DELL INSPIRON 7400 7400-NAKIAN130 I7-1165G7 16GB 1TB SSD 2GB MX350 14.5" QHD WIN10 PRO NOTEBOOK

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

DELL INSPIRON 7400 7400-NAKIAN130 I7-1165G7 16GB 1TB SSD 2GB MX350 14.5" QHD WIN10 PRO NOTEBOOK

 

 

Maksimum ekran: 16:10 en boy oranına sahip bir ekran , 14,0 "ekran * ile önceki nesle göre 14,5" ekrana% 13,2 daha fazla alan ekler , böylece daha fazla görüntüleme alanı ve görsel çalışma alanının keyfini çıkarabilirsiniz. 4 taraflı dar kenarlıklar ve önceki nesle göre% 4,9 daha fazla olan ekran / vücut oranı, tek bir ayrıntıyı bile kaçırmamanızı sağlar.

Görülmesi gereken bir manzara: QHD + çözünürlüğü, kendinizi içine çekmeniz için canlı ve güzel bir görüntü sağlar.

Her gölge: SDR PC ekranlarında daha önce hiç görülmemiş renkler sunabilen Dolby Vision ™ ile HDR içeriğinin üstün dinamik aralığından tam olarak yararlanın. Dolby ™ Vision içeriği 40 kata kadar daha parlak vurgular ve 10 kata kadar daha koyu siyahlar sağlayabilir. *

Saf parlak % 100 sRGB renk kapsamı, geniş bir renk yelpazesi görüntüler ve 300 nit parlaklık, parlak alanlarda veya dış mekanlarda kullanım için mükemmel parlaklık sağlar.

Gözleri yormaz : Bu ComfortView Plus ekran, zararlı mavi ışık emisyonlarını azaltan teknolojiye sahip sertifikalı bir TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık Donanımı çözümüdür. Bir sonraki film maratonunuz gibi, uzun izleme dönemlerinde bile göz rahatlığını optimize etmek için tasarlanmıştır.

İnanılmaz ses: Hareket halindeyken harika bir ses deneyiminin keyfini çıkarmak için harici hoparlörlerin etrafından dolaşmak zorunda kalmayı unutun. Sesi kulaklarınıza yönlendiren yüksek ateşlemeli hoparlörlerle, cihazınızın ses kalitesi yatağınızda, koltuğunuzda veya kucağınızda olduğunda bile sizi şaşırtacak.

Yaptığın yere gider

Yaptığın yere gider

Gerektiğinde sığar: İnce ve süslü 14,5 "form faktörü ile, onu bir kılıf veya sırt çantasına kolayca yerleştirebilir ve daha sonra zahmetsizce çıkarabilirsiniz .

Güçlü ve keskin:  52 Whr pil ile, yüksek kaliteli alüminyum üst kapağın keyfini çıkarın. Magnezyum alaşımlı alt kapak ultra hafif ancak dayanıklı iken son görünüm ve his.

Sen hazır olduğunda hazırım

Sen hazır olduğunda hazırım

Hareket halindeyken olağanüstü deneyim: Intel ® Evo ™ serisi, yeni bir şık ve şık dizüstü bilgisayar sınıfına performans, yanıt verme, pil ömrü ve çarpıcı görsellerin mükemmel kombinasyonunu getiriyor. Hareket halindeyken iş veya yaşam için en iyi deneyimi sağlamak için Intel ® ile birlikte tasarlandı . Belirli konfigürasyonlarda mevcuttur. * Daha Fazla Bilgi

Alın Çağrı sırasında: Ses Destekli Bağlı Modern Bekleme, dizüstü bilgisayarın uyurken bile hazır olduğu anlamına gelir. Bağlı kalır ve posta gibi uygulamaları güncel tutar ve Windows ™ Güncellemeleri kullanılmadığında arka planda sessizce yüklenebilir. Sesli asistanı çağırmak onu uyandıracak ve böylece herhangi bir görevi yerine getirebilecektir.

Anında oturum açın:Hızla açın, başlatın ve oturum açın. Bir kapak açık sensörü dizüstü bilgisayarın tamamen kapalı veya Hazırda Bekletme modunda olsa bile açıldığında çalıştırılmasını sağlarken tek elle açın. İsteğe bağlı bir parmak izi okuyucu, Windows Hello kullanarak oturum açmak için kimliğinizi hızlı bir şekilde doğrular.

Gücünüzü koruyun: Uzun pil ömrüyle hareket halindeyken kolayca kalın. Şarj etmeniz gerektiğinde, ExpressCharge ™ * ile pilinizi% 0'dan% 80'e kadar bir saat * gibi kısa bir sürede * alın , böylece dışarıda bir prize bağlı kalmazsınız. *

WiFi 6: WIFI 6 olarak da bilinen yeni 802.11 AX kablosuz protokolü ile Inspiron'unuzun WIFI aktarım hızları, menzili ve güvenilirliği kalabalık yerlerde her zamankinden daha iyi çalışır. Ayrıca, erişim noktalarından daha geniş bir aralığın keyfini çıkaracaksınız.

 

Özenle tasarlanmış

Uyarlanabilir termaller: Yeni uyarlanabilir termikler, dizüstü bilgisayarınızın ne zaman elinizde, kucağınızda veya bir masa üstünde olduğunu bilmek için gelişmiş algoritmalar ve ivmeölçerler kullanır. Bu, termal profillerini duruma akıllıca uyarlamasına olanak tanır. Ayrıca, bir masa üzerinde dururken tam gücü açığa çıkaracak kadar akıllıdır. Sınıfının en iyisi

: Intel ® 'in 11. Nesil işlemcilerine ve Intel ® Iris ® Xe grafiklerine sahip en yeni silikon, mükemmel mobil performans sağlar. Ayrıca, NVMe SSD'ler, özellikle tam Hazırda Bekletme durumundan veya tamamen kapalıyken devam ederken hızlı performans için hızlı depolama sağlar.

Thunderbolt ™ 4:Thunderbolt ™ 4 destekleyen USB Type-C ™ bağlantı noktası, dizüstü şarj birden fazla cihaza bağlanmak ve, 40Gbps verileri 8 kat up transferlerini zevk izin verdiğini USB 3.1 Gen 1'in

Gizlilik koruması: Tamamen yeni mekanik web kamerasındaki gizlilik kapağı, güvenebileceğiniz ve kontrol edebileceğiniz bir güvenlik sağlar.

Daha fazla konfor: Kaldırma menteşesi dizüstü bilgisayarın ucunu kaldırır, cihazınızın altında daha iyi hava akışı sağlar ve daha fazla yazma rahatlığı için klavyeye bir eğim ekler. Elmas kesimli kenarlar gözleri yormaz ve önceki nesle göre% 34,8 daha büyük olan bir dokunmatik yüzeyi çevreliyor. *

Aygıtlarınızı Dell Mobile Connect ile birleştirin

Aygıtlarınızı Dell Mobile Connect ile birleştirin

Odaklanın ve Bağlı
Kalın Telefonunuzla doğrudan Dell bilgisayarınızdan etkileşim kurarak görevlere odaklanın; kolayca arama yapabilir, metin gönderebilir ve bildirim alabilirsiniz.

Dosyaları
Aktarın Dosyaları, fotoğrafları, videoları, müzikleri ve belgeleri, karmaşık bulut depolaması veya kullanışsız kablolar olmadan bilgisayarınız ve telefonunuz arasında sorunsuz bir şekilde aktarın.

Aygıtı Bilgisayara Yansıtma
Android veya iOS aygıt ekranınızı bilgisayarınıza yansıtın ve oradaki uygulamalarla etkileşim kurun.

Gizliliğinizi koruyun
Telefonunuz, Dell Mobile Connect'in noktadan noktaya, güvenli bağlantısı aracılığıyla bilgisayarınıza bağlanır, böylece verileriniz asla güvenli olmayan internet bağlantılarıyla açığa çıkmaz.

Sorumluluk Reddi *

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar

1. Mikro SD Kart Okuyucu | 2. Kulaklık ve Mikrofon Jakı | 3. USB 3.2 Gen 1 Tip-A | 4. Güç girişi * | 5. HDMI 2.0 | 6. USB 3.2 Gen 1 Tip-A | 7. Thunderbolt ™ 4 Type-C ™

Boyutlar ve Ağırlık

 

 

İŞLEMCİ AİLESİ 11th Generation Intel(R) Core(TM) i7
İŞLEMCİ MODELİ 1165G7
İŞLEMCİ ÖZELLİKLERİ 12MB Cache, up to 4.7 GHz
CHIPSET -
SİSTEM BELLEĞİ 16GB, onboard, LPDDR4x, 4267MHz
BELLEK SLOTU Anakarta Entegre
SABİT DİSK Yok
SSD 1TB M.2 PCIe NVMe Solid State Drive
EKRAN KARTI 2 GB GDDR5 graphics NVIDIA(R) GeForce(R) MX350 with
KABLOSUZ AĞ Intel(R) Wi-Fi 6 2x2 (Gig+) and Bluetooth
SES High definition audio
PORTLAR Two USB 3.2 Gen 1 ports / One Thunderbolt 4 port with Power Delivery
One HDMI 2.0 port
One headset port (headphone and microphone combo) port
KART OKUYUCU One MicroSD-card slot
OPTİK SÜRÜCÜ Yok
KLAVYE Q Klavye
MOUSE Touchpad
KAMERA HD RGB Camera
İŞLETİM SİSTEMİ Windows 10 Pro 64bit English, Arabic, French, Russian,Turkish
EKRAN BOYUTU 14.5-inch 16:10 QHD+ (2560 x 1600) IPS AG Non-Touch,300nits
DOKUNMATİK Yok
PİL 4-Cell Battery, 52 Whr (Integrated)
İşlemci Tipi Intel Core i7
Bellek Kapasitesi 16GB
Disk Kapasitesi Yok
SSD Kapasitesi 1TB SSD
Ekran Kartı 2GB
Ekran Kartı Üreticisi NVidia
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080
Gaming Ürün Hayır
Dokunmatik Yok
Ethernet Kartı Yok
Optik Yok
İşletim Sistemi Windows 10 Pro
Garanti 2 Yıl

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.