EPSON C11CJ62402 ECOTANK L6260 TANKLI YAZICI TARAYICI FOTOKOPİ USB/ETHETNET/WIFI A4

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

EPSON ECOTANK L6260 YAZICI

 

Kartuşlara veda edin

 

Modern evler ve yoğun çalışan ev kullanıcıları için mükemmel, bu hızlı, çok fonksiyonlu mürekkep püskürtmeli yazıcı ile ultra düşük maliyetli çift taraflı baskılar alın.

EcoTank L6260

Epson'ın kartuşsuz EcoTank yazıcıları ile baskı maliyetinde %90'a varan oranda tasarruf edin. Özel olarak tasarlanmış mürekkep şişeleri sayesinde, yüksek verimli mürekkep şişeleriyle birlikte gelen entegre mürekkep tanklarını doldurmak çok kolaydır. Hiçbir kartuş içermediğinden değişim de gerektirmeyen ve esnek bağlantı özelliklerine sahip bu yazıcı, sayfa başına inanılmaz düşük maliyetle yüksek kaliteli baskılar almak isteyen herkes için mükemmeldir.

 

Kartuşlara veda edin

Ev ve küçük ofisler için zahmetsiz bir baskı deneyimi: Ultra yüksek kapasiteli mürekkep tankları elleri kirletmeden dolum yapmaya olanak tanır ve kilitli şişeler yalnızca doğru renkteki mürekkep tankına takılabilmesi için tasarlanmıştır.

 

Tasarrufa devam

Bu EcoTank mürekkep püskürtmeli yazıcı, baskı maliyetinde %90'a varan oranda tasarruf etmenizi sağlar ve 3 yıla kadar yetecek miktarda mürekkep pakete dahildir. Pakete dahil edilen mürekkep ile 14.000 sayfaya kadar siyah-beyaz ve 5200 sayfaya kadar renkli baskı alabilirsiniz. Yedek mürekkep şişesi seti 66 kartuşa eşit miktarda mürekkep sağlar.

 

Modern esneklik

Bu yazıcıyı mevcut ev kurulumunuza kolayca entegre edin ve baskı işlemlerini cep telefonu, tablet ve dizüstü bilgisayarlardan kablosuz olarak yönetin. Dahası Epson’ın Smart Panel uygulamasıyla yazıcınızı akıllı cihazlarınızdan yöneterek belge ve fotoğraf baskıları alabilir, kurulum, izleme ve sorun giderme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

 

Özelliklerle dolu

6,1 cm'lik renkli LCD ekranı, otomatik çift taraflı baskı desteği, 250 sayfalık kağıt tepsisi ve dakikada 15 sayfaya varan baskı hızıyla, çeşitli görevleri çabucak gerçekleştirebilirsiniz.

Kategori Çok Fonksiyon
Baskı Türü Renkli
Baskı Boyutu A4
Network Bağlantı Yok
Wifi Var
Çift Taraflı Baskı Yok
Faks Özelliği Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.