KINGSTON 16GB (1x16GB) 3000MHz DDR4 PC RAM HYPERX PREDATOR HX430C15PB3/16

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

Kingston 16GB HyperX Predator Black 3000MHz DDR4 CL17 Ram HX430C15PB3/16

HyperX Predator DDR4 Ram

 

 

HyperX® Predator DDR4 bellek, güvenilirliği optimize etmek üzere daha fazla ısı dağıtımı için siyah renkli alüminyum içerisinde yeni bir agresif ısı yayıcıya sahiptir. Bu ısı yayıcı ve PCB, en yeni PC donanımlarının görüntüsünü ve tasarımını tamamlar. Böylece HyperX tarzına hükmedersiniz. 

Predator DDR4, son derece yüksek DDR4 performansı, ultra hızlı yanıt veren çoklu görevler ve genel olarak daha hızlı bir sistem için, düşük CL15–CL16 gecikme süreleri ile uyumlu 3333 MHz'e kadar inanılmaz yüksek hızlar sunar. Daha hızlı video düzenleme, 3B işleme ve AI işleme için Intel’in 6 ve 8 çekirdekli işlemcilerini tamamlar. Böylece oyun oynarken liderlik koltuğunda kalmanızı sağlar. 4 GB–16 GB modüller ve 8 GB–64 GB ikili ve dörtlü kanal kitleri halinde bulunabilir. Bu kitler garantili uyumluluk ve performans için zorlu testlere tabi tutulmuştur. 

Predator DDR4’ün Intel XMP-ready profilleri, uyumluluk ve son derece yüksek performans sunmak üzere, Intel 100 Serisi yonga kümeleri, X99 anakartlar ve Intel Core i7 HEDT işlemciler için optimize edilmiştir. XMP profilleri elle ayarlanmıştır. Böylece son kullanıcılar daha yüksek performans sunan frekans değerleri ve daha düşük gecikme süreleri elde etmek üzere, BIOS'ta manuel olarak zamanlama ayarına gerek olmaksızın, yalnızca bir profil seçerek platformları için kolayca hız aşırtması uygulayabilirler. 

HyperX Predator DDR4, ölüm müsabakalarında bile serin kalmayı başarır ve DDR3'e göre daha düşük güç tüketimi için DDR4'ün getirdiği tüm güç verimliliği avantajlarından faydalanır. Daha düşük güç kullanımı, daha az ısı ve daha yüksek güvenilirlik sağlar. HyperX Predator DDR4, hız açısından fabrikada %100 test edilmiş olup, ücretsiz teknik destek ve efsanevi güvenilirlik ile korunmaktadır.

Özellikler

  • - Siyah renkli alüminyum içerisinde agresif ısı yayıcı
  • - Son derece yüksek DDR4 performansı için yüksek hızlar ve düşük gecikme süreleri
  • - Intel 100 serisi yonga kümesi ve X99 serisi anakartlar için optimize edilmiş Intel XMP-ready profiller
  • - DDR3'e göre daha düşük güç tüketimi
  • - Hız açısından fabrikada %100 test edilmiştir

 

Yeni agresif görüntüsüyle alüminyum ısı yayıcı

Siyah renkli alüminyum içerisindeki yeni güçlü ısı yayıcı, güvenilirliği optimize etmek için daha fazla ısı dağıtımı sağlar. Bu ısı yayıcı ve PCB, en yeni PC donanımlarının görüntüsünü ve tasarımını tamamlar. Böylece HyperX tarzına hükmedersiniz.

Son derece yüksek DDR4 performansı

HyperX Predator DDR4, daha hızlı video düzenleme, 3B işleme, AI işleme ve tabii ki oyun oynama için Intel’in 6 ve 8 çekirdekli işlemcilerini tamamlar. 3333 MHz'e kadar hızlarda, 4 GB–16 GB modüller halinde ve uyumluluk ve performans için zorlu testlere tabi tutulmuş 8 GB–64 GB sertifikalı kitler halinde bulunabilir.

Intel 100 Serisi yonga kümesi ve X99 anakartlar için optimize edilmiştir.

HyperX Predator DDR4, 100 Serisi Yonga Kümesi ve X99 ana kartlarında, Intel Core i7 HEDT işlemciler için uyumluluk ve en yüksek performansı sunmak üzere tasarlanmıştır. Elle ayarlanan profiller, kullanıcıların kolayca hız aşırtması uygulamasına ve daha yüksek performans sunan frekans değerleri ve daha düşük gecikme süreleri elde etmesine olanak sağlar.

DDR3'e göre daha düşük güç tüketimi

Tüm parçaları için yalnızca 1.35 V voltaj değerine gereksinim duyan HyperX Predator DDR4, DDR3'e göre daha düşük güç tüketimi için DDR4'ün getirdiği tüm güç verimliliği avantajlarından faydalanır. Daha düşük güç kullanımı, daha az ısı ve daha yüksek güvenilirlik sağlar.

Bellek Tipi DDR4
Kapasite 16GB
Bellek Hızı 3000MHz
Soğutucu Var

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.