DARK DK-HD-ADVIDXVGA DVI-D TO VGA ÇEVİRİCİ ADAPTÖR

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

Dark ile Dijital DVI Sinyali Analog VGA'ya Dönüşecek!
Dark DVI-D - VGA aktif sinyal dönüştürücü ile DVI çıkışa sahip bilgisayar, uydu alıcısı, FullHD medya oynatıcısı, ev sinema sistemi vb. ürünlerinizi VGA girişli televizyon, projeksiyon veya monitöre bağlayabileceksiniz. Üstelik Dark DVI-D - VGA dönüştürücünün aktif çevirici olması sebebi ile bilgisayarınızdaki Eyefinity özellikli ekran kartlarınızdan aynı anda birden fazla monitöre görüntü aktarımı gerçekleştirebilirsiniz.

Çoklu Monitör Kullanımı ile Profesyonellerin Hizmetinde
Günümüzde yüksek çözünürlüğe sahip bilgisayar, medya oynatıcı gibi DVI-D çıkışlı halihazırda elinizde bulunan ürünleri VGA girişli görüntüleme cihazlarınıza artık bağlayabileceksiniz. Ayrıca Dark Aktif DVI-D - VGA dönüştürücü ile AMD Radeon tarafından geliştirilen Eyefinity teknolojisi sayesinde 3-6 monitörü aynı anda kullanma imkanı sağlayan çoklu ekran teknolojisini de kullanabileceksiniz. Bu sayede profesyonel çalışma ortamınızı çoklu monitör kullanımı ile daha etkili ve konforlu bir hale getirebilir, yüksek çözünürlüklerde oyun oynama zevkini kesintisiz yaşayabilirsiniz.

Ayar Gerektirmeyen Tak Çalıştır Kullanım
Dark DVI-VGA aktif dönüştürücünün kullanımı çok kolay olup herhangi bir yazılıma ihtiyaç duymamaktadır. Bir ucunu DVI-D kaynağına bağlayın, diğer tarafta VGA görüntü bağlantısını yapın. Otomatik olarak sinyal dijitalden analoğa dönüşür, size de VGA monitör, TV veya projeksiyonda DVI çıkışlı cihaz kullanmanın keyfi kalır.

Kablolu Elastik Yapı ve Vidalı Sağlam Yapı
Dark DVI-D - VGA aktif dönüştürücü uzun yıllar kullanım için sağlam gövdeye ve elastik yapıya sahiptir. Ayrıca VGA çıkışında bulunan vida bölmesi sayesinde dönüştürücünüzü monitörünüze stabil bir şekilde bağlayabilirsiniz.

Tür Çoklayıcı
Kaynak Yok
Hedef Yok
Üretici Kodu DK-HD-ADVIDXVGA

 

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.