HOMEND 9003 FANOMEN STAND AYAKLI KUMANDALI VANTİLATÖR

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Var

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

Sıcak havalardan bunaldığınız anda, serinliğin kumandası elinizin altında.

Bu teknolojinin adı Homend. Serving life.

1240

Kumandanın Kontrolü Sizde

Vantilatörünüz odanın diğer ucunda ve sizin kalkmaya hiç niyetiniz yok mu? Tam da bu noktada uzaktan kumandanız elinizin altında. Vantilatörünüzün uzaktan kumandasını şık ve kullanışlı olacak şekilde tasarladık. Amacımız hayatınızı kolaylaştırmak, aşık olacağınız ürünler tasarlamak. Şimdi bizim için kumandayı elinize alın ve bahar esintisinin tadını çıkarın!

Gece Uykusunun Değerini Biliriz.

Uzun ve yorucu bir günün ardından serin bir uyku çekmek isteyebilirsiniz. Sıcak yaz günlerinde bu mümkün olmaz diye düşünmeyin, vantilatörünüzü Uyku moduna ayarlayın. Vantilatörünüz uyku durumuna uygun olarak sizi üşütmeyecek şekilde ve sesini çıkarmadan çalışır. Vantilatörünüzde Uyku ve Normal olmak üzere toplamda iki farklı mod bulunur. Ayrıca bu modlara hızlı, orta ve yavaş hız seviyeleri tanımlanmıştır.

1240
1240

Evinizde Her Mevsimin Adı; İlkbahar

Vantilatörünüzün Uyku modu gece, Normal modu ise gündüz çalışmayı sever. Normal modu tasarlarken ilkbahar esintisinden ilham aldık. Evde her zaman doğal bir hava olsun, içiniz rahat olsun diye. Çünkü evinizde huzurla ve keyifle vakit geçirmeyi sevdiğinizi biliyoruz.       

Zaman Ayarlı Vantilatör  
 

Bir tuşla kapanan, bir tuşla açılan sıradan vantilatörler artık tarih oldu, iyi ki de oldu. Sizin vantilatörünüzün özel bir zaman ayarlayıcısı var. Saatini ayarlarsanız; 7,5 saate kadar uzun süre çalışır ve süresini tamamladığında otomatik olarak kapanır. Bu sayede gece uykunuzdan uyanıp vantilatörünüzü kapatmak zorunda kalmazsınız. Hoş bir özellik değil mi?

1240

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.