HUAWEI MATEPAD T10S CORTEX A53 3GB DDR3 64 GB WIFI/BT 10.1" 1900x1200 IPS HD MAVİ ANDROID 10+EMUI

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

Huawei MatePad T10 S 64 GB 

Huawei MatePad T10 S 64 GB Özellikleri

Yüksek performanslı, erişilebilir fiyatlı ürünleri ile dikkat çeken ve sektörün önde gelen markalarından biri olan Huawei, etkileyici tasarıma ve işlevsel özelliklere sahip olan MatePad T10 S modeli ile ses getiriyor. Hafif, ince ve şık tasarımı sayesinde istediğiniz her yere rahat bir şekilde götürebileceğiniz MatePad T 10s, sahip olduğu çerçeveli 10.1 inç 1920 x 1200 FHD ekranı sayesinde daha fazla görsel etki sağlıyor. Canlı ve parlak bir görünüm isteyen kullanıcıların ihtiyacını karşılayan tablet, sahip olduğu HUAWEI ClariVu teknolojisi sayesinde görüntüleri çok daha canlı görebilmenize imkân veriyor. Birçok teknoloji tutkununu memnun edecek bir performans gösteren donanım bileşenlerini üzerinde bulunduran HUAWEI, Akıllı Görünüm ve Spot Işığı modu sayesinde daha ilgi çekici ve verimli grup iletişimine imkan veriyor.


 

Çocuklar için ayrıcalıklı bir dünya sağlayan tablet, çocuk köşesine özel erişimi sayesinde çocuklarınızın yaşlarına uygun içerikleri keşfetmelerine olanak tanıyor. Özelleştirilmiş ekran zaman çizelgesi, altı katmanlı göz koruması, uygulama yönetimi ve güvenli şarj özelliği sayesinde çocuklarınızın güvenli bir şekilde tablet kullanmasını sağlıyor.


 

Şık bir tasarıma sahip olan tablet, 450 gr (Batarya dahil) ağırlığı, 159 mm yüksekliği, 240.2 mm genişliği ve 7.85 mm derinliği sayesinde kolayca istediğiniz yere taşıyabilmenizi sağlıyor. 64 GB hafızası ve 512 GB maksimum hafıza kartı büyüklüğü sayesinde, tabletinden fotoğraf ve video çekmek, uygulamalar indirmek isteyen kullanıcıların beklentilerini karşılıyor. Google Play Store aracılığı ile edindiği uygulama ve oyunlarla birlikte, tabletinin kamerası ile kaydedeceği görüntüleri de esnek biçimde depolamayı hedefleyenlerin ilgisini çeken model, hafıza kartı desteği ile sahiplerine rahatlık ve özgürlük kazandırıyor.

 

Uygulama, oyun ve multimedya içeriklerinin eksiksiz olarak görüntülenmesini sağlayan cihaz, Android 10 işletim sistemi ve EMUI 10.1  arayüzü ile teknoloji meraklılarının beklentilerini karşılıyor. Sade ve kullanışlı arayüzüyle beğeni toplayan Huawei MatePad T10 S  64 GB modelleri, markanın yayınladığı yazılım güncellemeleriyle stabil ve akıcı bir şekilde çalışıyor. 

Huawei MatePad T10 Üstün Özellikleri

HUAWEI MatePad T10s, akustik bir şölen yaşamanız için, yüksek genlikli çift hoparlör sistemi ile birlikte daha güçlü ve daha eşit bir ses alanı için her iki taraftan simetrik olarak ses sunuyor.

 

    • Harman Kardon tarafından ayarlanan tablet, Harman Kardon'un sesi, zengin akustik detaylar ve güçlü ses dalgaları sayesinde muhteşem bir ses deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

 

    • HUAWEI MatePad, TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık Sertifikalı ekranı sayesinde, zararlı mavi ışıkları azaltıyor ve günlük kullanım için daha iyi bir göz konforu sağlıyor.

 

    • Tablet, kitap okuma deneyiminizi keyifli bir hale getirmek ve rahat bir e-kitap okuma keyfi yaşamanızı sağlamak için kontrastı, parlaklığı ve tanımı akıllıca ayarlayan yeni e-Kitap modunu sunuyor.

 

    • HUAWEI App Multiplier, tabletinizi yatay olarak tuttuğunuzda aynı uygulamanın iki penceresini göstermesini sağlıyor.

 

Modern üretim teknolojileriyle geliştirilen donanım bileşenleri, yüksek performansın yanı sıra, enerji tüketimi açısından da modele puan kazandırıyor. Ulaşılabilir fiyat seçeneklerinin yanı sıra tablet, şarj kapasitesi ile de kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedefliyor. Video izlemeyi ve oyun oynamayı seven kullanıcılar için, 7250 mAh büyük kapasiteli bir pili sayesinde tek bir şarj 12 saate kadar yerel video izleme veya 7 saate kadar heyecan verici 3D oyunları destekliyor.

 

5 MP arka kamera, 2 MP ön kamera, 1920 x 1080 piksele kadar video çözünürlüğü,  2560 x 1920 piksele kadar görüntü çözünürlüğü, Huawei MatePad T10 S özellikleri arasında bulunuyor.

Teknik Özellikler

 

    • Ekran Modeli: IPS Ekran

 

    • İşlemci Çekirdek sayısı: Sekiz Çekirdekli İşlemci

 

    • İşletim Sistemi: Android 1.6

 

    • İşlemci Markası:Kirin

 

  • Pil performansı: 7250 mAh
  •  

Kutu İçeriği

 

    • Huawei MatePad T10 S 64 GB

 

    • 10W şarj cihazı (Tabletinizin pilini 30 dakika içinde %16 ve 3.8 saate kadar şarj edebilmenizi sağlayarak zamandan tasarruf etmenize imkân veriyor.)

 

    • C Tipi Kablo

 

    • Hızlı Başlangıç Kılavuzu

 

    • Garanti Belgesi

 


 

Teknoloji ve Yeniliği Birleştiren Marka: Huawei


 

1987 yılında kurulan Huawei, merkezi Çin'in Shenzen şehrinde bulunan, Çin menşeli ve çok uluslu bir şirkettir. Tüketicilere en son teknolojileri sunmayı hedefleyen marka, 140'tan fazla ülkeye hizmet vermektedir. Akıllı telefonları, PC ve tabletleri, giyilebilir ürünleri, mobil geniş bant cihazları, aile cihazları ve cihaz bulut hizmetleri ile sektörün en önde gelen markalarından biri haline gelmiştir. 76.000’i AR-GE alanında olmak üzere 170.000’den fazla çalışanı bulunur.


 

Eğer ihtiyacınız yüksek hafızaya sahip, şık tasarımlı hafif ve kullanışlı bir tablet ise Huawei MatePad T10 S 64 GB, günlük kullanımlarda beklentilerinizi tam anlamıyla karşılıyor. Tablet hızlı işlemcisi, dayanıklı kasası ve sunduğu tüm özellikleri ile uzun soluklu olarak kullanılabiliyor ve cazip tablet seçeneklerinden biri haline geliyor. 


 

Yeni teknolojilere sahip ve iyi performanslı bir tablet arayanlar için Huawei MatePad T10 S 64 GB modelleri, tüm beklentileri karşılıyor. Yüksek kapasiteli hafızası ve cazip tablet seçeneklerinden biri haline gelen ürün, gelişmiş kamerası ve güçlü donanımı ile kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedefliyor. Her bütçeye hitap eden Huawei MatePad T10 S 64 GB fiyatları ile de kısıtlı bütçeye sahip teknoloji tutkunlarına da sesleniyor. Huawei MatePad T10 S 64 GB özellikleri ve üstün performansı ile yeni bir tablet almayı amaçlayanları cezbederek yeni kullanıcıları ile buluşmayı bekliyor.

Ekran Boyutu 10.1 inç
3G/4G Desteği Yok
İşletim Sistemi Android
Garanti 2 Yıl

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.