows 10 cihazları için birleştirilmiş bir alışveriş deneyimi sunan yeni Windows Mağazası karşınızda.Bilgisayar, tablet veya telefonunuzdan mağazaya göz atın ve uygulama, oyun, müzik, film ve TV programları gibi ücretli ve ücretsiz harika dijital içerikleri kolayca indirin.

Tüm cihazlarınızda çalışan harika yerleşik uygulamalar|-|Text|-Windows 10'da Haritalar, Fotoğraflar, Posta ve Takvim, Groove, Filmler ve TV gibi harika yerleşik uygulamalar bulunur. Üstelik bu uygulamalar OneDrive'ı kullanarak bilgilerinizi yedekler ve tüm Windows 10 cihazlarınızla sorunsuz bir biçimde eşitlenir; böylece ihtiyacınız olan şeylerden hiçbir zaman uzak kalmazsınız.

Yüzünüzde bir gülümsemeyle oturum açınWindows Hello, sizi başkalarından ayırt edebildiğinden, cihazınızın kilidini bir bakışla veya dokunuşla* yalnızca siz açabilirsiniz.

Bugüne kadarki en güvenli WindowsWindows 10, bu zamana kadar geliştirdiğimiz en güvenli Windows sürümüdür. Cihazınızı desteklenen ömrü boyunca ilk önyüklemeden virüslere, kötü amaçlı yazılımlara ve hatta kimlik avı saldırılarına karşı korunmanıza yardımcı olan ileri düzey güvenlik özellikleriyle destekleriz.

Başlıca Özellikler

DilTürkçe

Versiyon32/64 Bit

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.