EVEREST X-MESH PSU YOK 4x RAINBOW FIXED LED FAN ATX PENCERELİ SİYAH GAMING KASA

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

EVEREST X-MESH PSU YOK 4x RAINBOW FIXED LED FAN ATX PENCERELİ SİYAH GAMING KASA

Everest X-MESH 4*Rainbow Fan 1*Usb 3.0 1*Usb 2.0 Oyuncu Kasası ; Gaming özellikleri ile donatılmış bu kasada soğutma sistemi için toplamda 3 Adet 120mm & 1 Adet 92mm rainbow fan bulunmaktadır. Ayrıca kasamızda bulunan 2X 3.5" & 2X 2.5" HDD yuvaları aynı anda birçok cihaz bağlamanıza olanak sağlar ve kolaylıkla montaj imkanı tanır. 1 Adet hızlı USB 3.0 ve 1 adet USB 2.0 giriş bulunmaktadır. 

Everest X-MESH 4*Rainbow Fan 1*Usb 3.0 1*Usb 2.0 Oyuncu Kasası ; Bilgi depolama ve girişi için özel tasarlanmış olan HDD, SSD Montaj yuvaları ile kolaylıkla söküp takılabilecek şekilde dizayn edilip üerilmiştir. Montaj esnasında hiçbir problem yaşatmayıp içerisinde bulunan özel dizaynı sayesinde HDD & SSD lerinizin sarsılmasını önleyip bir zarara uğramasına engel olacak sekilde mükemmel tasarlanmıştır. 

Everest X-MESH 4*Rainbow Fan 1*Usb 3.0 1*Usb 2.0 Oyuncu Kasası ; Kasa üzerinde bulunan kolay erişim soket ve girişleri kasanızı daha kullanışlı hale getirmiştir. Bu sayede kolaylık ile kulaklık, mikrofon ve USB belleklerinizi kasanıza rahatlıkla bağlayabileceksiniz. 1 Adet USB 3.0 Hızlı USB girişi 1 Adet USB 2.0 giriş ile birçok işlemi aynı anda gerçekleştirmenize imkan tanıyan bir biçimde dizayn edilmiştir. 

Everest X-MESH 4*Rainbow Fan 1*Usb 3.0 1*Usb 2.0 Oyuncu Kasası ; Gaming sistemler yüksek performans ürünleri olduğundan yüksek ısı üretmektedir. Bu problemi gidermek için geniş iç dizaynı ve toplamda 3 Adet 120mm & 1 Adet 92mm rainbow fan kasa içeriğinde sizlere gelmektedir. Toplamda 6 Adet fan yuvası ile kasanın her yönünden sıcaklığı dışarı aktarmakta ve maksimum soğuma sağlamaktadır. 

Everest X-MESH 4*Rainbow Fan 1*Usb 3.0 1*Usb 2.0 Oyuncu Kasası ; 30cm uzunluğundaki iç alanı sayesinde gerekli aygıtları rahatlıkla kasanıza monte edebilirsiniz. Üstün performanslı ekran kartlarını geniş iç dizaynı sayesinde rahatlıkla sığdırabilir ve soğutabilirsiniz. 

Everest X-MESH 4*Rainbow Fan 1*Usb 3.0 1*Usb 2.0 Oyuncu Kasası ; Ergonomik dizaynı ve 4mm kalınlığındaki pleksi kapak sayesinde mükemmel bir görünüme sahiptir. 

Everest X-MESH 4*Rainbow Fan 1*Usb 3.0 1*Usb 2.0 Oyuncu Kasası ; Rainbow ledli fanları sayesinde mükemmel görsel ambiyans oluşturur.

 

2.5 inç Yuva 2 Adet
3.5 inç Yuvası 2 Adet
5.25 inç Yuvası Yok
Ağırlık (kg) 5,5 kg
Anakart Desteği ATX
Boyutlar 195 x 187 x 45 mm
CPU Soğutucu Boşluğu 130 mm
Dahili Fan Sayısı 4 Adet
Dahili Kart Okuyucu Yok
Fan Aydınlatması Var
Fan Kontrol Paneli Yok
Genişleme Yuvası 7 Adet
Güç Kaynağı Konumu Alt
Kasa Aydınlatması Var
Kasa Tipi Mini Tower Kasa
Kulaklık - Mikrofon Girişi Var
Max. VGA uzunluğu Belirtilmemiş
Oyuncular İçin Var
Power Supply Yok
Renk Siyah
Sıvı Soğutma Desteği Yok
Şeffaf Yan Panel Var
Toplam Fan Sayısı 4 Adet
Usb 2.0 1 Adet
USB 3.0 1 Adet
USB 3.1 Yok
Power Supply Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.