BROTHER COLOR INKJET DCP-T420W TANKLI YAZICI TARAYICI FOTOKOPİ USB/WIFI A4

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Var

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

 

DCP-T420W 

Renkli Mürekkep Püskürtmeli, Tanklı Çok Fonksiyonlu Yazıcı

Yazdırma, Tarama, Fotokopi

 

Yüksek baskı hacmi için küçük boyutlu, ev veya ofis kullanımına uygun mürekkep tanklı yazıcılarımızla tanışın. Maliyet konusunda endişelenmeden baskının keyfini çıkarın. Yüksek kalitede belirgin metinler, parlak renkli grafikler ve belgeler ile profesyonel baskı yeteneklerinizi genişletin.

 

BROTHER MÜREKKEP TANKLI YAZICILAR EV

 

Yüksek Hızlı Yazdırma
16/9 ipm * 'ye varan belge yazdırma hızıyla, işlerinizi hızlandırarak daha kısa sürede daha fazlasını yapabilirsiniz. Profesyonel raporlardan olağanüstü broşürlere kadar, en iyi izlenimi yaratacak güçlü iş materyallerini güvenle yazdırın.

* ISO / IEC 24734 'e göre hesaplanmıştır. Daha fazla bilgi için lütfen www.brother.com/rd/printspeed adresini ziyaret edin.

 

İşlerinizi Verimli Bir Şekilde Yönetin
Farklı kağıt boyutları için ayarlanabilir 150 sayfalık kağıt tepsisi ve çeşitli kağıt türleri için 1 sayfa kapasiteli elle besleme yuvasıyla ihtiyacınız olan çeşitli yazdırma işlerini kolaylıkla tamamlayın.

 

Her Baskıda Daha Fazla Tasarruf Edin
Brother Yüksek Kapasiteli Mürekkep şişeleri ile baskı başına maliyetinizi azaltın. 15.000 ** sayfaya kadar siyah beyaz ve 5.000 ** sayfaya kadar renkli baskı alın! Uygun fiyatlı orijinal mürekkeplerimiz ile uzun vadede daha fazla tasarruf edin.

** Test Modeli ISO / IEC 24712 kullanılarak Brother orijinal metodolojisine dayalı olarak tahmin edilmiş yaklaşık verimlerdir. ISO / IEC 24711 test modeline dayalı değildir.

 

Kolay ve Doğru Şekilde Dolum 
Brother Mürekkep Tanklı Yazıcılar, mürekkep tankına kolay erişim sağlayan şeffaf bir kapağa sahiptir. Kullanıcı dostu tasarım, dökülme ve sızıntı riskini en aza indirecek şekilde tasarlanmıştır.

 

Her Yerden Yazdırın
Farklı bağlantı seçenekleriyle, yazıcılarımız tüm çalışma ortamlarına uyacak şekilde tasarlanmıştır ve tüm çalışma grubunuzun tek bir cihazı kolayca paylaşmasına olanak tanır. Ayrıca cep telefonu ve tablet gibi mobil cihazlardan kablosuz baskı alabilirsiniz.

 

Kullanımı Kolay
Brother Mürekkep Tanklı Yazıcılar tak ve çalıştır özelliğine sahiptir. Herhangi bir sürücü kurulumuna ihtiyaç duymadan, kullanıma hazırdır. Kullanımı kolay sade ara yüzü ile rahat ve konforlu kullanım sunar.

 

Kategori Çok Fonksiyon
Baskı Türü Renkli
Baskı Boyutu A4
Network Bağlantı Yok
Wifi Var
Çift Taraflı Baskı Yok
Faks Özelliği Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.