HUAWEI P40 LITE 6GB RAM / 128 ROM GECE YARISI SİYAHI 48MP 6.4" ANDROID 10.0

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.


 

P40 lite

 

Güzelliği Detaylarda

Bir sonraki kaçırılmayacak fotoğraf fırsatınızın ne zaman geleceğini size söyleyemeyiz. Ancak 48 MP ana kamera ile, her şeyi çarpıcı sinematik ayrıntılarla yakalayacağınızdan emin olabilirsiniz. 48 MP AI Ultra Netlik modunda, kamera birden çok kareyi tek bir yüksek tanımlı görüntüye ustaca harmanlar, böylece doğrudan yakınlaştırdığınızda bile hiçbir ayrıntıyı kaybetmezsiniz.

P40 lite

Eğlenceyi Geceye Taşı

Ekstra ışığa izin verecek şekilde tasarlanmış f/1.8 büyüklüğünde diyaframı ve ½ inç daha büyük sensör ile güneş battığında bile resim çekmeyi durdurmak zorunda kalmazsınız. HUAWEI AI Görüntü Sabitleme teknolojisi sayesinde, Elde Taşınabilir Süper Gece modu gürültüyü keser ve daha keskin ve net fotoğraflar için size daha fazla dinamik aralık sağlar.

P40 lite

Vizyonunu Genişlet

Her şeyden daha fazlasını yakalayın. 120°3 Ultra Geniş Açılı Lens ile sizi neyin büyülediğini daha iyi görebilir ve 17 mm odak uzaklığı ile %140 daha fazla sahne yakalayabilirsin4. Bu, şehir fotoğraflarında daha fazla neon, grup çekimlerinizde daha fazla arkadaş ve manzaralarınızda daha fazla doğa anlamına gelir.

P40 lite

Makro, Dünyasını Keşfet

2 MP makro lens sizi nesnenize hiç olmadığı kadar yaklaştırır. 4 cm'ye kadar yakın mesafeden çekim yapın, desenleri ve dokuları olağanüstü ayrıntılarla yakalama gücüne sahip olun. Bir taç yaprağı üzerindeki su damlalarından bir kelebeğin kanatlarındaki karmaşık işaretlere kadar, makro fotoğraflar çekmek gizli bir detay dünyasını keşfetmek gibidir.

P40 lite

Bokeh İle
Fotoğraflarınızı
Öne Çıkarın

Özel Bokeh lensi, sığ bir alan derinliği oluşturmak için yapay zeka derinlik algısının gücünü kullanır, arka planı yumuşatır ve konunuzun keskin ayrıntılarıyla öne çıkarır. Çarpıcı fotoğraflar için mükemmeldir.

P40 lite

Uzun Ömürlü,
Hızlı Şarj Edilebilir Batarya

4200 mAh büyüklüğünde pili ile günü tek bir şarjla geçireceksiniz.5 Gece boyunca şarj etmeyi unutsanız bile dert etmeyin. Sabah kahvenizi yudumlarken şarja takın ve 30 dakika içinde pilin 70%'ini şarj eden TÜV Rheinland sertifikalı 40 W HUAWEI SuperCharge sayesinde hiç vakit kaybetmeden güne hazır olun.5

P40 lite

Yenilikçi Tasarım

HUAWEI P40 lite tasarımı, gereksiz numaralar yapmadan temel unsurları vurgular. Gövdesi dört taraflı kavisli camdan üretilmiştir, göründüğü kadar iyi hissettirir. Ön kamera, 6.4" HUAWEI Punch FullView Ekranın içinde konumlandırılmış, boşa harcanmış alan yok, sadece çok güzel bir ekran var.

P40 lite

Kişiliğin
Parlasın

Süper Gece Selfie 2.0 modunda, loş ışıklı yerlerde selfie çekerken HUAWEI P40 lite yüzünüzü otomatik olarak aydınlatır ve sizi öne çıkarmak için arka planın aydınlatmasını, doygunluğunu ve kontrastını optimize eder. Birden fazla çekimi birleştirmek, keskin ve çarpıcı selfie'ler oluşturmak için Multi - Frame Füzyon teknolojisini kullanır.

P40 lite

En İyi
Seni Ortaya
Çıkaran Selfie'ler

Bir selfie'den daha iyi bir şey varsa, yapay zeka destekli bir selfiedir. Dahili ön kamera, çevrenizdeki ışık ve gölgeleri tanır ve size göre uyarlanmış selfie'ler üretmek için kullanır. Göstermek istediğin seni vurgulayan profesyonel görünümlü portreler çekin.

P40 lite

Derin Zeka,
Üstün Performans

HUAWEI P40 lite, teknoloji cephaneliğini taşıyan Kirin 810 çip ile donatılmıştır. NPU, Da Vinci mimarimize dayanır ve verimliliği ve yapay zekayı optimize eder. ISP + IVP görüntü işleme, ne yaparsanız yapın kusursuz performans için gürültüyü azaltır ve beyaz dengesini geliştirir.

 

P40 lite

Nereye Gidersen Git,
Oyun Yüzünü Getir

HUAWEI P40 lite'ın içerisinde en zorlu oyunları bile kaldırabilecek kadar güç var. Yeni nesil GPU Turbo, gecikme olmadan HD grafik ve yüksek kare hızı sunar, böylece hararetli aksiyonun anlarında bile sorunsuz bir deneyim yaşarsınız. Şaşırtıcı derecede az güç tüketir, böylece daha uzun süre oyun oynamaya devam edebilirsiniz.

P40 lite

Kullanmayı Seveceğiniz
Bir Arayüz

HUAWEI P40 lite şu ana kadarki en iyi arayüzümüz EMUI10 ile birlikte geliyor. Daha temiz, daha sezgisel bir düzen ve zarif bir renk şeması ile tasarımı elden geçirdik. Her şey olması gereken yerde, menüler arasındaki doğal geçişler sayesinde olmanız gereken yere hemen ulaşabilirsiniz. Aynı anda birkaç iş yapmak artık çok kolay!

P40 lite

Anılar Saklamak için
Daha Fazla Hafıza

Bu kadar harika bir kamerayla, çok sayıda fotoğraf saklamanız gerekecek. Neyse ki, HUAWEI P40 lite, 6 GB RAM ve 128 GB ROM geniş depolama alanına sahip, ne kadar fotoğraf meraklısı olursanız olun, tüm fotoğraflarınız için yeterli alana sahipsiniz. Ayrıca, harika bellek çalışma hızını etkilemeden aynı anda daha fazla uygulama çalıştırabileceğiniz demek.

P40 lite

1. HUAWEI P40 yaklaşık 3x optik yakınlaştırma ile 80mm odak uzaklığını destekler.

2. Birden çok kamera mükemmel 5x Hybrid Yakınlaştırma etkisi sunmak için birlikte çalışır.

3. Veriler HUAWEI dahili laboratuvarlarında elde edilmiştir.

4. Düzenleme özelliği, yalnızca çerçevenin herhangi bir tarafından gelen 2 kişinin kaldırılmasını destekler.

5. SoC, modem ve uygulama işlemcileriyle entegre edilmiş mobil yonga kümesi, 7nm Plus EUV, TSMC 7nm Plus Extreme Ultraviolet Lithography işleme teknolojisidir.

6. Hizmet kalitesi yerel operatör ağı nedeniyle değişiklik gösterebilir.

7. Yalnızca Wi-Fi 6 Plus yönlendiricileri ile kullanılabilir. Veriler HUAWEI dahili laboratuvarlarında elde edilmiştir.

8. eSIM kablosuz hizmet planı gerektirir ve Nano SIM kullanmadan mobil ağ planını etkinleştirmenizi sağlar. eSIM kullanılabilirliği ülkeye ve operatöre göre değişebilir. Operatörünüze danışın.

9. Tipik değer. Pil Nominal Gücü 3800 mAh’dır.

10. Maksimum veri

11. Maksimum veri. Yalnızca ayrı satılan HUAWEI P40 Kablosuz Şarj Kılıfı ve 27W HUAWEI SuperCharge Kablosuz Araç Şarj cihazı ve kablosu ile kullanılabilir. Gerçek hız, şarj ortamına bağlı olarak değişebilir.

12. Cihaz listesine EMUI 10 ve üzeri yüklü HUAWEI akıllı telefonlar ve tabletler dahildir. HUAWEI MeeTime'ı destekleyen üçüncü taraf cihaz listesi için lütfen HUAWEI Customer Services’e başvurun. Kullanılabilir özellikler pazarlarda değişiklik gösterebilir.

13. Lütfen HUAWEI Share destekleyen telefon, dizüstü bilgisayar, yazıcı, kamera ve drone modellerinin listeleri hakkında HUAWEI Customer Services’e danışın. Bağlantı özelliğini destekleyen cihazlar, beklenen HUAWEI Sound X ve HUAWEI Router A2'dir.

14. Desteklenen diller şunlardır: İngilizce, Fransızca ve İspanyolca. Birleşik Krallık, Fransa, İspanya, Şili, Meksika ve Kolombiya'da mevcuttur.

15. Cihazlar HUAWEI HiLink, Akıllı Ekran ve HUAWEI MateBook'u destekleyen IoT cihazlarını içerir.
 

BOYUT Genişlik: 76.3 mm | Yükseklik: 159.2 mm | Kalınlık: 8.7 mm | Ağırlık Yaklaşık: 183 g (pil dahil)
BOYUT 6.4 inç
RENK 16.7 milyon renk
TİP LCD
ÇÖZÜNÜRLÜK 2310 x 1080 piksel
EKRAN PİKSEL YOĞUNLUĞU 398
İŞLEMCİLER HUAWEI Kirin 810 | CPU : Octa-Core 2 x Cortex-A76 2.27 GHz + 6 x Cortex-A55 1.88 GHz
İŞLETİM SİSTEMİ EMUI 10.0.1 (Android 10.0 Tabanlı)
HAFIZA 6 GB RAM + 128 GB ROM *Dahili depolama alanının bir kısmı işletim yazılımını kapsadığından dahili depolama alanı daha küçük olabilir. Harici Bellek Desteği : NM SD Kart, 256 GB'a kadar *ayrı satılır *CPU işletme gücü
ARKA KAMERA: 48 MP (Geniş Açılı Lens, f/1.8 diyafram) + 8 MP (Ultra Geniş Açılı Lens) + 2 MP (Makro Lens) + 2 MP (Bokeh Lens)
ÖN KAMERA: 16 mega-pixel, f/2.0 diyafram
PİL 4200 mAh (Tipik Değer) *Pil minimum değeri 4100 mAh'dir.
ŞARJ Huawei SüperŞarj (Maks. 40 W) *HUAWEI SüperŞarj şarj kablosu ve aleti gerektirir.
BAĞLANABİLİRLİK WLAN : 802.11b/g/n/a/ac 2.4G/5G Hz | Bluetooth : BT5.0, BLE, SBC ve AAC desteklenmektedir | USB : C Tipi, USB 2.0 | Kulaklık Girişi : 3.5 mm
SENSÖRLER Parmak İzi Sensörü | Yakınlık Sensörü | Ortam Işığı Sensörü | Dijital Pusula | Yerçekimi Sensörü
SES mp3, mp4, 3gp, ogg, amr, aac, flac, midi
VİDEO 3gp, mp4

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.