DARK DK-AC-DSD12C 2.5"-3.5" USB TYPE-C SATA DOCKING STATION

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

 

Dark StoreX D12C 2.5"/3.5" USB3.2 Gen2 10Gbps Type-C Docking Station
Dark StoreX D12C ile Verilerinize Daha Hızlı ve Rahatça Erişin !




Yüksek Performanslı USB 3.2 Gen2 Type-C 10Gbps Super Speed + Disk İstasyonu
Docking station ve disk kutularının lider markası Dark; disklerine kolay erişmek ve yüksek performansa sahip olmak isteyen kullanıcılar için StoreX D12C'yi tasarladı. D12C, USB Type-C ve Type-A bağlantıya sahip 2.5" ve 3.5" HDD/SSD/SSHD disklerinizi kullanabileceğiniz bir disk istasyonudur. StoreX D12C, 8TB kapasiteliler de dahil olmak üzere eski, yeni tüm SATA diskleri destekler. İki adet USB3.2 Gen2 10 Gbps destekli Type-A ve Type-C kablo ile gelen disk kutusunu dilerseniz USB Type-A veya Type-C bağlantı portlarından kullanabilirsiniz.





Yüksek Performans Şık Tasarımında Gizli
Dark StoreX D12C sahip olduğu kıvrımlı, yuvarlatılmış hatları, kompakt boyutu ve özel gövde kaplaması ile farkını gözler önüne serer. Dark StoreX D12C; sadece yüksek performans düşkünleri için değil aynı zamanda karizmaya önem veren kullanıcılar için tasarlandı.




2.5" ve 3.5" Boyutundaki Diskler ile Uyumlu
Dark StoreX D12C ile kapasite ve boyut farkı gözetmeksizin 2.5" ve 3.5" SSHD/HDD/SSD SATA I/II/III diskleri kullanabilirsiniz. D12C Type-C disk kutusu vidalama gerektirmeyen yapısı ve kolay erişimi ile depolama ihtiyaçlarınıza çözüm olacaktır. Dark StoreX D12C, 2.5" diskleriniz için özel başlığa sahiptir.

Vidasız Tak & Çıkart Yapı
Günümüzde ergonomik tasarımlı teknoloji ürünlerini kullanmak herkese zaman kazandırmaktadır. Dark disk istasyonu disklerine en hızlı şekilde erişmek isteyen kullanıcılar için ergonomi koşulları göz önüne alınarak tasarlandı.
Diski sadece yuvaya oturtup güç ve veri bağlantısını yapmanız yeterlidir. Vidalama, tanıtma, kurulum derdi olmadan disklerinizi rahatça Dark StoreX D12C ile Type-C bağlantıya sahip bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz.

 

USB3.2 Gen2 10 Gbps Type-C ve Type-A Kablolar ile Bağlantı Seçeneklerinizi Arttırın !
Dark StoreX D12C disk kutusu yanında 3.2 Gen2 Type-C ve Type-A kabloları ile birlikte gelmektedir. Kutu içeriğinde bulabileceğiniz Type-A ve Type-C başlıklı kablolar ile 10 Gbps hızlarına kadar kullanabilir ve diskinizin size sunduğu tüm hızdan sonuna kadar faydalanabilirsiniz. Ayrıca disk kutusu ile gelen iki farklı kablo seçeneği sayesinde, mevcut sistemlerinizde bulunan Type-A ve Type-C girişlerini kullanabilmek için ekstra bir kablo satın almanıza gerek yok !





8TB Disk Desteği
Dark StoreX D12C disk istasyonu günümüzün yüksek kapasiteli 2TB, 4TB ya da 8TB ve üzeri SATA diskleriyle tam uyumludur. Günümüzde 0,5 / 0,9 mA ve üzeri güce ihtiyaç duyan HDD ve SSD'leri disk istasyonunuz da bulunan 12V 2.0 mA güç veren adaptör aracılığıyla kayıpsız bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu kesintisiz güç gigabyte'larca veriyi hız kaybı yaşamadan diskinize aktarmanıza olanak tanır !





Dikkat ! 10 Gbps Hız Alışkanlık Yapar
Dark D12C disk istasyonu günümüzün en hızlı bağlantı arabirimlerinden olan USB3.2 Gen2 Type-C çıkışına sahiptir. USB3.2 Gen2 maksimum 10Gbps bağlantı hızı sunmaktadır. USB3.0 bağlantılı taşınabilir diskler maksimum 500-600MB/s veri aktarım hızına ulaşabilirken, 10Gbps desteğine sahip Dark D12C disk istasyonu ile kullandığınız diskin performansına bağlı olarak diskinizin maksimum hızlarına ulaşabilirsiniz. Dark DSD12C ile çok daha hızlı veri transferi yapacak, gigabyte'larca veriyi kısa sürede kolayca kopyalayabileceksiniz.

*Ulaşılabilen maksimum okuma/yazma hızı kullanılan donanıma ve dosya türüne göre değişiklik gösterebilir. Yüksek okuma/yazma hızlarına katı hal sürücüleri(SSD'ler) kullanılarak ulaşılabilir.





Titreşim Engelleyen ve Masaya Tam Oturan Ayaklar
Dark StoreX D12C sahip olduğu kauçuk ayaklar sayesinde masa üstüne tam oturur. Böylece diskinizdeki titreşim minimuma indirgeneceği gibi disk istasyonunuzun tabanı kullanıldığı yüzeyi çizmez.



 

Kategori Docking Station
Disk Boyutu 3.5 inç

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.