LOGITECH G230 GAMING SİYAH-KIRMIZI MİKROFONLU KULAKLIK 981-000540

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

LOGITECH G230 GAMING SİYAH-KIRMIZI MİKROFONLU KULAKLIK 981-000540

OYUN KALİTESİNDE STEREO SES

Oyunlar yalnızca grafikten ibaret değildir. Ses görüntüyü tamamlar. 40 mm’lik neodimyum sürücüler kullanan G230, baştan sona oyun atmosferinden kopmamanızı sağlayan yüksek kaliteli stereo ses sunar.

SPOR PERFORMANSINA YÖNELİK KUMAŞ İÇEREN KULAKLIK YASTIKLARI

Kesintisiz oyun seansları, ısı ve teri de beraberinde getirir. G230 kulaklık yastıklarını, saatlerce kullanım sonrasında dahi konforlu ve yumuşak dokunuşunu koruması için özenle seçilmiş kumaşla kapladık. Üstelik bu kumaşı kolayca çıkarıp yıkayarak, kulaklığın şeklini korumasını sağlayabilirsiniz.

HAFİF TASARIM

Kulaklıklar ses kalitesinden ödün verilmeden ince ve hafif olacak şekilde tasarlandı. Daha hafif ve dengeli donanım, oyuna odaklanmanızı kolaylaştırır. Kulaklık taktığınızı dahi unutabilirsiniz.

KATLANABİLİR, GÜRÜLTÜ ENGELLEYİCİ MİKROFON

Sesinizi duyurmak istediğinizde, yüksek ve net bir sesle duyurabileceksiniz. G230’un gürültü engelleyici mikrofonu, yalnızca sizin sesinizi alacak şekilde konumlandırılabilir. Konuşma havanızda değil misiniz? Katlayıp kaldırın.

KABLO ÜZERİNDEN SES DENETİMİ

Hızlı ve duyarlı ses ayarlamaları için sessiz düğmesine ve ses düzeyi düğmesine kolayca erişebilirsiniz. Tümü, 2,3 metrelik ekstra uzun bir kabloya bağlıdır.

 

Logitech G230 Kulaküstü kulaklığı, kaliteli bir ses performansı ve konforlu tasarımı oyun meraklılarına bir arada sunan bir modeldir. Kullanım kolaylığı ve rahatlığı oldukça güçlü olan Logitech G230’u genişletilebilir kafa bandı ile kendinize en uygun şekilde kullanabilirsiniz. Kulaklığınızın çok yönlü ve gürültü engelleyici özelliklere sahip mikrofonu ile konuştuğunuz kişi sadece sizin sesinizi duyar.

2,3 metre uzunluğunda bir kabloya bağlı olan kontrol ünitesinden kulaklığın ses düzeyi ayarlamalarını yapabilirsiniz. Kendinize uygun ayarlamaları yapmak için ses düzeyi düğmesini ya da sessiz düğmesini oldukça işlevsel bir şekilde kullanabilirsiniz.

G230’un yumuşak bir dolguya sahip kulaklık yastıkları, uzun süreler boyunca bile herhangi bir baskı veya rahatsızlık duyulmadan kullanılması için özel bir kumaşla kaplanmıştır. Kumaşları kolayca çıkarıp yıkayabilir ve kulaklığın şeklini korumasını sağlayabilirsiniz. Kulaklık kaliteli ve hafif bir malzemeden yapılmış olup şık bir tasarıma sahiptir.

Başarı çıtasını üst seviyelere taşıyan ve eğlenceli vakitler geçirmenizi sağlayacak bu kulaküstü kulaklık bütçenizi zorlamayacak olması açısından da sizleri mutlu eder.

Ürün Faydaları

  • 90 dereceye kadar döndürülebilen kulaklıklar ile ideal uyum sağlar.
  • Hafif tasarımı saatlerce rahat bir kullanıma yardımcı olur.
  • Kulak yastıkları kolaylıkla çıkarılarak temizliği yapılabilir.
  • Kablo üzerinde ses kontrolünü yapabilme ve sessize alma özelliğine elverişlidir.
  • 2.3 metre uzunluğunda ekstra uzun bir kabloya sahiptir.

Teknik Özellikler / Ek Özellikler

  • Bağlantı: Kablolu
  • Kablo Uzunluğu:2,3 m
  • Kulaklık Modeli: Kulaküstü Tam Boy
  • Kullanım Alanı: Bilgisayar, Oyun
  • Mikrofon: Var

Kutu İçeriği /Ürün İçeriği

Heyecan verici bir görünüme sahip olan Logitech G230 kulaklığınızın kullanım kılavuzu ve 24 ay taahhütlü garanti belgesi kutuda yer almaktadır. Windows, Mac ve Linux bilgisayarlarla uyumlu olan kulaklığınız ile favori oyunlarınıza kendinizi kaptırabilirsiniz.

40 mm’lik neodimyum sürücüler kullanan ve stereo ses sunan kulaklık ile oyun deneyimlerinizi bir üst seviyeye taşırsınız. Kafa yapınıza uygun bir duruşun kolaylıkla ayarlandığı bir yapıya sahip olması ile kendinizi rahat hissedersiniz.

Marka Hakkında

Logitech 1981 yılında İsviçre’de kurulmuştur. Fare, klavye, kulaklık, ev telefonları, webcam gibi kişisel çevre birim cihazları tasarlamakta ve müşterilerine seçkin ürünler sunmaktadır. Dünya’nın en büyük bilgisayar parçası üreticilerinden biri olan Logitech’in Kaliforniya’da da ikinci bir merkezi bulunmaktadır. Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya Pasifik'te belli başlı şehirlerde satış ofisleri bulunmakta olup 100’den fazla ülkede dağıtım yapmaktadır.

Ekonomik ve Çok Fonksiyonlu Kullanım Arayanlar İçin İdeal

Logitech G230’un yüksek aralıklar ve derin bas seslerin de kulağa ulaşımı göz ardı edilmeden dengelenen ses kalitesi oyun içi performansları engellemeden aktarır.

Kulaklığınızın iyi bir ses aralığına sahip olmasının yanında tamamen katlanabilir bir dizayna sahip ve hafif olması da zahmetsiz bir kullanımı sizlere sunar. Zengin ve dengeli ses sağlama özelliği sayesinde arkadaşlarınız sizi en net şekilde duyar. İhtiyacınız olan performansa erişmek ve takım arkadaşlarınızla güçlü bir şekilde iletişim kurmak istiyorsanız bu kulaklığı tercih edebilirsiniz.

Siyah ve detaylarda göz alıcı kırmızı renklerinin kullanıldığı kulaklığınızın terletmeyen spor sınıfı bir performans kumaşıyla kaplı olması da oyununuza odaklanmanıza yardımcı olur. Kulaklarda baskı yaratmayan yumuşaklığı sayesinde kulaklık taktığınızı unutur ve rakiplerinizin üstesinden gelmeye konsantre olabilirsiniz.

Oldukça hızlı ve sorunsuz bir şekilde kullanım sağlayabileceğiniz bu cihaz isteklerinizi karşılar ve tüm oyunseverleri sevindirir.

Bağlantı Tipi Kablolu
Kullanım Şekli Kafa Bandı
Oyuncular İçin Evet

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.