GIGABYTE GA-B360M-DS3H B360 4xDDR4 VGA/DVI/HDMI 1xGLAN USB 3.1 16X M.2 1151v2 PIN ANAKART

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • GIGABYTE B360M-DS3H Intel B360 Socket 8.Nesil 1151 DDR4 2666MHz Anakart

     

    GIGABYTE 8118 Oyun LAN, PCIe Jen3 x4 M.2, 7 renk RGB LED şerit desteği, Anti-Kükürt Direnç, Smart Fan 5, DualBIOS ™, CEC 2019'a hazır Intel B360 Ultra Durable anakart.

     

    8. Jen. Intel® Core™ İşlemci Desteği

    Yeni Hibrit Dijital PWM Tasarımı

    Intel® Optane™ Hafıza Uyumlu

    Çift Kanallı Non-ECC Unbuffered DDR4

    Ultra-Hızlı M.2, PCIe Jen3 x4 & SATA arayüzüyle

    CEC 2019 Hazır, Gücü Tek Tıklama kadar Kolay Kaydet

    Yüksek Kalite Ses Kapasitörleri ve Ambians LED İz Yolu Işıklandırması ile Ses Gürültü Koruması

    Bant Genişliği Yönetimi ile GIGABYTE Exclusive 8118 Oyun LAN

    Ultra Durable ™ 15KV Dalgalanma LAN Koruması

    Smart Fan 5 Çoklu Sıcaklık Sensörleri ve Hibrit Fan bağlantı başlığı ile FAN DURDURMA özelliği

    Anti-Kükürt Direnç Tasarımı

    RGB FUSION, RGB LED şeritleri 7 renkte desteklemektedir

    GIGABYTE UEFI DualBIOS ™

    Ayrıcalıklı Realtek 8118 Oyun LAN

    Otomatik Bant Genişliği Atama ile Yüksek Hızlı Gigabit LAN

     

    Realtek 8118 LAN, oyun veya uygulamanın en yüksek ağ önceliğini sağlamak için otomatik bant genişliği tahsisine sahip oyun oyuncuları için yüksek performanslı ve kolay bir ağ yongasıdır. Kullanıcılara en kapsamlı özellikleri ve en hızlı ve en sorunsuz İnternet deneyimini sunar.

    NVMe PCIe Jen3 x4 2280 M.2 Konnektörü (32 Gb / s'ye kadar)

     

    GIGABYTE Anakartları, M.2 teknolojisini sisteminin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak isteyen meraklılara sunmaya odaklanmıştır.

    PERFORMASLA DOLDURULMUŞ OPTANE

     

    H370 / B360 Platform, Intel'in en yeni Optane teknolojisini destekliyor. Optane, geleneksel mekanik sürücülere kıyasla kullanıcılara bir önbellek gibi davranarak depolama performansını artırıyor.

    Yüksek Çözünürlüklü Dijital Çıkışlar

     

    Günümüzün HD görüntüleri ve TV’lerinde, en önemli entegre dijital çıkış teknolojileri ile birlikte gerçek HD görüntü kapasitesi kullanarak, keyfini çıkarın.

     

    * Gerçek destek CPU'ya bağlıdır.

    Smart Fan 5

     

    Smart Fan 5 kullanıcıları, oyun PC'sinin serin kalırken performansını koruyabilmelerini sağlayabilir. Smart Fan 5, kullanıcıların fan başlıklarını anakartın farklı yerlerinde farklı termal sensörleri yansıtacak şekilde değiştirmelerini sağlar. Sadece Smart Fan 5 ile hem PWM hem de Voltaj modu fanlarını destekleyen daha karma fan başlıkları, anakartı daha fazla soğutmayı daha kolay hale getirmek için üretildi.

    FAN STOP

     

    Fan sessizliğini sağlayın. Fan Durması ile sıcaklıklar belirlenen bir eşiğin altına düştüğünde tüm fanların tamamen durması için tarama yapar. Hangi sensörün hangi sıcaklıkta taramasına bağlı olarak hangi fan duracak ve-hepsi sizin isteğinize göre kişiselleştirilebilir.

    Hibrit Fan Pin Bağlantı Başlığı

     

    Sıvı soğutma kurulumunuz üzerinde tam kontrol varsayalım! Smart Fan 5, Hibrid Fan Pin Başlıkları'ndan akış oranı hakkında ikinci bir bilgiye kadar bilgi alır - böylece PC'niz üzerinde mutlak hakimiyet elde edebilirsiniz.

     

    Tüm Hibrid Fan Başlıkları, fan veya pompa olsun, farklı PWM veya Gerilim modlu soğutma cihazının türünü otomatik olarak algılayabilir.

    Yeni Smart Fan 5 Yazılımı

    Sistem kullanımı senaryonuza uyacak şekilde, Sessiz'den Tam Hızlı'ya kadar farklı modlardan birini seçin. Her fan veya pompa için tetik eşiklerini ve ilgili fan hızlarını tanımlamak için sezgisel fan eğrisini kullanabilirsiniz

     

    Koordine Çalışan Sensörler ve Vantilatörler

    Her bir fan, herhangi bir tanımlanmış sıcaklık kaynağı girdisine (CPU fanı hariç) göre farklı hızlarda çalışacak şekilde özelleştirilebilir.

     

    Fan Eğrisi

    Sezgisel grafik kullanıcı arayüzü ile belirli sıcaklıklara dayalı fan eğrilerini özelleştirin.

     

    Sistem Bilgisi Görüntüleyicisi

    GIGABYTE Sistem Bilgi Görüntüleyicisi, mevcut sistem durumunuza erişmenizi sağlayan merkezi bir konumdadır. Saatleri ve işlemci gibi bileşenleri izleyin, tercih ettiğiniz fan hızı profilini ayarlayın, sıcaklık çok yükseldiğinde uyarılar oluşturun veya sisteminizin davranışını kaydedin; Bunlar Sistem Bilgisi Görüntüleyicisi'nin yetenekleridir.

    Sürükleyici VR Oyun Deneyimi

     

    VR, sabit bir 90FPS veya daha yüksek süreler için Full HD grafiklerden daha fazla performans gerektirir.

     

    Sadece Oyuncu PC' leri en iyi VR deneyimini sağlayabilirler.

    Yüksek Kaliteli Ses Kapasitörleri

    GIGABYTE anakartları ileri teknoloji ses kapasitörleri kullanıyor. Bu yüksek kaliteli kapasitörler, oyuncular için en gerçekçi ses efektlerini sağlamak için yüksek çözünürlüklü ve gerçekçi ses sunmaya yardımcı olur.

     

    Ses Gürültüsü Koruması

    GIGABYTE anakartlar, anakartın hassas analog ses bileşenlerini PCB seviyesindeki olası gürültü kirliliğinden ayıran bir ses gürültü koruma özelliğine sahiptir. LED izleme yolu aydınlatması PCB katmanlarının ayrılmasını göstermek için yanar.

     

    RGB Renkli Işık Şeritlerini 7 Renkte Destekler

     

    Harici RGB ışık şeridini aydınlatmak için istediğiniz rengi seçerek bir sonraki bilgisayar teçhizatınızı beğeninize göre kişiselleştirin. Sistem görünümünüzü benzersiz kılmak için toplam 7 renk mevcuttur!

    RGB Fusion (Gelişmiş mod)

    RGB Kalibrasyonu

    Farklı ışık şeritlerinin bazen farklı RGB pim tanımları vardır, RGB Fusion yazılımı her pim konumunu en iyi uyumluluk için yeniden programlayabilir.

     

    Aydınlatma Profili

    Tercihlerinize dayalı efektleri hızlı bir şekilde değiştirmek ve başkalarıyla paylaşmak için profilleri kaydedin, dışarı aktarın ve içe aktarın.

     

     

    GIGABYTE RGB Fusion Programı

    Sadece bilgisayarınızı renklendirmeyin, arkadaşlarınızın gıpta edeceği bir sanat eseri yapın. GIGABYTE RGB Fusion mobil uygulaması ile kullanıcılar oyun PC’ si içerisindeki aydınlatmayı izler gibi kontrol edebilirler. Bu, kullanıcılara farklı modlar için renkleri ve hızları deneme ve ayarlama gibi kolay erişim imkânı sağlar, tüm bunlar kullanıcıları bu ayarlar için PC'nin klavye ve monitöründen uzaklaşma imkanı sağlar.

    GIGABYTE, Patentli DualBIOS ™ Tasarımı

     

    GIGABYTE Ultra Durable™ anakartlar, GIGABYTE DualBIOS™ özelliğine sahiptirler. GIGABYTE’ dan gelen bu özel teknoloji, PC’ nizin en kritik komponentini, BIOS’ sunuzu tartışmasız korur. GIGABYTE DualBIOS™’ un anlamı, anakartınızın “Ana BIOS” ve “Yedek BIOS” olmak üzere iki adet BIOS’ u vardır ve virus saldırılarından, donanım arızalarından, yanlış OC ayarlarından veya güç hatalarından kaynaklanan BIOS hatalarına karşı güncelleme işlemi sırasında kullanıcıları korur.

    KÜKÜRTLENMEYE KARŞI KORUMA BAŞLADI

     

    Havadaki kükürt bileşikleri kimyasal onarım yapan küçük dirençlere nüfuz edebilir ve bu dirençlerin açılıp kısalmasına neden olabilir. Bunlardan herhangi biri gerçekleşirse anakart çalışmaz hale gelir. Dirençleri Anti-Kükürt Tasarımıyla donatarak GIGABYTE Ultra Durable Anakartlara yepyeni bir anlam kazandırdık.

    CEC 2019 Hazır

     

    Tek bir tıklama kadar kolay güç tasarrufu

     

    CEC Gereksinimi: PC güç tüketimi kapalı moddayken, bekleme modunda, bekleme modundayken belirli bir seviyenin altında olmalıdır. GIGABYTE anakartlar, yüksek güç verimliliği sağlayan donanım bileşenleri ve ince ayarlı BIOS'ları ile, boş modda daha düşük güç tüketimi elde edebilir ve yeni CEC 2019 (California Energy Commission) güç tüketimi gereksinimine tamamen uygundur.

    Yenilenmiş BIOS

     

    BIOS, ilk kurulum sırasında en uygun ayarları sağlamak için kullanıcılar için önemlidir. GIGABYTE, yeni bir GUI ve kullanımı daha kolay işlevlerle yeni sistemi kurarken kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak için BIOS'unu yeniledi.

    GIGABYTE Uygulama Merkezi

     

    GIGABYTE Uygulama Merkezi, GIGABYTE anakartınızdan daha fazla ve daha iyi faydalanmanızı sağlayan bir dizi GIGABYTE uygulamasını sizleresunmaktadır. Basit bir arayüz ile GIDABYTE Uygulama Merkezine kolyaca bağlanabilir ve istediğiniz uygulamaları, sürücüleri ve BIOS'u yükleyebilir veya güncellemelerinizi yapabilirsiniz.

    3D OSD

     

    3D OSD, oyunlar sırasında sistem bilgilerinizi otomatik olarak algılar ve görüntüler, böylece ekranlar arasında geçiş yapmadan sistem bilgilerinizi kolayca almanızı sağlar.

    TriDef® SmartCam | Özel Akış Modu

    Her bir GIGABYTE anakartının tam akış çözümü olmasını kolaylaştırmak için, TriDef® SmartCam yazılımı içerdiğinden, yeşil bir ekran kullanmadan zemini artık kaldırabilirsiniz. SmartCam uygulaması sayesinde artık canlı filtreler uygulayabilir ve yalnızca akarken değil Skype gibi diğer video uygulamaları aracılığıyla arka planınızı tamamen kontrol edebilirsiniz.

    XSplit Gamecaster + Broadcaster: Oyununuzu herzaman, istediğiniz yerde oynatın

     

    Şimdi sahnenizi oluşturun ve XSplit Gamecaster + Broadcaster ile en büyük oyun anlarını paylaşın! Tamamen optimize edilmiş sosyal medya entegrasyonu, gerçek zamanlı sohbetler için hazır; sizi haberdar edip oyunda odaklanmanızı sağlar. Oynatma işleminizi Twitch yapmanız yalnızca bir tıklama alıyor. Oyununuzu bir profesyonel gibi yayınlayın!

    • 4K Ultra HD Desteği

      4K çözünürlük, yatay eksende yaklaşık 4000 piksel, bugünün standart HD piksel yoğunluğunun dört katından fazlasını kullanan, yüksek çözünürlüklü içerik sunumunda bir sonraki teknolojik kilometre taşıdır. GIGABYTE anakartları, HDMI üzerinden yerleşik Intel® HD Graphics ile yerel 4K desteği sağlar.

    •  

    • HDMI™ - Yeni Nesil Multimedya Arayüzü

      HDMI™ yüksek çözünürlüklü multimedya arayüzü, tek bir kablo sayesinde 5 Gb/s'e kadar bant genişliğinde görüntü iletimi ve 8 hat yüksek kalitede ses elde etmenizi sağlamaktadır. Üstün sıkıştırılmamış dijital görüntü ve ses iletimi yapabilen HDMI™, 1080p'e kadar ses veya görüntünün canlılığını koruyup benzer arayüzlerde ve dijtal'den analog'a dönüşümlerde kalite kaybı olmadan iletim sağlar.Ek olarak HDMI, HDCP ile uyumlu olmakla birlikte korumalı medya içerikleri ve Blu-ray/HD DVD ile playback yapmanıza olanak sağlar.

  •  

     

İşlemci Tipi INTEL
Soket Yapısı 1151 Pin v2
Bellek Tipi DDR4
Bellek Yuvası 4 Adet
Bellek Desteği (Max) 64GB
O/B VGA Var
DVI Var
HDMI Var
Display Yok
Raid Yok
Gaming Ürün Evet

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.