INTEL ROCKETLAKE I5-11400 2.6GHZ 12MB 1200Pin IŞLEMCI BOX

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Var

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

INTEL ROCKETLAKE I5-11400 2.6GHZ 12MB 1200Pin IŞLEMCI BOX

 

 

11. Nesil Intel® Core™ mobil işlemciler; sektör lideri CPU performansı, üstün kalite grafikler, muhteşem yapay zeka hızlandırma kabiliyeti ve harika pil ömrüne sahip olan en iyi ince ve hafif dizüstü bilgisayarlara güç verir. Intel® Optane™ bellek, en çok kullandığınız uygulamaları hızlandırır.

Intel® Wi-Fi 6 (Gig+)

Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) özellikli bilgisayarlar ve kablosuz ağlar; Wi-Fi performansında, trafik yönetiminde, gecikme süresi iyileşmesinde ve parazit azaltmada yeni nesil teknolojilerden faydalanarak daha iyi sonuçlar verir ve sınıfının en iyisi bağlantı için gelişmiş güvenlik özellikleri sunar.

 

Akıllı Performans

Beklediğiniz deneyim için bilgisayar performansını 10. Nesil Intel® Core™ işlemcilerde bulunan entegre yapay zeka talimatlarıyla optimize edin. 10. Nesil Intel® Core™ i7-1065G7 işlemci, Intel® Deep Learning Boost (Intel® DL Boost) sayesinde 2,5 kata kadar daha iyi yapay zeka performansı sunar.

Bilgisayarınızı Eğlence Merkezine Dönüştürün

Muhteşem eğlence merkeziyle 4K UHD videolar izleyin, sanal gerçeklik gücü elde edin ve en yüksek performansı gerektiren oyunları oynayın. Geleneksel HD'ye kıyasla 4 kat daha fazla piksel ile hiçbir tutukluk, yükleme sorunu ya da gecikmeden etkilenmeksizin keskin, gerçekçi görseller, karmaşık gölgeleme ve yüksek çerçeve hızları elde edebilirsiniz. Devrim yaratacak yeni ve etkileyici deneyimlere hazır olun.

 

Ortak Çalışma

Nöral gürültü önleme ve arka plan bulanıklaştırma da dahil olmak üzere yapay zeka özelliklerinin desteği ile ortak çalışma deneyiminizi geliştirin. Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) sayesinde sunulan sınıfının en iyisi Wi-Fi bağlantısı kapsayıcı bir bağlanabilirlik için yüksek yanıt hızına sahip ve güvenilir bağlantı imkanı sağlar.

 

İlgili Teknolojiler

Intel® Grafik Teknolojisi

Yeni grafik mimarisi, 4K HDR gibi çok zengin ve canlı eğlence deneyimlerinin yanı sıra 1080p oyun deneyimi için gereken performansı destekliyor. Intel® Iris® Plus grafikleri ve Intel® UHD Grafiklerine sahip olan 10. Nesil Intel® Core™ işlemciler, dizüstü bilgisayarlarda etkileyici ve görsel açıdan çarpıcı deneyimler sunuyor.

 

Intel® Adaptix™ Teknolojisi

Intel® Adaptix™ teknolojisiyle Intel® işlemcili platformlardan yüksek düzeylerde performans elde edin. Bu yazılım araç kiti, OEM'lerin sistemlerde maksimum performans verecek şekilde ince ayarlar yapmasını ve son kullanıcıların hız aşırtmadan gelişmiş grafik ayarlarına kadar performansı özelleştirmesini sağlar.

 

Thunderbolt™ 4 Teknolojisi

Sayısız kablo kullanmanın yükünü ortadan kaldıran tek bir kompakt bağlantı noktası ile dizüstü bilgisayarınızı güce bağlayın, veri aktarın ve iki 4K UHD ekran ile bağlantı kurun.

 

Intel® Optane™ Teknolojisi

Darboğazları ortadan kaldırmak için daha hızlı, daha ucuz ve kalıcı bir depolama belleği gerekir. Intel® Optane™ teknolojisi ile işlemcinizin gücünün sadece bir kısmıyla yetinmek zorunda kalmaz, tamamından faydalanabilirsiniz.

 

En İyi Windows* 10 Deneyimi Intel® Core™ İşlemciler ile Mümkündür

Bilgisayar kullanıcıları için yeni bir dönem başladı. Bilgisayarınızı kullanmanın ve onunla etkileşim kurmanın yeni yollarını keşfedin. Daha yüksek performans, daha iyi kullanıcı deneyimi ve daha üstün kalitede eğlencenin keyfini çıkarın.

 

Entegre Yapay Zeka Özellikli Akıllı Bilgisayarlar

Entegre yapay zeka özelliklerine sahip Intel® Core™ mobil işlemciler, bilgisayarınızın yaptığınız işlemleri hızlı bir şekilde öğrenerek bunlara uyum sağlamasına olanak tanıyan akıllı performans özelliklerini optimize eder. Entegre yapay zeka özelliklerine sahip Intel® Core™ işlemcilerle nelerin mümkün olduğunu keşfedin.

 

Soket Yapısı 1200 Pin 11. Gen
İşlemci Tipi Intel Core i5

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.