ASUSTOR AS-3204T-V2 2GB 4 BAY 2xGLAN 4K NAS DEPOLAMA ÜNİTESİ

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

AS3204T v2

  • En son Intel Celeron işlemcilerle desteklenen
  • Aletsiz kurulum için El vida tasarımı
  • Şık elmas plaka kapak tasarımı
  • Özel donanım şifreleme motoruyla donatılmıştır
  • Şimdi iki tane Gigabit bağlantı noktasıyla iki kata kadar hız.

logo logo logo

Şimdi iki tane Gigabit bağlantı noktasıyla iki kata kadar hız.

Artık iki tane Gigabit RJ-45 Ethernet bağlantı noktasına sahiptir. Yepyeni AS3204T v2, artık 2 Gbps hızına kadar ağ bant genişliği sağlayarak ağ hızlarını en üst düzeye çıkarmak için ağ kümeleme teknolojisini kullanabilir. Ağ performansındaki artış, fotoğrafçılara ve çoklu ortam stüdyolarına büyük kapasiteli dosyaları önceki modellerden daha da hızlı aktarma ve yedekleme becerisi sağlar ve birden fazla eş zamanlı bağlantıyı daha iyi işleyebilirken daha hızlı ve verimli bir özel bulut alanı oluşturmaya yardımcı olur.

Şimdi iki tane Gigabit bağlantı noktasıyla iki kata kadar hız.

Topflight Performance

Equipped with Intel Celeron quad-core processors and 2GB of dual-channel memory. Features read/write speeds of over 113 MB/s and 108 MB/s under RAID 5 configurations. 
Built-in Intel AES-NI hardware encryption engine features read/write speeds of 113 MB/s and 84 MB/s, giving you both performance and security advantages. Your data is completely protected from the moment it is first stored on the NAS.

Topflight Performance

7/24 güvenilirlik ve dayanıklılık

Tüm ASUSTOR NAS, 7/24 kullanıma uygundur. ASUSTOR NAS cihazları, ekstrem koşullarda dayanıklılığı test etmek için düşürme testleri ve yanma testleri gibi çok sıkı testlerden geçmiştir. Soğutma parçalarının, cihazın uzun ömürlü olmasına yardımcı olmak için ısıyı dağıtmak üzere hassas bileşenlere eklenmiştir.

7/24 güvenilirlik ve dayanıklılık

En sevdiğiniz ortamlara modern bir yetenek ekleniyor

AS32 serisi cihazlar NAS estetiğini yeniden tanımlıyor.Şık tasarımı ile ister aile odası ister oturma odası istersenizde ofisinizde kullanılabilir.

En sevdiğiniz ortamlara modern bir yetenek ekleniyor

Flexible configuration capacity

The AS32 v2 series features an updated internal hard drive slot design that is fully compatible with 3½” hard drives. It also supports hard drives with a large capacity and improves the flexibility for those who wish to build private clouds.

Flexible configuration capacity

Güçten Tasarruf, Paradan Tasarruf

ASUSTOR NAS ürünleri çevreye duyarlı olarak tasarlandı ve geliştirildi. Cihazlarımız kullanıldığında ortalama bir bilgisayardan veya sunucudan çok daha az güç tüketmektedir.Üstelik bizim gelişmiş güç yönetimi özelliklerimiz ile NAS cihazınızı ve Sabit Disklerinizi daha etkili yönetebilirsiniz. Bu elektrik faturasını düşürecek ve tüm disklerinizin ömrünü uzatacaktır. Disk uykudayken AS3204T v2 yalnızda 12.2W güç kullanır. AS3204T v2 normal çalışma koşullarında sadece 26.3 W güç kullanmaktadır.

Güçten Tasarruf, Paradan Tasarruf

Aletsiz kurulum

AS32 serisinde Dış kapak tasarımı gerektiğinde kaydırarak kolayca açılmasını sağlar. İç sabit disk kızakları ve dış kapak başka bir alet kullanılmadan disklerin kolayca takılabilmesine imkân sağlayan el vidalarına sahiptir.

Aletsiz kurulum

PC-less Software Installation

Mobile installation with AiMaster takes only 3 steps! Finding your NAS, system initialization and installation, power management, ADM firmware updates, system information and more are all available from the convenience of your mobile device at any time.

PC-less Software Installation

Tüm dijital varlıklar için yüksek kapasiteli bulut depolama

AS3204T v2 ev kullanıcıları için uygun fiyata yüksek kapasiteli bir NAS cihazı sağlar. Kullanıcılar 4 adet 16 TB Sabit Disk takarak anında 64 GB’a kadar yüksek kapasiteli depolama alanı açabilirler. Kullanıcılar aile toplantılarında, tatillerinde yada kutlamalarda hafıza kartlarındaki depolama sınırları ile karşılaşmayacaklardır. Kullanıcılar yüksek kapasiteli AS3204T v2 ile tüm yüksek kaliteli videolarını ve resimlerini kusursuzca saklayabileceklerdir. Ek olarak Raid 5 ve 6 depolama ayarları ile NAS üzerindeki verileriniz için bilgi kayıplarına, disk arızalarına ve kazalarına karşı kapsamlı koruma sağlar.

Tüm dijital varlıklar için yüksek kapasiteli bulut depolama

Platformlar arası Çoklu Kullanıcı Erişimi

ASUSTOR NAS sorunsuz çapraz platform ve çoklu kullanıcı erişimi, bir PC, dizüstü bilgisayar, tablet veya akıllı telefon kullanıyorsanız, kolayca NAS için Windows, Mac OS X ve Unıx işletim sistemlerine bağlanmak için olanak sağlar.

 

 

 

4096


Accounts

512


Groups

512


Shared Folders

512


Concurrent Connections

 

Kapsamlı Yedekleme Çözümleri

AS3204T v2 series devices provide a variety of backup options and are connected to a variety of public cloud storage services including Amazon S3, Dropbox, Google Drive, OneDrive, Box.net, HiDrive, Ralus, WonderBox, xCloud and CrashPlan. 

You can also use FTP Explorer, USB external hard drive enclosures, external hard drives and local backup to ensure proper backup for your data. No matter if you are using Windows, Mac or Linux, ASUSTOR provides the proper tools for your backup needs.

Kapsamlı Yedekleme Çözümleri

NAS'ınıza Zahmetsiz Bağlantılar

ADM 3.0, kullanıcıların önceki karmaşık yönlendirici yapılandırmalarını basitleştirmesine yardımcı olan yeni bir Internet Düz Geçiş işlevini destekleyerek kolay bağlantılar sağlar. Mobil aygıtlara sahip kullanıcıların, yerel ağ altında veya çok yönlendiricili ortamlarda olsalar bile, verilerine herhangi bir yerden ve herhangi bir anda erişmek amacıyla NAS'larına kolayca bağlanabilmek için tüm yapmaları gereken uygulamalarını ADM 3.0 destekleyen en son sürüme yükseltmektir. Bilgisayar kullanıcılarının, Internet Düz Geçiş işlevini kullanmak ve evde NAS'larına rahatlıkla bağlanmak için yalnızca yeni ASUSTOR EZ Connect (AEC) yardımcı yazılımını yüklemeleri gerekir. Dahası, rahat erişim amacıyla NAS'larını bir ağ sürücüsü olarak bilgisayarlarına eşlemek için de AEC kullanabileceklerdir.

NAS'ınıza Zahmetsiz Bağlantılar

Mobil Uygulamalar

ASUSTOR'un seçkin Bulut bağlantı teknolojisi, dosyalara erişmek ve paylaşmak amacıyla Mobil cihazınız ile herhangi bir yerden NAS'a bağlanmasına olanak tanır. ASUSTOR mobil uygulamaları gizliliğinizi ve verilerinizi korumak amacıyla geçiş kodu kilit işlevleri sağlar. Ayrıca daha fazla güvenlik için HTTPS bağlantılarını kullanabilirsiniz.

Mobil Uygulamalar

Uygulama Merkezi

ASUSTOR NAS'ın sınırsız potansiyeli ortaya çıkarın. Satın aldığınız ASUSTOR NAS cihazı ile gelen uygulamalar sadece başlangıçtır. 200'den fazla benzersiz uygulamayı, Uygulama Merkezinden indirebilirsiniz. Kendiniz için kişiselleştirilmiş bir NAS aygıtı oluşturulurken ASUSTOR NAS cihazlarının sınırsız potansiyeli keşfedebilirsiniz.

Uygulama Merkezi

Your Dedicated Cinema: LooksGood

LooksGood allows you to browse through all the multimedia content on AS10 series devices, creating a dedicated multimedia database. You can also schedule digital TV recordings, ensuring that you will never miss your favorite shows again. Use Aivideos to browse through the video collection on your NAS. No more waiting for downloads to complete! Simply tap on a video to begin streaming in high definition 1080p to your mobile device!

Supports Chromecast | Supports DLNA | Supports Apple TV (AiVideos)

 

Your Dedicated Cinema: LooksGood

Multimedya deneyiminizi güçlendirin

Özel dâhili Hyper- Transcoding teknolojisi ustalıkla ASUSTOR tarafından hazırlandı. Bu teknoloji video çeviri işlemlerinin, CPU donanım hızlandırması kullanılarak daha hızlı ve daha önce hiç olmadığı kadar kolay işlenmesine imkânsağlar. Hyper-Transcoding özelliği kullanılarak yapılan işlemeler normal işlemelere göre 10 kat daha hızlıdır. 

Multimedya deneyiminizi güçlendirin

Recapture Your Favorite Memories with Photo Gallery

Unforgettable vacations, reunions, weddings, graduations and more. Photo Gallery helps you organize your photos and videos from all those magical moments in your life. Album covers feature 5 thumbnails, which allow you to view its contents in one quick glance. 1-click sharing to social media allows you to instantly share photos with friends and family, while the free AiFoto mobile app provides instant backup of any photos you take.

Recapture Your Favorite Memories with Photo Gallery

Music Box SoundsGood

SoundsGood is a Web music player that can play all the music stored on your NAS over the Internet. Now you can access your music from anywhere and even share your music collection with family and friends. With SoundsGood, each user can have their own personalized music collection and playlists. You can also stream music directly from your NAS to your mobile device after installing the free AiMusic app.

Music Box SoundsGood

En İyi Ev Multimedya Merkezini oluşturun

ASUSTOR NAS ile talebe bağlı eğlencenin tadını çıkarın. Entegre HDMI arayüzü ve zengin multimedyauygulama yelpazesi, NAS üzerindeki tüm favori multimedya içeriği doğrudan LCD/LED televizyona ya da yükselticiye bağlayarak izlemenizi sağlar.

ASUSTOR NAS Full HD (1080p) çıkışı destekler, bu da filmlerin, TV programlarının, müzik ve fotoğrafların yüksek çözünürlüklü olarak tadını çıkarmanızı sağlar. Ayrıca, ASUSTOR Uygulama Merkezi ile NAS'ınızın bilgisayar, TV ve mobil cihazlar üzerinden multimedya içerik oynatmasını sağlayan UPnP Media Server ve iTunes Server gibi multimedya sunucu uygulamalarını kurabilirsiniz.

En İyi Ev Multimedya Merkezini oluşturun
Hi-Res Player for Your DSD Audio

Hi-Res Player for Your DSD Audio

ASUSTOR continues to lead the industry, and is the only brand in the world to support 11.2 MHz high resolution audio output. The Hi-Res Player App combined with the ASUSTOR NAS’ high performance DSD transcoding provide a breathtaking listening experience that allows you to hear the subtle details and full dynamic range of your favorite music as if you were enjoying a live performance. Hi-Res Player also allows you to create a music sharing folder to share your music collection with family and friends.

First-Class Product Warranty

First-Class Product Warranty

All ASUSTOR NAS products come with a 3-year warranty. ASUSTOR continues to make customer service a priority in providing the highest standard of after-sales service and technical support.

İyileştirilmiş Geri Dönüşüm Kutusu mekanizması

ADM 2.5.2 sürümünde güncellenmiş olan Ağ Geri Dönüşüm Kutusu mekanizması artık depolama birimleri yerine bağımsız paylaşılan klasörler temelindedir. Kullanıcılar, gereksinimlerine göre bir Ağ Geri Dönüşüm Kutusunu her bir bağımsız paylaşılan klasör için etkinleştirip etkinleştirmemeye karar verebildiğinden artırılmış yapılandırma esnekliğinin keyfini çıkarabilirler. 
Geri Dönüşüm Kutusuna taşınan dosyaların özgün dizin yapısını koruması, kullanıcıların silinmiş olan dosyaları aramaları gerekmesi durumunda ek rahatlığa olanak tanır. Kolay tek tıklamayla geri yükleme işlevi, seçilen dosyaları özgün dizin yoluna geri yüklerken, tüm özellikleri ve izin ayarlarını da rahatça koruyacaktır.

En iyi veri koruması

ASUSTOR NAS, verileriniz için koruma sağlamak için RAID depolama teknolojisinden faydalanır. RAID genel olarak içerisindeki verilerin korunması için disklerinizin birleştirilmesi konsepti ile ilgilidir. ASUSTOR, depolama disk birimleri oluştururken seçebileceğiniz bir dizi farklı RAID düzeyi konfigürasyonu sunar. Her RAID düzeyi, farklı bir düzeyde veri koruması, sistem performansı ve depolama alanı sağlar.
ASUSTOR'un desteklediği RAID düzeyleri aşağıdaki şemada özetlenmiştir:

RAID LEVEL

Single

JBOD

RAID 0

RAID 1

RAID 5

RAID 6

RAID 10

Minimum disk sayısı

1

2

2

2

3

4

4

Tolere edilen hatalı diskler

x

x

x

1

1

2

2

Artırılmış sistem performansı

x

x

v

x

v

v

v

Maksimum depolama alanı kullanımı

v

v

v

x

x

x

x

 

Yeterli depolama alanınız yok mu?

Yetersiz depolama alanı NAS'ınızı bir disk yuvasına daha sahip olacak şekilde yükseltmeyi düşünmeye mi zorluyor?

ASUSTOR NAS, çevrimiçi kapasite artırımını1 destekler, bu da NAS'ınızı kapatmadan tüm eski disklerinizi daha yüksek kapasiteli olanlarla kolayca değiştirebileceğiniz anlamına gelir. Artık, komple yeni bir sistem satın alma endişesi yaşamadan NAS'ınızın depolama kapasitesini artırabilirsiniz.

 

¹RAID 1, 5, 6, ya da 10 kullanmanız gerekmektedir.

Kesintisiz erişim

Kapasite artırma işlemi süresince, verileriniz yeni disklere taşınırken NAS üzerindeki her şeye erişebileceksiniz. Çevrimiçi kapasite artırımını gerçekleştirmek için herhangi bir gelişmiş bilgisayar becerisi gerekli değildir ve zorlu yedekleme ve geçiş prosedürlerini ortadan kaldırmanıza yardımcı olur. NAS'ınızın kapasitesini artırma zamanı geldiğinde, ASUSTOR duraksamadan sizin için bu işi halleder.

Kesintisiz erişim

Uzak yedekleme için en iyi araç

Rsync, esas olarak UNIX için geliştirilmiş, genellikle iki bilgisayar arasında yedekleme ve senkronizasyon için kullanılan bir uygulamadır. Engelleme düzeyi yenileme sağlayarak, Rsync artımlı yedekleme sunabilmektedir. Artımlı yedekleme, sadece en son yedeklemeden sonra değişen verileri kopyalamak için ardışık yedekleme görevlerine (ilk yedeklemeden sonra) olanak sağlar. Rsync, sürekli değişen dosyalar ve veriler ile kullanıma uygundur. Bant genişliği kullanımını önemli ölçüde azaltarak yedekleme süresini azaltmanızı sağlar.

Zengin ve esnek bir yedekleme çözümü

ASUSTOR'un Rsync Yedekleme özelliği,çift yönlü veri transferini, artımlı yedeklemeyi, şifreli yedeklemeyi ve NAS'ınızı düzenli yedekleme yapmak için programlamanızı desteklemektedir. IT personelinin yükünü önemli ölçüde azaltırken, veri yedeklemesini etkili bir şekilde kolaylaştırmaktadır. ASUSTOR'un Rsync Yedekleme özelliği, aşağıdaki görevlerin yerine getirilmesinde kullanılabilir:

 

  • NAS'ınızdaki verilerin Rsync uyumlu bir sunucuya aktarılması veya yedeklenmesi
  • Rsync uyumlu bir sunucudan NAS'ınıza verilerin indirilmesinin başlatılması
Zengin ve esnek bir yedekleme çözümü

Önemli verilerinizin düzenli olarak yedeklenmesi

ASUSTOR'un entegre RAID depolama teknolojisi belirli bir düzeyde veri koruması sağlayabilir, ancak NAS üzerindeki verilerin düzenli yedeklenmesi de oldukça önemlidir. 

Harici yedekleme özelliği çift yönlü veri transferini, artımlı yedeklemeyi ve NAS'ınızı düzenli yedekleme yapmak için programlamanızı desteklemektedir. Aşağıdaki görevler için kullanılabilir:

  • NAS'ınızdan herici bir cihaza veri aktarmak ya da yedeklemek.
  • Harici bir cihazdan NAS'ınıza veri kopyalanmasını başlatmak

 

Yeni bulut depolama seçeneği

S aplikací Google Drive na vašem ASUSTOR NAS můžete propojit váš cloud a vaše osobní data. Google Drive podporuje nahrávání a stahování dat z NAS na Google Drive a také obousměrnou synchronizaci dat. Ať už se jedná o zálohu dat nebo o vzdálený přístup k datům, Google Drive na ASUSTOR NAS to zajistí.
 

Poznámka: 
1. Google dokumenty nemohou být synchronizovány.
2. Synchronizace probíhá každých 5 minut.

 

Yeni bulut depolama seçeneği

Kurun ve unutun

ASUSTOR'un Windows için Yedekleme Planı yazılımı size sorunsuz bir yedekleme sağlar. Bilgisayarınızdan NAS'a düzenli bir yedekleme görevi planlayın, daha sonra bırakın Yedekleme Planı gerisini halletsin. Yedekleme Planı, bilgisayarınızın her zaman yedeklenmesini sağlamak için arka planda çalışacaktır.

Gerçek zamanlı senkronizasyon

Planlanmış yedeklemeler arasında kaybolan veriler korumasızdır. Yedekleme Planı, bu önemli ve sürekli değişen dosya klasörleri için gerçek zamanlı dosya senkronizasyonu yapılandırmanıza olanak sağlar. Korunan dosya ve klasörlerinizde yapacağınız tüm değişiklikler gerçek zamanlı olarak güncellenecektir. Artık kritik dosyalarınızın her zaman korunacağından ve güncel olacağından emin olabilirsiniz.

Gerçek zamanlı senkronizasyon

Görev modu

ASUSTOR NAS “görev tamamalanana” kadar durmayacağı için, artık kritik yedekleme görevlerinizin durması ve tamamlanmaması konusunda endişelenmenize gerek yok. Zaman zaman yedekleme görevleri, karşı tarafta meşgul bir sunucu ile çeşitli bağlantı sorunları nedeniyle kesintiye uğrayabilir. Rsync, FTP, harici ve bulut yedeklemeleri için ASUSTOR'un Görev Modu bağlantı denemelerinin sayısını ve bu denemeler arasındaki zaman aralığını konfigüre etmenize olanak sağlar, bu da yedekleme görevinizin başarılı bir şekilde tamamlanmasını sağlar. Bu ayrıca IT yöneticilerine, yedekleme görevlerini yapılandırırken kayda değer ölçüde esneklik sağlamaktadır.

Mac için optimize edildi

Mac severler, sevinin! Mac'inizi ASUSTOR NAS'a kolayca yedeklemek için Mac'in entegre yedekleme programı Time Machine'i kullanabilirsiniz. Tüm ASUSTOR NAS Cihazları Time Machine ile kullanım için optimize edilmiştir, bu da Mac severlere tanıdık ve kullanımı kolay bir yedekleme çözümü sunar.

Mac için optimize edildi

Çoklu kullanıcı desteği

Farklı Mac kullanıcıları artık bilgisayarlarını güvenli bir şekilde aynı NAS cihazına yedekleyebilirler. Diğer NAS cihazlarının aksine, ASUSTOR NAS tüm Mac kullanıcılarının görevlerini gerçekleştirmek için tüm görevleri aynı dizin altına kaydeden tek bir grup hesabı kullanmaz. ASUSTOR NAS ile her Mac kullanıcısı bağımsız bir hesap ve yedekleme konumu kullanabilir, bu da herkes için gizliliği garanti eder.

Uygun maliyet-performans ve verimli posta hizmeti.

E-posta göndermek ve almak için yeteneği tüm işletmeler için esastır. Ancak, pahalı uygulama maliyetleri ve karmaşık yönetim küçük ve orta ölçekli işletmeler için engeller oluşturabilir. ASUSTOR’un Posta Sunucu hizmeti ile kolayca kendi özel posta sunucunuzu kurmanıza olanak sağlar.

Uygun maliyet-performans ve verimli posta hizmeti.

Kendi FTP sunucunuz

FTP, dünyadaki en çok kullanılan ve en popüler transfer protokollerinden biridir. Her ASUSTOR NAS, saniyeler içerisinde kişisel bir FTP sunucusu oluşturmanızı sağlayan entegre bir FTP sunucu özelliğine sahiptir. Kendi FTP sunucunuzu kurmak, internet üzerinden hızlı bir şekilde dosya paylaşma ve dosya alışverişi yapmanızı sağlayacaktır.

Güvenlik Duvarı

NAS'ınıza erişimi kontrol etmek için ADM Defender'ın güvenlik duvarını kullanın. Kimin NAS'ınıza erişip erişemeyeceğini belirleyerek sisteminizin güvenliğini sağlayın.

Güvenlik Duvarı

Güvenli bağlantılar

ASUSTOR NAS, VPN bağlantıları destekler, bu da size güvenli erişim ve esnek kullanım seçenekleri sunar. NAS'ınız, PPTP ya da OpenVPN protokolleri üzerinden VPN sunucularına bağlanabilen bir VPN istemcisi olarak hareket eder, bu da farklı sanal özel ağlara erişim kurmanızı sağlar. ASUSTOR NAS ayrıca çoklu VPN bağlantı profili oluşturulmasını destekler, böylece farklı VPN ağları arasında bağlantıları kolaylıkla değiştirebilirsiniz.

Network Defender

ADM Defender'ın Ağ Koruyucu özelliği, sizi kötü niyetli saldırılardan koruyacak ve hackerların NAS'ınıza erişmeye çalışmasını önleyecektir. Belirtilen bir zaman dilimi içerisinde NAS'ınız üzerinde çok fazla başarısız oturum açma girişimi olan istemci IP adresleri Ağ Koruyucu tarafından engellenecektir.

Network Defender

Ağ yönetimini etkili biçimde basitleştirme

Syslog Sunucusu standart Syslog iletişim kurallarını desteklerken, çeşitli ağ aygıtları boyunca yayılmış sistem günlüklerini depolama ve yönetim için merkezi olarak toplayabilir. Dahası, Syslog Sunucusu, NAS’ın Anlık Bildirim işlevini kullanarak, yöneticilerin, uygun önlemleri hızla almaları amacıyla, belirlenmiş olaylar oluştuğunda e-postalar veya SMS bildirimleri almasını sağlar.

Askeri düzeyde şifreleme

En önemli verileriniz en iyi güvenliği hak ediyor. ASUSTOR NAS, klasör bazında askeri düzey AES 256bit şifreleme sağlamaktadır, bu da en gizli verileriniz için ihtiyacınız olan güvenlik ve gizliliği sağlamaktadır. Şifreli klasörlere kaydedilen tüm veri otomatik olarak şifrelenecek ve en yüksek standartlarda güvenceye alınacaktır. NAS ya da sabit disklerinizi kaybetmeniz durumunda, hassas verilerinizin yanlış kişilerin eline geçmesi konusunda endişe duymanıza gerek yoktur.

Askeri düzeyde şifreleme

Klasör bazında etkinlik

Diğer NAS cihazlarının aksine, ASUSTOR NAS şifrelemek istediğiniz klasörleri ayrı ayrı seçme özgürlüğü verir. Diğer NAS cihazları depolama disk birimlerinin tamamını şifreler, bu da sistemi kayda değer ölçüde yavaşlatır. Depolama birimlerinin herhangi bir şifrelenmiş kısmı performansta bir düşüşe maruz kalacaktır. Ancak, ASUSTOR NAS ile en gizli verilerinizi şifrelerken diğer verileri şifrelenmeden bırakabilirsiniz, bu da performans ve güvenlik arasında kusursuz bir denge oluşturur.

Daha fazla israf yok

Ne zaman bir yazılım kurmanız gerekse CD ya da DVD yazarak hem vaktinizi hem de paranızı boşa mı harcıyorsunuz? ASUSTOR NAS, ISO dosyalarının takılmasını destekler ve bu da CD ve DVD israfını etkin bir şekilde azaltarak size uygun maliyetli bir çözüm sunar.

Daha fazla israf yok

Harici Optik Sürücü Desteği

USB üzerinden NAS harici optik sürücü (CD, DVD, Blu-ray) bağladıktan sonra, doğrudan optik medyaya yedeklenen dosyaları herhangi bir şekilde erişmek için File Explorer'ı kullanabilirsiniz ve NAS için optik medya dosyalarını aktarmak gelecek erişim için sürükle ve bırak yoluyla yapabilirsiniz. 
 

Not:
  1. Bu işlev yalnızca veri erişimi sağlar. optik medya ses ve video oynatma desteklemez.
  2. Bazı optik sürücüler düzgün çalışabilmesi için ek güç gerektirir. Eğer optik sürücü dönme veya doğru okumadığında ek güç eklemek için Lütfen bir USB Y-kablosu kullanın.

 

Sınırsız potansiyeli serbest bırakın

Her ASUSTOR NAS cihazı ile önceden kurulmuş olarak gelen uygulamalar sadece başlangıç. Müsait olduğunuz bir zamanda, Uygulama Merkezi'nde ilginizi çeken uygulamalara göz atabilir ve istediğiniz uygulamaları indirebilirsiniz. Uygulama Merkezi, kendiniz için kişiselleştirilmiş bir NAS cihazı oluştururken ASUSTOR NAS'ın sınırsız potansiyelini keşfetmenize olanak sağlar.

Sınırsız potansiyeli serbest bırakın

 

iSCSI LUN Anlık Görüntüleri

Kararlı, hızlı ve kapasite tasarruflu

ASUSTOR’un anlık görüntü teknolojisi, anlık görüntülerin neredeyse anında oluşturulmasını sağlar. Geleneksel LUN yedeklemelerle karşılaştırıldığında önemli miktarda zaman ve depolama kapasitesi tasarrufu sunmaktadır. Basit ve sezgisel arayüz, dosyaların hasar görmesi veya bozulması durumunda, yöneticilerin, verileri hızla geri yükleyerek acil kurtarma işlemini olası en hızlı sürede tamamlamasına ve kesintisiz hizmet sağlamasına olanak tanır.

Gözünüz üzerinde olsun

Evinizi sahipsiz bırakmaktan endişe mi duyuyorsunuz? İzleme Merkezi ile gözünüz en önemli şeylerin üzerinde olsun. İzleme Merkezi'nin tamamen optimize edilmiş arayüzü eş zamanlı olarak 4 IP kameradan canlı yayınları izlemenize, enstantane almayı ve tüm kameraların pan, tilt ve zoom özelliklerini kontrol etmenize imkan sağlar.

Gözünüz üzerinde olsun

Hayattaki en iyi şeyler ücretsizdir

ASUSTOR İzleme Merkezi, 4 farklı IP kamera kurulumuna izin veren 4 lisanssız kanal ile birlikte gelir. Bu, izleme sisteminizin başlangıç maliyetini önemli ölçüde azaltır. Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox ya da Google Chrome, kullandığınız tarayıcı hangisi olursa olsun, İzleme Merkezinin kullanımı kolay tarayıcı tabanlı arayüzü hızlı başlangıç sihirbazı güvenlik izleme sistemini hızlı bir şekilde kurmanızı sağlayacaktır.

Avucunuzdaki sinema salonu

AiVideos size benzerleri içinde en sorunsuz mobil video izleme deneyimini sunuyor.Uzun indirme sürelerini beklemenize gerek kalmadan NAS'ınızdan video koleksiyonu içerisinde gezebilirsiniz. Sadece tek bir tıklama ile yüksek çözünürlüklü Full HD (1080p) video izleme keyfini çıkarın.
Hatta birçok dilde altyazı ve farklı ses seçenekleri ile filmleri farklı dillerde izleyebilirsiniz .AiVideos, Mobil cihazınıza sinema keyfini getirir.

*MXplayer kullanmanız tavsiye edilmektedir. 
**Desteklenen mobil: Android

 

Avucunuzdaki sinema salonu

Daha fazla çevrimdışı video içeriğinin keyfini çıkarın

Hatta videoları çevrimdışı görüntüleyebilirsiniz! Harici USB kablosuna gerek kalmadan sadece birkaç dokunuşla videoları NAS cihazınızdan telefonunuza indirin. Bazen zayıf Wi-Fi çekim gücünden kaynaklı olarak indirmelerinizde çok beklemenize neden olabilir. Böyle bir durumda Wi-Fi sinyalinin daha kararlı olduğu bir noktaya geçtiğinizde AiVideos indirme işlemlerinizde nerede kaldıysanız oradan devam edecektir. Bu kullanışlı özellik sayesinde, artık yarım indirilen dosyalar hakkında endişelenmenize gerek kalmadı!

Değer verdiğin her şey için AiSecure ile bağlı kal

AiSecure; özel mobil uygulaması ile evinizde nelere oluyor kolayca bu uygulama ile kontrol edebilirsiniz. Belirli yerleri canlı izlemenin yanı sıra, ayrıca belirli olaylar gerçekleştiğinde AiSecure uygulaması ile mobil cihazınıza tüm son gelişmeleri anlık geri bildirim gönderebilir.

Değer verdiğin her şey için AiSecure ile bağlı kal

Basit kurulum

AiSecure önemli ölçüde gözetim beslemeleri* için bağlantı işlemini basitleştirir. NAS’ınızda Cloud Connect etkinleştirdikten sonra kolayca dünyanın herhangi bir köşesinden özel bulut Kimliğinizi kullanarak, hayatınızın bütün önemli şeyleri izlemek mümkün olacak. 
 

*AiSecure 3 farklı bağlantı yöntemi sağlar: 
1. Bulut kimliği bağlama 
2. ASUSTOR cihazlara aynı ağ aracılığıyla otomatik bulma bağlanma. 
3. IP/Hostname bağlanma

 

Mobil bulut veri yöneticiniz

ASUSTR'un AiData mobil uygulaması ile verilerinize mobil cihazınızla bulut ve NAS üzerinden erişin. Sezgisel arayüzü ve tanınmış bulut depolama hizmetlerinin entegrasyonuyla, AiData NAS ve bulut üzerindeki tüm dosyalarınızı yönetmenizi sağlar.

Mobil bulut veri yöneticiniz

Kullanışlı özellikler

 

AiData, dijital yaşam tarzınızı zenginleştirecek uygun özelliklere sahiptir. NAS üzerindeki verileri yeniden adlandırmak, kopyalamak, taşımak ya da silmek için mobil cihazınızı kullanın. Hareket halindeyken hızlı çevrimdışı görüntülemek için öğeleri sık kullanılan olarak kaydedin ya da fotoğraflarınızı doğrudan telefonunuzdan NAS'a yükleyin. NAS'ta paylaşmak istediğiniz bir dosya mı var? Arkadaşlarınıza ve ailenize hızlı bir şekilde indirme bağlantılarını e-posta ile gönderin. AiData'nın özellikleri, kişisel bulutunuzdan gerçekten faydalanmanızı sağlar. 


 

Sezgisel entegre

Android/iOS cihazınızdan NAS'ınızdan herhangi bir klasörü indirebilir veya NAS'ınıza Android/iOS cihazınızdaki klasörlerden dosyaları yükleyebilirsiniz. Şimdi, NAS ve mobil cihazlardaki uygulamalar, çeşitli verileri her zamankinden daha hızlı entegre edilebilir. 

NAS'ınızda önemli datalarda gezinirken, datalarınızı; dosya adına, boyutuna ve tarihe göre listeyebilir, iyi bir organizasyonla yönetebilirsiniz.

Sezgisel entegre

Geliştirilmiş Mobil Gizlilik Koruması

Passcode koruma giriş kodu ile NAS’ınızdaki tüm dataları giriş bilgilerini yanlışlıkla veya kaybetmiş olsanızda endişenlenmenize gerek yok. Giriş Kodu sizing savunma hattınız durumundadır.Şifre koruması kullanırken, bir ASUSTOR mobil uygulamasını kullanmak için önce bir doğru şifreyi girmeniz gerekecektir.

Fotoğraflarınıza göz atmanın en sezgisel yolu

AiFoto ile zarif küçük önizleme kullanarak her fotoğrafı size sunuyor. Zahmetsizce NAS’ınızdaki tüm anılarınıza göz atın.

Fotoğraflarınıza göz atmanın en sezgisel yolu

Otomatik Foto Yükleme

Otomatik yükleme fonksiyonu size resimlerinizin nasıl yedekleyeceğinize dair bir endişe taşımamayı garanti ediyor. AiFoto’nun otomatik olarak yedeklerinizin icabına bakmasına izin verin. Ayrıca resimlerinizi daha rahat organize edebilmek için online bir albüm açıp, resimlerinizin otomatik olarak buraya yüklenmesine olanak tanıyabilirsiniz.

Çevrimdışı Albüm Şifreleme

İnsanlar her zaman merak içerisinde olacaklar. Size ve sevdiklerinize özel bir boşluk yaratmak için çevrimdışı albümlerinizi şifre ile koruyun.

Çevrimdışı  Albüm Şifreleme

Terabaytlarca müzik avcunuzun içinde.

AiMusic, NAS üzerindeki müziklerinizi mobil cihazınızda oynatmanızı sağlar, bu da hareket halindeyken tüm müzik arşivinizin tadını çıkarmanıza izin verir.

Çeşitli dinleme deneyimleri

İdeal bir müzik deneyimi için kendi oluşturduğunuz oynatma listelerinden müzik çalın. Rastgele şarkı dinlemeyi seviyor musunuz? AiMusic'in rastgele şarkı çalma modu en iyi arkadaşınız! Tüm müzik koleksiyonunuzdan rastgele bir oynatma listesi oluşturmak için bir kere seçmeniz yeterli, böylece her seferinde yeni bir müzik deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz.

Çeşitli dinleme deneyimleri

Çevrimdışıyken en sevdiğiniz şarkıları dinleyin.

AiMusic aynı zamanda çevrimdışı dinlemek için NAS'ınızdan mobil cihazınıza şarkı indirmenize de izin verir. İster tek bir şarkı ya da albüm veya komple bir oynatma listesi olsun, hepsi kolay dinleme için mobil cihazınıza kolaylıkla indirilebilir.

Hareket halindeyken indirin

Hareket halindeyken arama yapma ve indirmenin ve daha sonra eve gittiğinizde indirmelerin hazır olmasının kolaylığını hayal edin. ASUSTOR'un AiDownload uygulaması ile tüm bunlar ve daha fazlası mümkün. AiDownload, size mobil indirme yönetimi sağlamak için ASUSTOR İndirme Merkezi arayüzüne sahiptir. Arama, indirme, ayar yapma ya da izleme, tüm bunları AiDownload ile yapabilirsiniz.

Hareket halindeyken indirin

NAS yönetimi parmaklarınızın ucunda

İster bir ev kullanıcı olun, ister IT yöneticisi, AiMaster, ASUSTOR'un mobil cihazlar için tüm NAS cihazlarını kolayca kontrol etmenizi sağlayan Nas yönetim uygulamasıdır.

Anlık Bildirimler

AiMaster, gerçek zamanlı olay bildirimi özelliğine sahiptir, bu da sistem durumunuzu mobil cihazınızdan görüntülemenizi sağlar. Belirli olaylar meydana geldiğinde, son gelişmelerden haberdar olmanız için anlık bildirimler mobil cihazınıza gönderilecektir.

Anlık Bildirimler

NAS'ınız ile senkronize olun

AiMaster ile hiçbir zaman NAS'ınızdan uzak değilsiniz. Tüm hizmetleri, uygulamaları ve yedekleme görevlerini istediğiniz yerden istediğiniz zaman yönetin. Tek dokunuşla yedekleme yapın ve tüm kullanıcı ve sistem durumunu görüntüleyin. Diğer NAS'lar arasında kendi NAS'ınızı bulmak için Find Me özelliğini kullanın. Tüm bunlar ve daha fazlası AiMaster ile mümkün.

Uzaktan kumanda olarak mobil cihazınız

Telefonunuz ASUSTOR Portal için bir uzaktan kumanda olabilir. 
AiRemote, ASUSTOR Portal'ın tüm özelliklerini kontrol etmenizi sağlar. ASUSTOR Portal'ın ya da Chrome arayüzleriyle kullanılan basit yukarı, aşağı, sağ, sol kontrollerinden video oynatırken kullanılan oynat, durdur, geri sar, ileri sar ve ses kontrollerine kadar, AiRemote işinizi görür. 
Ayrıca, AiRemote, ASUSTOR Portal üzerinde Google Chrome/Chromium web tarayıcısını kullanırken Touchpad işlevi de görür. Touchpad modu, ekrandaki imleci kontrol etmek için telefonunuzu touchpad olarak kullanmanızı sağlar. İnternette gezinmek hiç bu kadar kolay olmamıştı! 
 

for iOS 
ITunes

for Android 
Google Play

for Android 
Asustor

     
 

 

Uzaktan kumanda olarak mobil cihazınız

Donanım Özellikleri

AS3204T v2
CPU Intel Celeron 1.6GHz Quad Core (burst up to 2.24GHz) Processor
Bellek 2GB DDR3L (genişletilebilir değil)​
HDD 4 x SATA3 6Gb/s; 3.5" HDD
Genişletme USB 3.1 Gen 1 x 3
Genişletme Birimine Sahip Maks. Sürücü Yuvası 16
Boyut 165(H) x 164(W) x 218(D) mm
Enerji Tüketimi 26.3W (Çalışma); 
12.2W (Disk Hazırda bekletme); 
0.97W (Uyku modu)
Disk Sayısı 4 Disk
Kasa Tipi Tower

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.