LOGITECH G602 KABLOSUZ 2500 DPI SİYAH MOUSE GAMER

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

Logitech G602 Kablosuz Oyuncu Mouse 910-003823

Uzun Pil Ömrü

Kendinize güvenerek oynayın. G602 Performans modunda 250 saate kadar pil ömrüyle her oyunda yanınızda olur. Bu, diğer kablosuz oyum mouse’larının pil ömrünün sekiz katına yakındır, tümüne oyun düzeyinde algılayıcı ve bağlantı performansından ödün vermeden elde edersiniz. G602 iki adet standart AA pil kullanır; ağırlığı ve dengeyi ayarlamak isterseniz pillerden birini çıkarabilirsiniz.

Kablosuz Oyun Teknolojisi

G602 2,4 GHz kablosuz bağlantı ve 2 milisaniye bildirim hızıyla gecikmesiz bir deneyim sağlar. Logitech Unifying alıcılarının birden çok aygıtı bağlama amacına benzemeksizin, oyun düzeyinde ve düşük gecikmeli performans için 602 ayrı bir USB nano alıcının bant genişliğinin tamamını kullanır. Pakete dahil uzatma kablosunu kullanarak nano alıcıyı en iyi alıcı performansını elde edecek şekilde konumlandırın. Pil bölmesindeki, rahatlık sağlayan saklama yuvası nano alıcıyı taşıma sırasında korur.

11 Adet Programlanabilir Tuş

Varsayılan yapılandırmayla kutudan çıkarır çıkarmaz harika sonuçlar elde edin. Veya G602’yi kendinize uyarlayın. Genellikle menü derinliklerine inmeyi gerektiren eylemler için tek tuşla tetikleme işlemleri ayarlayın. Bas konuş iletişim artık daha kolay ve daha yakın. Sniper nişan alma işlemi için geçici olarak DPI ayarını düşürün. İsteğe bağlı Logitech Gaming Software (LGS) ile, 11 programlanabilir tuştan istediğinize herhangi bir oyun komutunu veya çok komutlu bir makroyu yeniden atayın.* Her PC’yle kullanmak için mouse bünyesinde özel bir profil ayarlayın.

Delta Zero™ Sensör Teknolojisi

G602 yüksek doğruluk oranına sahip imleç denetimi için özel Delta Zero™ algılayıcı optimizasyonları ve pil ömrü uzatan güç optimizasyonu yöntemleri olan ilk kablosuz mouse'umuzdur. İster ekran üzerinde hızlı hareket ettirin, ister tek bir pikseli hedefleyin, 2500 DPI sensör el hareketlerinize doğru şekilde yanıt verir. LED aydınlatmalı algılayıcı, basit göz-el koordinasyonunun ötesine geçerek karakterinizi hareket ettirmek için gereken düşünme süresini azaltır, sniper dürbününüzü ayarlar, RTS birimlerini seçer veya MOBA beceri vuruşlarına yön verir.

Oyun Içinde Duyarlılığı Değiştirme

Oyunun her anında doğru hareketleri yapın. Ulaşılması kolay iki tuş en çok beş ayrı DPI ayarında hızlı geçiş sağlar. Tam ihtiyacınız olduğu sırada piksel hassaslığında nişan alma (250 DPI) ile yüksek hızlı manevralar (2500 DPI’a kadar) arasında seçim yapın. Ve tutulduğunda DPI shift komutu zorlu FPS sniper atışları için geçici olarak düşük hassasiyeti kullanmanıza olanak sağlar; bırakıldığı anda yüksek hızlara döner.

Performans/Dayanıklılık Modları

G602 iki ayrı çalışma modu sunar. Mod anahtarını Performans olarak ayarlayın ve oyun düzeyindeki yeteneklerden feragat etmeden 250 saate kadar pil ömrü sağlayın. Oyun oynamıyor musunuz? Dayanıklılık moduna geçin ve pil ömrünü 1440 saat gibi etkileyici bir süreye uzatın. Aktif mod mouse’un üstünde açık bir şekilde gösterilir; Performans için mavi, Dayanıklılık için yeşil ve güç azaldığında yanıp sönen cam göbeği.

Kullanımı Kolay, Konforlu Tasarım

Doğal şekilli kavrama yerleri saatler süren kullanımda maksimum rahatlık sağlar, en son ayakta kalan oyuncu siz olursunuz. DPI geçiş denetimleri işaret parmağınızın kolay erişebileceği bir yerdedir. Tek tek şekillendirilmiş altı tuş dokunma yoluyla kolayca anlaşılabilir, ihtiyacınız olduğunda hazırdırlar. Kenarlardaki, kaymaya karşı dirençli kavrama yerleri uzun oyun oynama oturumlarında bile daha iyi denetim sağlar.

Kullanımı Kolay Kurulum Yazılımı

İsteğe bağlı Logitech Gaming Software'i (LGS) kullanarak komutları en sevdiğiniz oyunlara uydurun. Basit sürükle bırak ayarlarla her oyunda tuşları özelleştirmek ve profilleri izlemek çok kolaydır. Veya, otomatik oyun algılayıcıyla önceden yapılandırılmış özelleştirmeleri kullanın.*

Bağlantı Şekli Kablosuz
Gaming Ürün Evet

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.