• Fırsat Ürünü

DELL M5530-FIRTINA XEON E-2176M 16GB 512GB SSD 4GB NVDIA QUADRO P1000 15.6" UHD TOUCH WIN10 PRO MOBILE WORKSTATION

Klavye Numerik Değildir.

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

DELL M5530-FIRTINA XEON E-2176M 16GB 512GB SSD 4GB NVDIA QUADRO P1000 15.6" UHD TOUCH WIN10 PRO MOBILE WORKSTATION

Başarı İçin Hazırlandı / Etkilemek İçin TasarlandıDell'in en ince, en hafif ve en küçük 15" mobil iş istasyonu hiç olmadığı kadar güçlü. Gelişmiş grafiklere, büyüleyici tasarıma ve sınıfının en iyisi ekrana sahip.
 

İşletim SistemiSorunsuz, çok yönlü bir bilgisayar deneyimi için Windows 10 Pro ile satılır.

Fikirleriniz Kadar Büyük GüçDaha ince, daha hafif ve üstün tasarıma sahip Precision mobil iş istasyonları ile sınırsız inovasyonu deneyimleyin. En yeni Intel® Core™ ve Xeon® 6 çekirdekli işlemciler, inanılmaz hızlı bellek ve profesyonel ekran kartlarına sahip Precision mobil ailesi becerilerinize meydan okuyacak bir güçle tasarlandı.

Muhteşem Tanımı Yetersiz Kalıyor• Olağanüstü tasarım: Dell'in en ince ve en hafif mobil iş istasyonlarından birinde, performans hiç olmadığı kadar iyi görünür. Şimdi Platin Gümüş veya Parlak Oniks olarak sunulan şık, kompakt tasarım 15,6 inç ekranı 14 inç bir kasaya sığdırıyor.

• Büyüleyici ekran: 4K PremierColor özellikli InfinityEdge ekran parlak, neredeyse sınırsız bir görüntüleme sağlarken yeni IGZO 4 ekran seçenekleri, 2 saate kadar iyileştirilmiş güç tüketimiyle daha iyi sözleşme oranları, dokunma desteği ve resim kalitesi sunuyor.

Çalışmanızı Geliştirmek İçin Tasarlandı• İş akışınızı hızlandırın: En yeni 8. Nesil Intel® Core™ ve Xeon® 6 çekirdekli işlemciler, bir mobil iş istasyonunda ilk defa kullanılan Intel® Core™ i9 işlemcimizle birlikte zorlu profesyonel yazılımlardan bile en üst düzey performansı elde etme gücü sunar.
• Profesyonel sınıf grafik kartları: NVIDIA Quadro® P1000 yeni nesil profesyonel grafik kartlarıyla ekstrem grafik uygulamalarının performansını artırın. İnanılmaz bir mobil tasarımda yoğun grafik kartı yükseltmesi.
• Daha yüksek bellek hızları: 16 GB kapasite ve 2666 Mhz gelişmiş bellek hızlarıyla iş akışlarını hızlandırın.
• Genişletilebilir depolama:512GB ssd depolamayla büyük 3D, video ve multimedya dosyalarına erişin, bu dosyaları aktarın ve depolayın. Bu kadar ince ve hafif bir çerçeveye sahip mobil iş istasyonlarında nadiren karşılaşılan bir özellik.
• Basit ofis entegrasyonu: C tipi Thunderbolt ile 4 pcIe ve HDMI 2.0 bağlantı noktası ihtiyacınız olan her şeye bağlanmanızı sağlar.
• Devrim niteliğinde termal sistem: Bu soğutma sistemi hava akışını iyileştirmek ve sisteminizi ağır iş yükleri altında soğuk tutmak için tasarlanan çift fana sahiptir.
• Hiç olmadığı kadar hızlı önyükleme: İsteğe bağlı Intel® Optane™ bellekle en sık kullandığınız dosyaları ve uygulamaları anında başlatın. Kullanıcının gereksinimlerine uyarlanır, sık kullanılan uygulamaları ve dosyaları önceden yükler ve hızlandırır, depolama kapasitesinden ödün vermeden daha iyi yanıt süreleri sağlar. Günlük görevler, Intel® Optane™ bellekle ihtiyaçlara iki kat daha hızlı yanıt verir.

Dell Precision Optimizer İle Verimliliği Artırın• Hassas ayarlı performans: Precision iş istasyonunuzla Dell Precision Optimizer, HP Advisor ile karşılaştırıldığında tek bir tıkla daha hızlı optimizasyon sunar2. Aynı zamanda iş istasyonunuzu otomatik olarak ayarlayarak popüler ISV uygulamalarını en yüksek hızlarda çalıştırır, otomatik sistem güncellemeleri gerçekleştirir ve kaynak dar boğazlarına karşı analizler sunar.
• Premium özel performans: İş istasyonları için dünyanın ilk yapay zeka tabanlı performans optimize etme yazılımı olan yeni Dell Precision Optimizer premium sürümüne yükseltin3. Bu program, kullanıcının belirttiği uygulamaların davranışını öğrenir, makine öğrenimini kullanarak optimizasyon fırsatlarını belirler ve performans iyileştirmelerini uygular.

GüvenliDell, en kritik ve risk altındaki varlığınız olan verilerinizi korumak için güvenlikle ilgili zorlukları ve işle ilgili endişeleri doğrudan karşılayan yenilikçi veri güvenliği çözümleri sunar. Dell Data Security çözümleriyle son kullanıcılar verilerinin korunduğunu bilerek istedikleri yerde ve şekilde çalışabilirler. Dell Data Guardian verileri her yerde korurken Cylance tarafından desteklenen Dell Endpoint Security Suite kötü amaçlı yazılımların %99'a kadarını durdurur.

YönetilebilirDell’in esnek ve otomatik BIOS ve sistem yapılandırmaları için ücretsiz Dell Client Command Suite araç seti içeren, en yönetilebilir ticari pc serisinin bir parçasıdır. İsteğe bağlı vPro uzantıları, bant dışı sistem yönetimine olanak tanır.

GüvenilirPrecision mobil iş istasyonu, işiniz sizi nereye götürürse götürsün dayanıklılık ve güvenilirliği sağlamak için MIL-STD 810G testine tabi tutulmuştur.

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar1. Bellek kartı okuyucu
2. USB 3.1 1. Nesil bağlantı noktası
3. Pil durumu düğmesi
4. Güvenlik kilidi
5. Güç adaptörü bağlantı noktası
6. USB 3.1 1. Nesil bağlantı noktası
7. HDMI 2.0
8. Thunderbolt 3
9. Kulaklık jakı

Boyutlar ve Ağırlık1. Yükseklik: Ön 11,1 mm – Arka 16,82 mm
2. Genişlik: 357 mm
3. Derinlik: 235,3 mm
Ağırlık: 1,78 kg

İşlemci Intel Core Xeon E-2176M, Six Core Xeon 2.70GHz, 4.40GHz Turbo, 12MB 45W
Chipset Intel CM246
Bellek 16GB, 1 DIMMS, DDR4-2666MHz SDRAM, Non-ECC
Bellek Desteği 2 SODIMM / 32 GB
Sabit Disk 512GB M.2 NVMe PCIe SSD Class 40
Ekran Kartı Nvidia Quadro P1000 w/4GB GDDDR5
Ekran Boyutu 15.6" Ultrasharp UHD IGZO4, 3840x2160, Touch, w/Prem Panel Guar, 100% Color Gamut, Platinum Silver
Wireless Intel Dual Band Wireless AC 9260 802.11ac MU-MIMO 2x2 + Bluetooth 5.0
İşletim Sistemi Windows 10 Pro for Workstation (up to 4 Cores) Turkish
Optik CD/DVD/CD-RW Drive
Webcam Var
Ses Waves MaxxAudio Pro
Portlar SD 4.0 Mermory Card Reader
2 x USB 3.1
1 x Thunderbolt 3 port (USB 3.1 Gen 2 Type-C) with power
delivery
1 x headset port (headphone and microphone combo)
1 x HDMI 2.0
Yazılım Intel vPro Technology
Klavye-Mouse Internal Turkish Qwerty Backlit Keyboard
Batarya 6-cell (97Wh) Lithium Ion battery with ExpressCharge™
Ağırlık 2,04 kg
Garanti Süresi 3yr Basic Warranty - Next Business Day
İşlemci Tipi Xeon E
Bellek Kapasitesi 16GB
SSD Kapasitesi 512GB SSD
Ekran Kartı 4GB
İşletim Sistemi Windows 10 Pro
Garanti 2 Yıl

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.