LENOVO V520 10NK006CTX I7-7700 8GB 256GB SSD O/B VGA/DP/HDMI DVD/RW WIN10PRO DESKTOP PC

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

LENOVO V520 10NK006CTX I7-7700 8GB 256GB SSD O/B VGA/HDMI DVD/RW WIN10PRO DESKTOP PC





Yüksek performans, düşük bakım

Lenovo V520 Tower masaüstü bilgisayarı, işiniz için olağanüstü değer sağlar. Güçlü işlemci, yüksek hızlı bellek ve süper hızlı depolama teknolojisine sahip olduğundan dosyaları açarken veya yüklerken oluşan gecikmelere artık "elveda" diyebilirsiniz. Bunun yanı sıra kritik verilerinize kimlerin erişebileceğini kontrol etmenizi sağlayan akıllı USB koruması gibi gelişmiş güvenlik çözümlerine sahiptir. Ayrıca Lenovo Companion App sayesinde sistem performansı kolaylıkla yönetilebilir ve optimize edilebilir. Bu, V520'nin sorunsuz ve verimli bir biçimde çalıştığı anlamına geldiğinden, siz de başarılı bir şirketi yürütmek gibi önemli işlerinize odaklanabilirsiniz.








Boyutu küçük, iddiası büyük
V520 masaüstü modeli, klasik kule tipi bir modele göre %25 daha küçük, ancak aynı depolama kapasitesine sahip bir 15L kasa içinde gönderilir. Bu sayede masanızda size yer kazandıran, alanı tasarruflu kullanan bir sistem sunar.












En küçük ayrıntılar bile önemlidir
Ön kısımda yer alan USB bağlantı noktalarıyla (4 adet USB 3.0) V520 modeli, verilerin hızla ve kolaylıkla aktarımını veya şarj dolumu için başka cihazları bağlamanıza olanak sağlar. Üstelik, PC'nizi isteğe bağlı bir seri bağlantı noktasıyla da yapılandırabilirsiniz.








Size kılavuzluk edecek bir uygulama
V520 Tower, sistem performansının en üst düzeye çıkarılması için tek kılavuzunuz Lenovo Companion uygulamasını içerir. Bu uygulama, seri numarası, kullanıcı kılavuzları ve garanti ayrıntıları gibi önemli sistem bilgilerini tek bir konumda sunarken, kişisel bilgisayarınızın kritik güncellemeleri de takip edebilmesini sağlar. Lenovo Companion aynı zamanda eğitici materyaller, makaleler ve en yeni teknik haberlerle Lenovo uzmanlarından öneriler ve öngörüler de sunar.








Çevre dostu olarak tasarruf edin
V520, enerji verimliliği dikkate alınarak tasarlandı. Energy Star 6.1 ve GREENGUARD sertifikaları sayesinde güç tüketimi azaltılır, bu da işiniz için maliyet tasarrufu anlamına gelir.

Hızlanan bir lokomotiften daha güçlü
7. nesil Intel Core işlemcilerin duyarlılığı ve verimliliği sayesinde sık kullandığınız uygulamalar arasında kolayca geçiş yapabilir, böylece üretkenliğinizi ve yaratıcılığınızı artırabilirsiniz.


 







Daha hızlı olsa bir maratonun galibi olabilir
V520 modeli, Solid State Drive (SSD) teknolojisinde en yeni seçenek olan PCIe SSD ile birlikte gönderilir. Standart sabit sürücüler ve SSD'lerle karşılaştırıldığında PCIe önyükleme, uygulamaları çalıştırma ve dosya aktarımı da dahil olmak üzere her şeyi çok daha hızlı yapar ve performansı iyileştirir.

Beklemeye son
Intel Optane kullanımına hazır olarak gelen V520, depolama alanından ödün vermeden masaüstü bilgisayarınızdan daha fazlasını elde etmenizi sağlar. Bu seçenekle uygulamalarınızı gecikmesiz olarak kurabilir veya açabilir, dosyaları hemen bulabilir ve açabilir, programlar arasında zahmetsizce geçiş yapabilirsiniz. Tüm bunlarla birlikte V520 büyük bir depolama kapasitesine sahiptir.







Verilerin çalınmasına son
Akıllı USB Koruması sayesinde hassas verilerin sızıntısını önleyebilir ve kötü amaçlı hiçbir şeyin USB bağlantı noktalarıyla sisteminize veya ağınıza girmemesini sağlayabilirsiniz. Klavye ve fare kullanımına izin verirken bağlantı noktası erişimini kısıtlayabilirsiniz.

Tasarıma yerleşik güven hissi
Her V520 Tower masaüstü modeli, yerleşik olarak Trusted Platform Module— ya da TPM içerir. Donanım güvenliğinde uluslararası standart olan TPM, kişisel bilgisayarınızın yanlış kişilerin eline geçmesi veya zorla bilgisayarınızın kurcalanmaya çalışılması durumlarında size ekstra güven hissi verir.
 

Teknik Özellikler
İşletim Sistemi Windows 10 Pro
İşlemci Tipi Intel Core İ7
İşlemci Modeli i7-7700 3.60GHz Turbo 4.20GHz 8MB (7.Nesil)
Sistem Belleği (Gb) 8 Gb
Bellek Türü DDR4 2400MHz
Bellek Düzeni 1 x 8GB
Max.Bellek 16GB
Toplam Bellek Slotu 2
Sabit Disk Yok
SSD 256 Gb
SSD Slotu M.2
Ekran Kartı Belleği Paylaşımlı
Grafik Genişliği 64Bit
Ekran Boyutu Yok
Optik Okuyucu Var
Kart Okuyucu Var
Ethernet 10/100/1000 Gigabit LAN
Hdmı Var
Usb Portu 4 x USB 3.1 - 2 x USB 2.0
Video Portu Var
Klavye Mouse Kablolu
Renk Siyah
Platform Tipi Desktop
Vesa Yok
Garanti Süresi 24 Ay Resmi Lenovo Yetkili Servisi
İşlemci Tipi Intel Core i7
Bellek Kapasitesi 8GB
SSD Kapasitesi 256GB SSD
Ekran Kartı Tümleşik
İşletim Sistemi Windows 10 Pro
Garanti 2 Yıl

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.