GIGABYTE AMD RX5500 XT OC 4G 4GB GDDR6 128Bit 3xDP/1xHDMI PCI-E 4.0 DX12 GV-R55XTOC-4GD

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

GIGABYTE AMD RX5500 XT OC 4G 4GB GDDR6 128Bit 3xDP/1xHDMI PCI-E 4.0 DX12 GV-R55XTOC-4GD

 

Gigabyte Radeon RX 5500 XT OC 4G / GV-R55XTOC-4GD

AMD Radeon RX 5500 XT

4GB GDDR6 128-bit bellek arayüzü ile entegre edilmiştir

Alternatif dönüşlü fanlara sahip WINDFORCE 2X soğutma sistemi

Metal Arka Plaka

PCI-Express 4.0 Desteği

Çekirdek saat hızı: Boost Clock: 1845 MHz / Game Clock: 1737 MHz (Referans Kartı: 1717 MHz)

 

WindForce 2X Soğutma SistemiWINDFORCE 2X soğutma sistemi, 2x 90mm'lik eşsiz bıçak tasarımlı alternatif dönüşlü fanlar, 3 adet kompozit bakır ısı borusu, GPU ile doğrudan temas sağlayan bakır ısı borusu ve yarı pasif soğutma sağlayan 3D aktif fan tasarımı ile birlikte etkili bir soğutma performansı sunar.

 

Alternatif DönüşGIGABYTE "Alternatif Dönüş", bitişik fanların türbülanslı hava akışını çözebilen tek çözümdür: Bitişik fanların en büyük problemi türbülanstır. Fanlar aynı yönde döntüğü için, hava akışı yönü fanların arasındadır. Türbülanslı hava akışına neden olur ve ısı yayma verimliliğini azaltır GIGABYTE, bitişik fanları ters yönde çevirir, böylece iki fan arasındaki hava akışı yönü aynıdır, bu da türbülansı azaltır ve hava akış basıncını arttırır.

 

Eşsiz Fan BıçaklarıHava akışı üçgen fan kenarı tarafından bölünür ve fan yüzeyindeki 3D şerit eğrisinden düzgün bir şekilde yönlendirilir ve hava akışını etkin bir şekilde artırır.

 

3D Aktif Fan3D Aktif Fan yarı-pasif soğutma sağlar ve GPU düşük güçte iken fanlar kapalı kalacaktır. Sistem hafif veya boştayken oyunseverlerin tam sessizlikte oyun oynamasını sağlar.

 

Isı Borusu Doğrudan TemasıSaf bakır ısı borusunun şekli, GPU ile doğrudan temas alanını en üst düzeye çıkarır ve ısı transferini artırır. Isı borusu ayrıca uygun soğutmayı sağlamak için büyük bir metal plaka temasından VRAM'ı da kaplar.

 

Kompozit Isı BorularıKompozit ısı boruları, soğutma kapasitesini artıran iki katı arayüz arasındaki ısı transferini verimli bir şekilde yönetmek için termal iletkenliği ve faz geçişini birleştirir.

 

Olağanüstü Dayanıklılık ve OverclockGrafik kartı, MOSFET'in daha düşük sıcaklıkta çalışmasını sağlamak için daha iyi güç fazı tasarımını ve her bir MOSFET için aşırı sıcaklık koruma tasarımı ve yük dengelemesini, ayrıca mükemmel performans ve daha uzun bir sistem sağlamak için Ultra Durable sertifikalı bobinleri ve kapasitörlerini kullanır.

 

Kullanıcı Dostu PCB TasarımıTamamen otomatik üretim süreci devre kartlarının en yüksek kalitesini garanti eder ve geleneksel PCB yüzeyinde görülen lehim konektörlerinin keskin çıkıntılarını ortadan kaldırır. Bu tasarım, yapınızı yaparken ellerinizin kesilmesini veya bileşenlere yanlışlıkla zarar vermesini önler.

 

Koruyucu Metal Arka PanelMetal arka plaka sadece estetik bir şekil sağlamakla kalmaz, aynı zamanda tam koruma sağlamak için grafik kartının yapısını da geliştirir.

 

PCI-E 4.0 DesteğiGigabyte Radeon RX 5500 XT OC 4G, 16 GT/s veri hacmi ve PCI-Express 3.0'a kıyasla iki kat bant genişliğine sahip PCI-Express 4.0 desteğine sahiptir. PCI-Express 4.0 destekli anakartlar ile birlikte yeni nesil PC oyunlarına hazırlanın.

 

Olağanüstü Oyun DNA'sıGelişmiş 7nm RDNA mimarisi tarafından desteklenen AMD RX 5500 XT grafik kartı, hacimsel aydınlatma, bulanıklandırma efektleri ve alan derinliği gibi görsel efektler için optimize edilen yeni işlemci birimleri ve yeni yönergeler ile çok katmanlı arabellek hiyerarşisini kullanarak gecikmeyi büyük ölçüde azaltarak oyunların daha hızlı tepki vermesine olanak tanır.

 

FidelityFX TeknolojisiOyun geliştiricilerinin yüksek kaliteli işleme sonrası efektler oluşturmalarına yardımcı olan FidelityFX, oyunların görsel doğruluk ve performans arasında bir denge kurmasını kolaylaştırır. FidelityFX teknolojisi, geleneksel görüntü keskinleştirme rutinlerinin sebep olduğu yapay dokuları en aza indirirken, düşük kontrasta sahip alanlardaki detayları ortaya çıkaran Kontrast Uyumlu Keskinleştirme (CAS) özelliğini barındırır.

 

Radeon Görüntü Keskinleştirme (RIS) TeknolojisiRadeon Görüntü Keskinleştirme teknolojisi, oyun çözünürlüğü üzerinde tam kontrol sağlamanıza ve görüntü kalitesi ile performans arasındaki dengeyi kurmanıza olanak tanır. Daha iyi FPS değerlerine ulaşmak için düşük çözünürlükte oyun oynadığınızda oluşan bulanıklığı gidermek için, Radeon GPU ölçekleme ve RIS özelliğini birlikte kullanarak oyun içi görsellerin keskinliğini geri kazanmasını sağlayabilir ve detaylı tam ekran oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

AMD FreeSync TeknolojisiOyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın. Radeon RX 5500 XT'nin tüm avantajlarından yararlanan AMD Radeon FreeSync1 ve FreeSync 2 HDR2 teknolojileri oyunculara, 900'den fazla monitörde daha yüksek tazeleme oranları, düşük gecikme süresi ve 10bit HDR ile takılma ve yırtılma olmaksızın akıcı bir oyun deneyimi sunar.

 

Aorus EngineAorus Engine'in yeni sezgisel arayüzü, oyunun gereksinimlerine göre saat hızını, voltajı, fan performansını ve güç hedefini gerçek zamanlı olarak ayarlamanıza olanak tanır.

 

 

Grafik İşleme
Radeon™ RX 5500 XT
Çekirdek Saat Hızı
Boost Saati: 'a kadar 1845 MHz
  Game Clock*: 1733 MHz (Reference card is 1717 MHz)
Akış İşlemcileri
1‎408
İşlem teknolojisi
7‎ nm
Bellek Saat Hızı
1‎4000 MHz
Hafıza boyutu
4‎ TR
Bellek Tipi
GDDR6
Bellek Veriyolu
1‎28 bit
Bellek Bant Genişliği (GB / sn)
2‎24 GB / sn
Card Bus
PCI-E 4.0
Dijital maksimum çözünürlük
7‎680x4320@60Hz
Çoklu görüntü desteği
4‎
Kart boyutu
U=225 G=119 Y=40 mm
PCB yapısı
ATX
DirectX
1‎2
OpenGL
4‎.6
Önerilen PSU
4‎50W
Güç konektörleri
8‎ pin * 1
Çıktı
DisplayPort 1.4 *3
  HDMI 2.0b *1
Kategori AMD
Bellek Kapasitesi 4GB
Bellek Tipi DDR6
Bellek Arayüzü 128 Bit

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.