MICROSOFT OFFICE LTSC STANDART 2021

Online Lisans Ürünüdür. KALICI LİSANS'dır

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

 

Office LTSC nedir?

Office LTSC, ticari ve kamu müşterileri için Office 'in en son kalıcı sürümüdür; her iki platformda da (Windows ve Mac) tek seferlik, "kalıcı" satın alma olarak kullanılabilen cihaz tabanlı bir lisanstır. Office 2019‘in önceki sürümü gibi, Office LTSC de Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access (yalnızca Windows ) ve Publisher (yalnızca Windows ) içerecektir.

 

Yeni Office LTSC adıyla, Office sürümünü çalıştırdığımı nasıl anlayabilirim?

Müşteriler, herhangi bir uygulamanın sahne arkasında Hesabı kontrol edebilir ve hangi Office LTSCsürümünü çalıştırdıklarını görebilir. Bunu, Dosya > Hesap’a tıklayarak yapabilirsiniz. Bu sürüm, Office LTSC 2021’dir. Mac için, menü çubuğundaki <App Name>’na gidin ve Hakkında’ya tıklayın.

 

Bundan sonra başka kalıcı Office sürümleri olacak mı?

Bu sürümün ötesinde, gelecekte Office‘in kalıcı sürümünün başka bir sürümüne yönelik taahhüdümüzü onaylamaktan mutluluk duyuyoruz.

 

Microsoft 365 varsa, Office 2021 veya Office LTSC almam gerekir mi?

Hayır. Microsoft 365 her zaman en güncel modern üretkenlik araçlarına sahip olmanızı sağlayan bir abonelik hizmetidir. Microsoft 365, gerçek zamanlı işbirliği gibi özelliklerin yanı sıra Office 2021 veya Office LTSC’te bulunmayan diğer gelişmiş üretkenlik ve güvenlik özellikleri de dahil olmak üzere Office 2021 ve Office LTSC’e gelecek olan tüm özelliklere zaten sahiptir.

 

Tek seferlik satın alma olarak Microsoft 365 abonelik planları ile Office 2021 arasındaki fark nedir?

Microsoft 365, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher ve Access (Publisher ve Access yalnızca bilgisayarda kullanılabilir) gibi premium uygulamalarla birlikte gelen bir aboneliktir. Uygulamalar, PC'ler, Mac'ler, iPad'ler, iPhone'lar, Android tabletler ve Android telefonlar dahil olmak üzere birden fazla cihaza yüklenebilir. Microsoft 365 ayrıca 1 TB OneDrive depolama alanı, ayda 60 Skype dakikası ve Microsoft sohbet ve telefon desteği gibi hizmetlerle birlikte gelir. Bir abonelikle, uygulamaların en son sürümlerini edinirsiniz ve bunlar gerçekleştiğinde güncelleştirmeleri otomatik olarak alırsınız.

Office 2021, PC veya Mac için Word, Excel ve PowerPoint gibi klasik uygulamalarla birlikte gelen ve Microsoft 365 aboneliğiyle gelen hiçbir hizmeti içermeyen tek seferlik bir satın alma işlemidir. Tek seferlik satın almaların yükseltme seçeneği yoktur; bu, bir sonraki ana sürüme yükseltmeyi planlıyorsanız, tam fiyattan satın almanız gerektiği anlamına gelir.

 

İşletmeler için Microsoft 365 Uygulamaları ile Office LTSC arasındaki fark nedir?

Office‘in bulut bağlantılı sürümü olan Office 365 ProPlus, dağıtım ve yönetim için en düşük toplam sahip olma maliyetiyle en üretken ve en güvenli Office deneyimini sunar. Ancak, düzenli güncelleştirme alamamaları veya tamamen bağlantısız ve güvenli ortamları olması nedeniyle henüz tüm cihazlarını buluta taşıyamayan müşteriler için Office LTSC mevcuttur. Önceki kalıcı sürümlerde olduğu gibi Office LTSC, Office uygulamaların tek seferlik yayımlanan sürümüdür.

Microsoft 365 ve Office 365 planları, kullanıcıların hemen her yerden üretken çalışmalarına yardımcı olmak için tanıdık Microsoft Office masaüstü premium uygulamaları paketini, Microsoft'un Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Office Mobile, Web için Office ve Microsoft Teams gibi yeni nesil iletişim ve işbirliği hizmetlerinin bulut tabanlı sürümleriyle birleştirir. Microsoft 365 Uygulamaları, Office‘in en güvenli sürümüdür. Hizmet planları hakkında daha fazla bilgi edinmek için bumakaleyegöz atın.

 

Office 2021 ve Office LTSC hem 32-bit hem de 64-bit'i destekliyor mu?

Evet, Office 2021 ve Office LTSC, Windows sürümlerinin hem 32 bit hem de 64 bit sürümlerini sunar ve Mac için Office 2021 ve Mac için Office LTSC 64 bit sürümlerini sunmaya devam eder.

 

Office'in 32 bit sürümünü mü yoksa 64 bit sürümünü mü yüklemeliyim?

 

Office 2021’i kaç cihaza kurabilirim?

Office 2021, bir Windows 10 veya Windows 11 bilgisayara veya en son üç macOS sürümünden birine yüklenebilir.

 

Office 2021 ve Office LTSC’nin Mac sürümü olacak mı?

Evet, hem Office 2021 hem de Office LTSC, hem Windows hem de Mac sürümlerine sahip olacaktır.

 

Office 2021 ve Office LTSC kullanmak için internet erişimi gerekli mi?

Hayır, lisans hakkı aygıta bağlı olduğu ve uygulamalar belirli bir bilgisayara tam olarak yüklendiği için Word, Excel ve PowerPoint gibi Office uygulamalarını kullanmak için internet erişimi gerekmez. Bu sürüm ayrıca, Microsoft 365'in yaptığı gibi gerçek zamanlı işbirliği ve akıllı yetenekler gibi gelişmiş, bulut bağlantılı yetenekler içermez.

 

Office 2021’i güncelleştirmek için İnternet erişimi gerekli mi?

 

Office LTSC‘yi güncelleştirmek için internet erişimi gerekiyor mu?

Office LTSC ye yönelik güvenlik güncelleştirmeleri ve kalite güncelleştirmeleri internet üzerinden sağlansa da, bağlantısı kesilmiş ağlar için şirket içinde barındırılabilirler. Office LTSC yeni özellikleri almaz. Sürekli olarak yeni Officeözellikleri almak istiyorsanız, bir Office 365 veya Microsoft 365 planına geçmeyi düşünün.

 

OneNote’in hangi sürümü Office 2021 ve Office LTSC ile birlikte gelir?

OneNote’nin Windows masaüstü sürümü, Office 2021 ve Office LTSC ile birlikte gelir.

 

Office 2021 ve Office LTSC, Visual Basic for Applications'ı (VBA) destekliyor mu?

Evet, hem Office 2021 hem de Office LTSC Visual Basic for Applications’ı (VBA) desteklemeye devam eder.

Office 2021 ve Office LTSC özellikleri

 

Windows için Office 2021 ve Office LTSC’de hangi özellikler bulunur?

Windows için Office 2021 ve Windows için Office LTSC, Microsoft 365 Uygulamaları içinde yer alan özelliklerin yalnızca bir alt kümesini içerir. Bu alt küme, güncel erişilebilirlik özelliklerini, Excel'te Dinamik Diziler ve XLOOKUP gibi yetenekleri, görsel iyileştirmeleri ve Word, Excel ve PowerPoint genelinde performans iyileştirmelerini içerir. Microsoft 365 Uygulamaları, modern ortak çalışma, gelişmiş güvenlik ve akıllı yeteneklerdeki en son iyileştirmeleri kullanıma sunulur sunulmaz almaya devam edecek olsa da, Windows için Office 2021 ve Windows için Office LTSC zamanında kilitli kalacaktır. Özellikler hakkında daha fazla bilgi için lütfen "Yenilikler" sayfamızıziyaret edin.

 

Mac için Office 2021 ve Mac için Office LTSC’ye hangi özellikler dahil edilecek?

Windows sürümü gibi, Mac için Office 2021 ve Mac için Office LTSC, son üç yılda Mac için Microsoft 365 Uygulamaları’e eklenen uzun özellikler listesinin yalnızca bir alt kümesini içerecektir. Güncellenen uygulamalar yalnızca performans iyileştirmelerini, yeni erişilebilirlik özelliklerini, yeni işlevlere sahip Dinamik Diziler ve Excel'de XLOOKUP dahil olmak üzere diğer yeni ve geliştirilmiş özellikleri veWord, Excel ve PowerPoint‘in daha iyi performansını içerecektir. Mac için Office 2021 ve Mac için Office LTSC, Microsoft Teams’ü de içerecek ve müşterilerin isterlerse bu deneyimi etkinleştirip denemelerine olanak tanıyacak. Özellikler hakkında daha fazla bilgi için lütfen "Yenilikler" sayfamızıziyaret edin.

Windows için Destek ve Sistem Gereksinimleri

 

Office 2021 için Windows işletim sistemi gereksinimleri nelerdir?

Bilgisayar kullanıcıları için Office 2021 Windows 10 ve sonraki sürümleri gerektirir. Sistem gereksinimleri hakkında daha fazla bilgi için Microsoft 365 ve Office Kaynakları sayfası’na bakın.

 

Office LTSCiçin Windows işletim sistemi gereksinimi nedir??

Office LTSC Windows 11 ve Windows 10'da desteklenir. Desteklenen işletim sistemlerinin tam listesi için bkz. Microsoft 365 ve Office için sistem gereksinimleri.

 

Office LTSC ile hangi destek gelecek?

Office LTSC‘nin ticari sürümleri, Sabit Yaşam Döngüsü İlkesi kapsamında 5 yıllık desteğe sahip olacaktır. Modern Yaşam Döngüsü İlkesi, daha hızlı bir güncelleştirme temposu ile daha sık değişiklik yapılabilecek ürünleri yönetir ve müşterilere en az 30 gün önceden bildirimde bulunarak küçük değişikliklere izin verir.

 

Office LTSC desteği ne zaman sona gidecek?

Office LTSC desteği 13 Ekim 2026'da destek sona erecek.

 

Neden Office 2021 sadece 5 yıl destekleniyor?

Modern yazılım, yalnızca insanların en iyi işlerini yapmalarına yardımcı olacak yeni özellikler sağlamakla kalmaz, aynı zamanda yeni, daha verimli yönetilebilirlik çözümleri ve daha kapsamlı güvenlik yaklaşımları sunar. On yıl veya daha eski olan ve bu yenilikten yararlanmayan yazılımların güvenliğini sağlamak zordur ve doğal olarak daha az üretkendir. Değişimin hızı arttıkça, yazılımımızı daha modern bir tempoya taşımak zorunlu hale geldi. 5 yıllık dönemi benimseyen Office 2021, bu maruziyeti azaltmaya yardımcı olacaktır.

Mac için Destek ve Sistem Gereksinimleri

 

Mac için Office 2021’in işletim sistemi gereksinimleri nelerdir?

Mac kullanıcıları için, Mac için Office 2021 macOS'un en son üç sürümünde desteklenir. Sistem gereksinimleri hakkında daha fazla bilgi için Microsoft 365 ve Office Kaynakları sayfası’na bakın.

 

Mac için Office LTSC için sistem gereksinimi nedir?

Office Mac, macOS'un en son üç sürümünde desteklenir. macOS'in yeni ana sürümleri genel kullanıma sunulduğundan, Microsoft, en eski sürüm için desteği bırakacak ve macOS'un en yeni ve önceki iki sürümünü destekleyecektir. Ürün işlevselliği ve özellik kullanılabilirliği eski sistemlerde farklılık gösterebilir. Sistem gereksinimlerinin tam listesi için bkz. Microsoft 365 ve Office için sistem gereksinimleri.

 

Mac için Office LTSC ile hangi destek gelecek?

Windows sürümünde olduğu gibi, Mac için Office LTSC ticari sürümünün de Sabit Yaşam Döngüsü İlkesi kapsamında 5 yıllık desteği vardır.Modern Yaşam Döngüsü İlkesi, daha hızlı bir güncelleştirme temposu ile daha sık değişiklik yapılabilecek ürünleri yönetir ve müşterilere en az 30 gün önceden bildirimde bulunarak küçük değişikliklere izin verir.

 

Mac için Office LTSC, 2019'dan farklı bir hizmet temposuna mı sahip olacak?

Mac için Office LTSC, kalıcı Mac için Office‘in önceki sürümleriyle aynı aylık güncelleştirme temposuna sahip olacaktır.

 

Mac için Office LTSC desteği ne zaman sona erecek?

Mac için Office LTSC 13 Ekim 2026'da sona erecek.

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.