DELL M7560-XCTOP7560EMEA-1 I7-11850H 16GB 256GB SSD 4GB NVIDIA QUADRO A2000 15.6" FHD WIN10 PRO MOBILE WORKSTATION

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

DELL M7560 I7-11850H 16GB 256GB SSD 4GB QUADRO A2000 WIN10PRO

MOBILE WORKSTATION

 

Bir Hassasiyet üzerine inşa edilmiş dünyamız.

Hassas mobil iş istasyonları oluşturmanıza yardımcı olmak için yapılmıştır. Precision için Dell Optimizer, AI ve VR yetenekleri ve dünyamızı şekillendiren fikirlere hayat vermek için Intel Core işlemcilere kadar.

 
Akıllı performans

Akıllı performans

Doğru teknoloji: Intel Core işlemci işletmelere Intel mimarisinin performansını, yönetilebilirliğini, yerleşik güvenlik özelliklerini ve kararlılığını sunar.
 
Profesyonel grafikler: Güçlü 3D CAD, bilimsel uygulamalar, VR ve AI ile çalışmak, NVIDIA RTX A2000 grafik kartıyla kolaydır.
 
Daha hızlı, daha güvenilir bellek: ECC bellek ve 3466 MHz'e kadar SuperSpeed ​​bellek dahil, 3200 MHz'de 128 GB'a kadar yüksek hızlı bellekle iş akışlarını hızlandırın ve yanıt süresini iyileştirin.
Kreasyonlarınızı saklayın : 3 TB'a kadar yüksek hızlı PCIe depolama ile tasarımlarınızı yerel tutun.

Dağınıklığı azaltın: İki adet USB-C Thunderbolt 4.0 bağlantı noktası, 2 adet USB 3.2, HDMI 2.1 ve mDP 1.4 ile tüm temel ihtiyaçlarınızı fişe takabilirsiniz.

 
Hassasiyet için Dell Optimize Edici

Hassasiyet için Dell Optimize Edici

Yerleşik AI platformumuz, nasıl çalıştığınızı öğrenir ve daha akıllı, daha kişiselleştirilmiş bir deneyim oluşturmak için uyum sağlar.

ExpressConnect: Sorunsuz Wi-Fi deneyimini yaşayın. Yeni ExpressConnect, kimliği doğrulanmış en güçlü erişim noktalarına otomatik olarak katılır ve sistemin bant genişliğini konferans uygulamalarına yönlendirmenize olanak tanır.

Akıllı Ses: Aynı odadaymış gibi işbirliği yapın. Bozulma azaltma, arka plan gürültüsünü ortadan kaldırma ve yayın kalitesinde ses, duymanızı ve duyulmanızı sağlar.

ExpressResponse: En çok kullandığınız uygulamaları daha hızlı başlatın. Yerleşik AI ve Intel Adaptix Teknolojisi, performans düzeylerini en çok ihtiyaç duyduğunuz yerde ayarlar.

ExpressSign-in: Intel tarafından etkinleştirilen iş istasyonu yakınlık sensörüBağlam Algılama Teknolojisi, sizi anında uyandırmak ve IR kamera ve Windows Hello aracılığıyla oturum açmak için varlığınızı algılar. Yürürken kilitlenir, böylece işiniz güvende kalır.

ExpressCharge : Dell Optimizer, kalıplarınıza uyum sağlayarak çalışma süresini uzatır ve pil performansını iyileştirir. ExpressCharge Boost, yaklaşık 20 dakikada %35'e kadar veya ExpressCharge ile bir saatte %80'e kadar şarj sağlar.

Analitik: Sisteminizi analiz edin ve çalışma şeklinize göre kişiselleştirilmiş bir performans oluşturmanıza yardımcı olacak bilgiler için iş yükü, sistem performansı ve sistem teşhisi hakkında raporlar oluşturun.

Gelecek için tasarlandı

Az ama öz
 
Az ama öz
 
Küçültülmüş ayak izi ve 5,42 lbs'den başlayan ağırlığı, Precision 7560'ın daha azının daha fazla olduğunu kanıtlayan tasarım özelliklerinden yalnızca ikisidir.
Sınıfında lider güç
 
Sınıfında lider güç
 
Dell'in aynı zamanda sınıfının en küçük ve en hafif dizüstü bilgisayarı olan en güçlü 15" mobil iş istasyonuyla sizi hiçbir şey tutamaz.
Sürükleyici görseller
 
Sürükleyici görseller
 
2D arkadan aydınlatmalı ekran, yeni HDR600'e kadar, %100 DCI-P3 Adobe renk gamı ​​ve dar ekran ile görüntüleme deneyiminiz bir üst seviyeye çıktı.

 

 
 
Deneyiminizi yükseltin

Deneyiminizi yükseltin

ExpressSign-in: Yakınlık sensörü ve IR kamera sizi tanır ve üretkenliğinizi hızlandırmak için otomatik olarak kilitlenir ve kilidi açılır. Windows 10 Hello eller serbest kimlik doğrulaması ile birlikte çalışır.

ComfortView Plus: TUV sertifikalı düşük mavi ışıklı paneller göz yorgunluğunu azaltırken renk doğruluğunu korur , böylece her zaman, her yerde üretken kalabilirsiniz.

Büyük dokunmatik yüzey: Büyük bir dokunmatik yüzey, kreasyonlarınızın her zamankinden daha fazla özgürlükle hayata geçmesine yardımcı olur.
 
 
Gerçekliği yeniden tanımlayın

Gerçekliği yeniden tanımlayın

Yeni nesil NVIDIA RTX profesyonel grafikler ve normalde yalnızca kule iş istasyonlarında bulunan güçlü performans ile tamamen sürükleyici AR ve VR içeriği oluşturun.
Bağımsız Yazılım Satıcısı (ISV) sertifikası

Bağımsız Yazılım Satıcısı (ISV) sertifikası

Hassas iş istasyonları, her gün güvendiğiniz yüksek performanslı uygulamaların sorunsuz çalışmasını sağlamak için test edilir. Dell ISV sertifikaları, en popüler bağımsız yazılım uygulamalarını kapsar.
Yapay zekaya hazır Veri Bilimi İş İstasyonları

Yapay zekaya hazır Veri Bilimi İş İstasyonları

Veri Bilimcileri için akıllıca tasarlanan en yeni Precision Veri Bilimi İş İstasyonları, en çok kullandıkları uygulamaların optimize edilmiş performansı için cihazlarında ince ayar yaparak en önemli işlerini daha hızlı yapmaları için kullanıcıları güçlendirmek için yapay zekadan yararlanır.
 

Dell Technologies Unified Workspace ile deneyiminizi modernleştirin

Dell Technologies Unified Workspace , modernize edilmiş bir uç nokta ortamı elde etmenize ve optimize edilmiş bir son kullanıcı deneyimi sunmanıza yardımcı olan altın standart yaklaşımdır. Dell'in yazılım ve servis çözümleri, mevcut uç nokta ortamlarıyla bütünleşir ve dağıtım, güvenlik, yönetim ve destek genelinde gelişmiş verimlilikler, eyleme dönüştürülebilir içgörüler ve optimize edilmiş bir deneyim sağlar.
 
  • Dell Technologies Unified Workspace' in uygulanmasından elde edilen kazançlar, donanım ve BT maliyetlerini dengeler.
  • Modern fabrika tedariki ve dağıtım süresini %50 oranında azaltır.
  • İşletim sisteminin üstünde ve altında kapsamlı uç nokta güvenliği
  • Seçtiğiniz bir konsoldan birleşik yönetim.
  • Destek çağrılarını %46'ya kadar azaltmak ve sorunları 6 kat daha hızlı çözmek için öngörücü, proaktif destek.

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar

1. SD kart yuvası | 2. Kulaklık jakı | 3. PowerShare özellikli 2x USB 3.2 Gen 1 Tip-A bağlantı noktası | 4. Kablo kilidi | 5. 2x USB 3.2 Gen 2 Type-C Thunderbolt 4.0 bağlantı noktaları | 6. Akıllı kart okuyucu | 7. Mini DP 1.4 | 8. HDMI 2.1 | 9. RJ-45 | 10. Güç | 
 
Boyutlar ve Ağırlık

Boyutlar ve Ağırlık

1. Ön Yükseklik: 0,98" (25,0 mm), Arka Yükseklik: 1,08" (27,36 mm) | 2. Genişlik: 14,17" (360,0 mm) | 3. Derinlik: 9,53" (242,0 mm) | Başlangıç ​​Ağırlığı: 5,42 lb (2,45 kg)

 

 

İŞLEMCİ
Intel Core i7-11850H (8 Core) (2.50GHz, 4.80GHz Turbo, 24MB)
CHIPSET
İntel WM590
WIRELESS
Intel Wİ-Fİ 6 AX201 + BT 5.2
İŞLETİM SİSTEMİ
Windows 10 Pro 64bit
EKRAN
15.6” FHD (1920x1080), 500nits WVA, Touch, Mat Ekran
BELLEK
16GB DDR4 3200MHz non-ECC (2x8GB) (maksimum 128GB)
SABİT DİSK
256GB M.2 PCIe SSD
EKRAN KARTI
nVidia Quadro RTX A2000 (Harici 4GB GDDR6)
OPTİK SÜRÜCÜ
Yok
BLUETOOTH
Var
PARMAK İZİ OKUYUCU
Yok
KART OKUYUCU
1x SD kart okuyucu (SD, SDHC, SDXC, MMC)
WEBCAM
720p HD Webcam + IR
SES
Waves MaxxAudio® Pro
KLAVYE-MOUSE
Türkçe Q Klavye
NUMERİK TUŞ TAKIMI
Var
BATARYA
6cell-95Whr Batarya
AĞIRLIK
2,45kg (min.)
GARANTİ
3 Yıl DELL Garantisi
İşlemci Tipi Intel Core i7
Bellek Kapasitesi 16GB
SSD Kapasitesi 256GB SSD
Ekran Kartı 4GB
Erkan Boyutu 15.6 inç
İşletim Sistemi Windows 10 Pro
Garanti 3 Yıl

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.