LIGOWAVE NFT 1N 300MBPS 3PORT 2x2MIMO 3DBI 2.4GHz POE ADAPTORLU INDOOR 28DBM ACCESS POINT

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

LIGOWAVE NFT 1N 300MBPS 3PORT 2x2MIMO 3DBI 2.4GHz POE ADAPTORLU INDOOR 28DBM ACCESS POINT

LigoWave NFT 1N

LigoWave NF-1/AF, PoE 802.3af PoE teknolojisi, 28dBm (600mW) Radyo kartı, 3 Adet 10/100 MBIT ethernet portu ve 128 aktif kullanıcı desteği ile son kullanıcı odaklı iç mekan kablosuz ağ altyapıları için fiyat/performans odaklı bir alternatif sunmaktadır.

LigoWave NFT 1N / AF; iç mekan toplu kablosuz ağ altyapı projelerinde yüksek performans, stabilite hedeflenerek geliştirilmiş donanımı ve özel işletim sistemi ile ön plana çıkmakta. 28dBm (600mW) çıkış gücüne sahip, 2.4 GHz frekansında çalışan 300 Mbps radyo kartı ve Radyo kartı üzerine ilave edilmiş özel tasarımlı 2 adet 3 dBi anteni ile 183+ Metre uzaklığa kadar konumlandırıldığı bölgede Koni biçiminde 360° kablosuz kapsama alanını yoğun ve kayıpsız bir şekilde üretebilmektedir. Oluşturulan kablosuz kapsama alanında eş zamanlı olarak 128 aktif kullanıcıya hizmet verebilen LigoWave NFT 1N/AF, üzerinde bulunan 3 adet 10/100 MBIT Ethernet portu ve 802.3af desteği ile PoE switch’ler ile birlikte kullanım imkanı sağlamaktadır. LigoWave NFT 1N/AF; Şık tasarımı, Kolay kurulumu, Stabil çalışması, Esnek yönetim altyapısı ve Rekabetçi fiyatı ile Otel, Pansiyon, Kafe, Okul, Yurt, Apart,Fabrika, Depo, Kamu veya Özel kurumlar gibi toplu kablosuz ağ altyapılarında Fiyat / Performans odaklı bir alternatif sunmaktadır.

Kablosuz standardı IEEE 802.11 b/g/n
Radyo modu 2x2 MiMo
Radyo frekans bandı 2.402 - 2.484 GHz (country dependent) FCC 2.412 - 2.462 GHz (CH1-CH11)
En fazla çıkış gücü 28 dBm
Anten kazancı 4 dBi
Anten açısı 360°
Anten tipi Dahili, 2x2 MiMo, yönlü
Yayın alış hassasiyeti -97 ila -75 arası ( kullanılan modülasyon  değerine göre değişiklik gösterebilir)
Desteklenen frekans aralığı 20/40 MHz
Modülasyon detayları 802.11 g/n: OFDM (64-QAM, 16-QAM, QPSK, BPSK) 802.11 b: DSS (CCK, DQPSK, DBPSK)
Data oranları 802.11 n @ 40 MHz: 300, 270, 240, 180, 120, 90, 60, 30 Mbps 802.11 g @ 20 MHz: 54, 48, 36, 24, 18, 12, 9, 6 Mbps 802.11 b @ 20 MHz: 11, 5.5, 2, 1 Mbps
Ethernet portu 3 Adet 10/100 Mbps
Kablosuz haberleşme çeşitleri Access point, repeater
kablosuz gvenlik WPA/WPA2 Personal, WPA/WPA2 Enterprise, WACL, Hotspot (UAM)
Ağ çalışma türleri IPv4 ve IPv6 köprü/yönlendirici
Servisler SNMP server, NTP client, WNMS client
Yönetim arayüzlari HTTP(S) GUI, SSH, SNMP read, WNMS, Telnet
Ölçüler 153 mm x 147 mm x 29 mm
Ağırlık 188 g 
Besleme Türü NFT 1N: 12-24 VDC passive PoE; additional 12-24V DC input NFT 1N AF: 802.3af with passive PoE (48V) support; additional 48V DC input 
En fazla güç tüketimi 6.24 W
Çalışma sıcaklıkları -10°C (-14 F) ~ +55°C (+131 F)
Nem Oranı %0 - 90
Serfitikasyon FCC/IC/CE

INFINITI Kontrolcüsü

 

Infinity (NFT) Serisi cihazların NFT V7.54 (ve üzeri) yazılım sürümü ile eklenen merkezi kontrol yönetimi sayesinde; tekil Kullanım, dahili Kontrolcü ve harici kontrolcü olmak üzere 3 sarklı kablosuz ağ yönetim imkanı sağlanmaktadır, Cihazlarınızı tekil yapılandırma ile yapılandırdığınızda geleneksel mantıkta standart bir Kablosuz erişim noktası olarak ayarlayıp kullanabilirken, Dahili Kontrolcü seçeneğini kullandığınızda, birden fazla kablosuz erişim noktası kurulumu yapılan ağ üzerinde cihazlarınızdan bir tanesini Ana AP olarak, diğer cihazlarI ise İstemci AP olarak yapılandırmanız gerekmektedir.

Ana AP, ayarladığınız kablosuz yayın kriterlerine göre hem yayın yapar, hemde kablosuz yayın kriterlerini diğer istemci AP’lere uygular. Bu sayede 50 adede kadar İstemci AP’yi tek bir Ana AP üzerinden yönetebilir, Ana AP üzerinde yapacağınız, SSID, Frekans, Kanal Genişliği Güvenlik ayarları, gibi değişikleri Tüm İstemci AP’lere otomatik olarak uygulayabilirsiniz.

Harici Kontrolcü seçeneğinde ise Bir VirtualBox Sanal Linux Makine imajı üzerinde Bilgisayarınızın performansına göre değişmekle birlikte farklı lokasyonlardaki veya tek bir konumdaki 10.000 aktif AP’ye kadar Yönetim, Takip, Güncelleme, gibi detayları tek bir yazılım üzerinden gerçekleştirebilme imkanı sunulmaktadır.

Harici Infinity Kontrolcüsü Detaylı Özellikleri

10.000+ Eş zamanlı Cihaz Yönetimi (Bilgisayar Performansına bağlı oalrak değişiklik gösterebilir)
Kontrolcü ile Cihazlar Arasında Özel Şifrelemeli Bağlantı Kanalı
Esnek Arama Fltreleri (İsim,MAC,Konum,Model,IP Adresine Göre)
Web-Socket ÜzerindenGerçek Zamanlı Durum Güncellemeleri ve Uyarılar
Tablet ve Mobil Cihazlar ile Uyumlu Arayüz
Gelişmiş Yönetici Yetkilendirmeleri
Ağ Seviyesinde Cihaz Yapılandırma Desteği
Cihaza Özel Parametrik Özelleştirmeler
Yeni Bağlanan Veya Değiştirilen Cihazlar İçin Otomatik Yapılandırma Desteği
Yazılım Güncelleme Desteği
Kolay Toplu Konfigurasyon
Otomatik Cihaz Tarama Desteği
Otomatik Yapılandırma Desteği
Tak-Kullan AP Değişiklik Desteği
Ağ üÜzerinde Otomatik Kanal Yapılandırması
Kolay Kanal Özelleştirme Desteği
Kablosuz İstemci Bağlantı İstatistiği Oluşturma
Gerçek Verimlilik İstatistiği Oluşturma
Cihazların İşlemci Yüklerini Raporlama
Cihazların Hafıza Kullanımlarını Raporlama
10.000 Cihaz ve üzeri için önerilen sistem özellikleri
2.5 GHz Quad Core CPU
10GB RAM
40 GB SSD Sürücü

 

 

 

LigoWave ürün ailesine özel olarak geliştirilmiş  Infinity OS işletim sistemi kullanıcı dostu HTML5 arayüzü ile; IPv6 Router ve Bridge desteği, 128 Aktif kullanıcıya kadar sorunsuz yönetim, 8 Sanal yayın (SSID+VLAN) SSDP ve Bonjour cihaz tarama opsiyonları sunan ürün, yazılım güncelleme sırasında cihaz enerjisinin kesilmesi veya E-EPROM üzerinde oluşacak bozuk sektörler yüzünden meydana gelebilecek yazılımsal çökmelerin önüne geçmek için Dual Firmware teknolojisi ile kritik durumlarda meydana gelen problemlere çözüm sunmaktadır.

Infinity OS, ürünü diğer alternatiflerinden ayıran Yakınlık (Proximity) teknolojsi ile dahili Mobil cihaz tespit imkanı sunmaktadır. Proximity teknolojisi, ilgili mobil kullanıcının mevcut kablosuz yayına bağlanmasına ihtiyaç duymadan, Kablosuz Cihazınızın alanındaki tüm cihazların kapsama alanında bulunma zamanları ve MAC adreslerini özel bir kullanıcı müdahalesi gerekmeden loglayarak anlık olarak çıktı verecek biçimde tasarlanmıştır. bu loglar sayesinde cihaz kurulumu yapılan işletmenin müşteri potansiyeli, müşterilerin işyerinde geçirdiği vakit, vb. verilerin daha hızlı oluşturulması sağlanarak sunulan hizmetin geliştirilmesi için kritik bilgiler üretilmektedir. Toplanan verileri API talebinde bulunarak kendi yazılım altyapınıza entegre edebilir, veya halihazırda bu entegrasyonu yapan ve ücretli oalrak sunan, Cloud4Wi ve Socifi gibi alternatiflerden bu hizmeti satın alabilrisiniz.

WNMS Merkezi Yönetim Yazılımı
 

WNMS Merkezi Yönetim Sistemi, Ücretsiz olarak sunulan WNMS Sistem Mimarisi, yerel ağınınz üzerindeki veya internet üzerinden ulaşabildiğiniz herhangi bir lokasyondaki cihazlarınızın takibini, yapılandırmasını, yazılım güncelleme işlemlerini yapabileceğiniz bir altyapı sunmaktadır. Ölçeklendirilebilir bir biçimde oluşturulmuş yazılım mimarisi, küçük veya büyük ölçekli tüm ağ yapılarının ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklere sahiptir. Hızla büyüyen hücre tipi ağ yapılarınızı gruplandırma ve bu gruplara farklı yöneticiler atama gibi özel tanımlama imkanları da sunabilen WNMS Merkezi kontrol yazılımı, yapınıza ait tüm verileri tek bir noktada depolar, bu sayede hızlı veri aramaları ve yapılandırma ile ilgili içe/dışa aktarma işlemlerini basitlerştirilerek sorgularınızı olabildiğince kısa sürede tamamlanmaktadır. Gelişmiş cihaz takip özelliği önceden tanımlanmış takip parametreleri ile marka gözetmeksizin TCP/IP tabanlı SNMP desteği olan her ağ cihazını destekler, ve bu cihazlar ile ilgili uyarı raporlarını da ekranda gerçek zamanlı olarak sunarken meydana gelebilecek problemler ile ilgili değişkenleri ilgili yöneticilere E-Posta üzerinden bilgi verebilmektedir.

Kategori Access Point
Ortam İç Ortam
Frekans 2.4 GHz
POE Desteği Var
Port Sayısı 1 Port
3G/4G Desteği Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.