DELL XPS 8930 B70D512WP162N i7 9700 16GB 512GB 2TB 6 GB RTX2060 WIN10 PRO GAMING PC

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

DELL 8930 B70D512WP162N i7 9700 16GB 512GB 2TB 6 GB RTX2060 WIN10 PRO

Geliştirebileceğiniz inovasyon.

 

XPS Tower, istediğinizde büyütülebilecek bir masaüstü bilgisayardır. İşlevsel tasarım, yüksek güç ve basit genişletilebilirlik için kolay açılabilir kasaya sahiptir.
 


 

Güçle donatıldı.


Beyniniz kadar hızlı olun: Yeni 9. Nesil Intel® Core™ i5 veya i7 6 çekirdekli işlemciler ve yüksek performanslı grafik kartları video düzenleme, video oynatma ve oyun için ihtiyacınız olan hıza ve güce sahip olmanızı sağlar. Daha fazla çekirdek ile, çoklu görev yürütmeyi kolaylaştırmak için birden çok uygulama çalıştırılırken daha yüksek performans sunulur.

Harekete geçiren güç: NVIDIA® GeForce® RTX™ 1070'e varan grafik kartları ile fotoğraf ve video düzenlemeden yoğun oyun deneyimine kadar tüm donanım ağırlıklı işlerinizi gerçekleştirin.

Akıllı sistem hızlandırma: Intel® Optane™ bellek, yüksek kapasiteli bir sabit sürücü ile her işleminizi daha hızlı, sorunsuz ve kolay kılmak için bilgisayarınızda ödün vermeyen yüksek hız sağlayan akıllı, uyarlanabilir bir sistem hızlandırıcısıdır. Intel® Optane™ bellek; fotoğrafları, videoları ve oyunları açma ve depolama işlemlerini hızlandırarak bilgisayarınızı beklediğiniz süreyi kısaltır. Bir sabit sürücü ve 16 GB Intel® Optane™ Belleğin bulunduğu bir sistem, tek bir sabit disk sürücüsünün bulunduğu sisteme göre 14 kata kadar daha hızlı çalışır.3

Önemli işlerinizi daha hızlı bir şekilde halledin: Tüm gelişmiş uygulamalarınızın 16 GB DDR4 2666 MHz'ye varan belleğin de dahil olduğu donanım özellikleri sayesinde ışık hızında çalışmasına şahit olun.

Killer Ethernet: Killer E2400 donanımı, ağ trafiğini otomatik olarak algılayıp ve önceliklendirerek gerçek zamanlı uygulamaların mümkün olan en az gecikmeye sahip olmasını sağlar ve olağanüstü aktarım hızı sunar. Bu sayede kesintisiz video akışı gerçekleştirebilir, daha hızlı web'de gezinebilir ve dosya indirebilir ayrıca sorunsuz bir oyun deneyimi elde edebilirsiniz. Killer Control Center, kullanıcıların; oyunlar, uygulamalar ve web site trafiklerinin istedikleri gibi olması için ayarları özelleştirebilmelerine imkan tanır.
 





 

Sanal deneyiminize güç katın.

 

 

Daha güçlü ve Sanal Gerçeklik ile uyumlu masaüstü deneyimi için XPS Tower'ı tercih edin. Gelişmiş grafik kartları ile donatılan tüm XPS Tower yapılandırmaları Sanal Gerçeklik özelliğine sahiptir, böylece en yeni sanal gerçeklik teknolojisini ilk deneyenlerden biri olabilirsiniz. Buna ek olarak belirli yapılandırmalar, HTC Vive veya Oculus Rift kulaklıkları ile kusursuz bir Sanal Gerçeklik deneyimi sunmak için önerilen teknik gereksinimleri karşılar.




 



İşinizle birlikte büyütülebilecek şeklide tasarlandı.


Kolay erişim ve yükseltme: Tower kasanın optimize edilmiş boyutu, dahili bileşenlere alet kullanmadan erişim sağlanması için yenilikçi bir yaklaşım uygulanmasını gerektiriyordu. Kasaya kolayca erişmenizi sağlayan ve döndürülerek çıkarılan bir güç kaynağı birimi sayesinde, özel donanım ihtiyaçlarınızı karşılamak için grafik kartı ve bellek gibi parçaları genişletebilir ve yükseltebilirsiniz.  

Sınırsız Genişletilebilirlik: Tower kasanız 225 W tam boyutlu grafik kartlarını ve dört adede kadar depolama aygıtını destekler. Üç adet 3,5 inç HDD bölmesi veya 2,5 inç NB sürücüsü ve buna ek olarak bir dahili optik sürücü ile geniş depolama kapasitesinin keyfini çıkarın. Dört adet alet gerektirmeyen PCle yuvası ses kartları, grafik kartları ve daha fazlasını eklemenize imkan tanır.  

Komuta merkeziniz: Biri ön kısımda bulunan iki adet USB Type-C bağlantı noktası, yine ön kısımdaki üç adet USB-A bağlantı noktası dahil toplam 11 USB bağlantı noktası ile tüm aygıtlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde bağlayın.
 


 

Akıllı tasarım.

 

Güçlü ve sessiz: Tower kasamızı, en yüksek yoğunlukta çalışırken bile bir fısıltı kadar sessiz olması için test ettik. Sistem, termal olarak kontrol edilebilen fanlar sayesinde Dell'in zorlu gürültü sınırlarına uymak ve böylelikle sistem gürültüsünün hiçbir zaman dikkatinizi dağıtmamasını sağlamak için tasarlandı ve geliştirildi.

Serin kalın: Optimize edilmiş hava akımı yolu grafik kartları ve CPU çevresine soğuk hava vermek için yan havalandırmaları kullanırken özel bir hava akımı yolu ise sadece güç kaynağı birimini soğutur. Zorlu, özel test süreci tüm sistem bileşenlerinin en yoğun çalışma sırasında bile soğuk kalmasını sağlar.

Ödüllü ses kalitesi: XPS Tower, gerçeğe yakın yüksek ses kalitesi sunmak için tasarlandı, çatırtı ve ani yükselmelerin ortadan kaldırılması için test edildi. GRAMMY Ödüllü MaxxSense özellikli Waves MaxxAudio® teknolojisi ortama uyum sağlayarak harici hoparlörlerin daha yoğun bir şekilde daha yüksek ve daha net ses kalitesi sunmasını sağlar.
 


 

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar


1. Güç düğmesi | 2. SD kart yuvası | 3. Mikrofon girişi, kulaklık jakı | 4. (1) USB 3.1 Type-C Bağlantı Noktası | 5. (3) USB 3.1 (1. Nesil) Bağlantı Noktası | 6. Kasa kilidi | 7. (4) Genişletme yuvası | 8. Kasa kilidi | 9. Ses bağlantı noktaları (5.1 kanal (3 jak)) | 10. (3) USB 3.1 (1. Nesil) bağlantı noktası, (1) USB 3.1 (2. Nesil) bağlantı noktası | 11. (1) USB 3.1 Type-C bağlantı noktası | 12. HDMI | 13. (1) DisplayPort | 14. (2) USB 2.0 bağlantı noktası | 15. (1) Gigabit Ethernet | 16. Yan panel mandala
 



Boyutlar ve Ağırlık


1. Yükseklik: 386,5 mm (15,22 inç) | 2. Genişlik: 180 mm (7,09 inç) | 3. Derinlik: 356 mm (14,02 inç) | Başlangıç Ağırlığı: 10 Kg (22 lb)
 




 

Teknik Özellikler
İşletim Sistemi Windows 10 Pro
İşlemci Tipi Intel Core İ7
İşlemci Modeli i7-9700 3.00 GHz Turbo 4.70 GHz 12MB (9.Nesil)
Sistem Belleği (Gb) 16 Gb
Bellek Türü DDR4 2666MHz
Bellek Düzeni 2 x 8GB
Max.Bellek 32GB
Toplam Bellek Slotu 2
Sabit Disk 2 Tb
Sabit Disk Hızı 7200rpm
SSD 512 Gb
SSD Slotu M.2
Ekran Kartı Belleği Paylaşımsız (6 GB)
Grafik Serisi GeForce RTX 20 Serisi
Grafik İşlemcisi GeForce RTX2060
Grafik Yapısı GDDR6
Grafik Genişliği 192Bit
Ekran Boyutu Yok
Optik Okuyucu Var
Kart Okuyucu Var
Ethernet Var
Hdmı Var
Usb Portu 4 x USB 3.1 - 2 x USB 2.0
Video Portu Var
Klavye Mouse Yok
Renk Siyah
Platform Tipi Desktop
Vesa Yok
Garanti Süresi 24 Ay Resmi Dell Yetkili Servisi
İşlemci Tipi Intel Core i7
Bellek Kapasitesi 16GB
SSD Kapasitesi 512GB SSD
Ekran Kartı 6GB
İşletim Sistemi Windows 10 Pro
Garanti 2 Yıl

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.