BENQ MW612 4000AL 1280x800 4500-15.000S VGA/HDMI 20000:1 BEYAZ PROJEKSİYON

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

BENQ MW612 4000AL 1280x800 4500-15.000S VGA/HDMI 20000:1 BEYAZ PROJEKSİYON

Parlak Orta Ölçekli Konferans Salonlarında Canlı Netlik

4.000 lümen yüksek parlaklık, 20’ye varan kişiyi ağırlayabilen daha büyük, parlak aydınlatmalı toplantı salonlarında tartışmaları, işbirliğini ve not almayı kolaylaştırmak için konforlu ışıklar açık sunumlara olanak tanır. Yüksek parlaklık, en uzakta oturan katılımcıların bile slaytları net olarak görmesini sağlar ve resimler ve videolar için canlı renkler yanında net metinler ve ince detaylar ile görüntü kalitesini artırır.

BenQ İş Yeri Projektörü MW612

Konvansiyonel Projektör

Net Metin için Yüksek Kontrast

Endüstri lideri kontrast ve piksel doldurma faktörü ile BenQ projektörleri en gerçekçi siyahlar ve her karakter, grafik ve tablo için net bir çözünürlük ile benzersiz okunabilirlik üretir. Yüksek doldurma faktörü, siyah ve beyaz veya renkli görüntüler için netliği artırır ve sunum yapanların ve izleyicilerin içeriğe odaklanabilmeleri için göz yorgunluğunu azaltır.

Full HD Kablosuz Sunum Özelliği

BenQ projektörleri, maksimum hareketlilik ve sunum esnekliği için kabloları ortadan kaldıran kablosuz çözümlerle entegre olarak gerçekten etkileşimli ve işbirliğine dayalı çalışma toplantılarında etkin ekip çalışması için BYOD çalışma ayarlarında herhangi bir mobil veya dizüstü bilgisayar cihazından kolay içerik paylaşımı sağlar.

* Opsiyonel QCast ve QCast Yansıtma program kilidi kablosuz sunum sağlar.

Entegre 1,5A USB Tip-A Güç Çıkışı

Herhangi bir mobil cihazı kolayca şarj etmenin yanı sıra, dahili 1,5A USB Tip A güç çıkışı, ayrı güç adaptörlerine ihtiyaç duymadan kablosuz HDMI program kilitleri gibi aksesuarları güç sağlar.

Evrensel Çoklu HDMI ve VGA Bağlantısı

Çift VGA girişlerine ek olarak çift HDMI girişleri, birden fazla sunucuyu ve dizüstü bilgisayarları veya mobil cihazları sıra beklemeden barındırmak üzere amaca uygun tasarlanmıştır. Çoklu girişler, toplantı katılımcılarının karmaşık adaptörler veya zaman alıcı BT desteği olmadan anında işbirliği yapmalarını sağlar.

MHL Bağlanabilirliği

MHL bağlanabilirliği, mobil cihazınızı aynı anda şarj ederken, Android akıllı cihazların fikirleri ve sunumları paylaşmak için dokümanları, fotoğrafları, videoları veya herhangi bir başka içeriği MHL kablosuyla yansıtmasını sağlar. Ayrıca, MHL, ek USB güç kabloları olmadan kablosuz sunumlar için QCast gibi uyumlu kablosuz program kilitlerine güç sağlar.

Mükemmel Hizalama için Dikey Yastık Düzeltme

Dikey yastık düzeltme işlevi, projektörün basitçe bir masa üstüne yerleştirilmesinde olduğu gibi dengesiz yerleştirilmesi gerektiği zamanlarda ortaya çıkan yamuk etkiyi ortadan kaldırmak için görüntüyü profesyonel olarak düzeltilmiş bir görüntü sunacak biçimde ayarlar. Yastık düzeltme işlevi, çeşitli konumlardan ideal olarak hizalanmış görüntüleri yansıtmayı kolaylaştırır.

Güç Tasarrufu, Çevre Dostu Optimizasyon

BenQ Eco Çevrim Sistemi, elektrik israfını ortadan kaldırır, toplantılardan önce ve sonra açma süresini azaltır ve bakım maliyetini en aza indirerek toplam mülkiyet maliyetini azaltır.

Eco Çevrim Sistemi

A. SmartEco™ Modu: SmartEco™ Modu, optimum renk ve kontrast performansı için gereken parlaklığı belirlemek için giriş içeriğini analiz eder ve ödün vermeden en iyi görüntü kalitesini sunarken lamba gücünden de %70'e varan tasarruf sağlar.

B. Eco Boşluk Modu: Eco Boşluk Modu, dikkat dağınıklıklarını ortadan kaldırmak ve enerji tasarrufu sağlamak için projektör kaynak içeriği algılamadığında 3 dakika hareketsizlik sonrasında otomatik olarak etkinleşir.

C. Otomatik Kapanma: BenQ iş projektörleri, enerji israfını ve öğretmenlerin ekipmanı açık unutma endişelerini ortadan kaldırmak için 20 dakika hareketsizlikten sonra kapanır.

Hızlı İpuçları: Eco Boşluk Modu ve SmartEco Modu uzaktan kumanda kullanılarak doğrudan etkinleştirilebilir.

Bekleme Modunda 0,5W

BenQ iş yeri projektörleri etkin değilken güç tüketimini minimum 0,5W bekleme gücünde tutarak projektör bağlıyken kullanılmadığında enerji tasarrufunu en üst düzeye çıkarır.

LampSave Modu

Daha az lamba değişimi ve bakım, daha düşük mülkiyet maliyeti demektir. LampSave Modu, projektör lambasının ömrünü normal moda göre %50'ye varan oranda artırmak için lamba gücünü dinamik olarak ayarlar.

 

 

 

Işık Gücü 3600 - 4000 Lümen
Çözünürlük 1280x800
Teknoloji DLP
HDMI Var
VGA Var

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.