ASUS TUF B360-PRO GAMING B360 4xDDR4 VGA/HDMI 1xGLAN USB 3.1 16X M.2 1151v2 PIN ANAKART

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

ASUS TUF B360-PRO GAMING Anakart

Aura Sync RGB LED aydınlatma, DDR4 2666MHz desteği, 32 Gbps M.2, Intel Optane belleği ve yerel USB 3.1 Gen 2 ile Intel LGA 1151 ATX Gaming anakart

  • GPU Sıcaklık Tespiti & Fan Xpert 4 Core: Her fanın en iyi soğutma performansı ve düşük gürültü dengesine ulaşmasını garantiler
  • TUF Koruma: SafeSlot, ESD Korumaları, DDR4 aşırı voltaj koruması, Digi+ VRM ve paslanmaz çelik arka plaka ile uzun süreli güvenilirlik
  • Askeri sınıf TUF Parçalar: Maksimum dayanıklılık için TUF LANGuard, TUF Bobinler, TUF Kapasitörler ve TUF MOSFET’ler
  • Özel DTS® Custom ses: Stereo kulaklıklara pozisyonel ipuçları sunarak, rakiplerinize nokta atışı yapmanızı sağlar
  • Aura Sync RGB: Uyumlu PC aksesuarlarının geniş portföyüyle LED aydınlatmanızı senkronize edin

EN İYİ GAMING MARKASI!


TUF Gaming anakart, diğer kartların zorlanacağı durumlarda hayatta kalmak ve başarılı olmak için özel olarak tasarlanmış ve test edilmişlerdir. Oldukça dayanıklı parçalarla üretilen bu anakartlar, istediğiniz kadar uzun oyun seanslarında, rakipsiz kararlılık sunar.
Bir TUF Gaming anakart kullandığınızda, aynı zamanda TUF Oyun İttifakı'ndan da yararlanırsınız – daha kolay kurulum, en iyi uyumluluk ve benzersiz estetiği garantileyen, güvenilir endüstri ortaklarıyla ASUS'un ortak bir çalışması.

cer

TUF B360-PRO GAMING Yakın Bakış
Product Image

SAFESLOT

TUF Oyuncu anakartları, güçlü ve güvenilir olmaları için üretilmiştir. TUF Koruma, TUF B350M-Plus Gaming'in donanım korumasının adıdır ve uzun süreli dayanıklılık ve kararlılık sağlarken, kartın askeri sınıf TUF parçaları ise standartlara uyarak, uzun ömürlü bir oyuncu sistemi oluşturmak için güven sağlar..

Product Image

ESD KORUMALARI

Elektrostatik deşarj, kasanız için yolun sonu anlamına gelebilir. Bu yüzden TUF B350M-Plus Gaming, ESD Korumaları ile güvenliktedir – daha uzun parça ömrü ve endüstri standartlarından 2 kat daha iyi sistem güvenliği sunar

Product Image

OYUNCU KULAKLIKLARI İÇİN DTS CUSTOM

Savaş yeteneklerinizi, benzersiz DTS Custom dahili ses ile geliştirin. Stereo kulaklıklarla birlikte pozisyonel ses oluşturmak için gelişmiş emülasyon teknikleri kullanan DTS Custom, dahili sesi yeni bir aşamaya taşıyor. Üç farklı ön ayar ile – Aerial, Soundscape ve Tactial- farklı tarda oyunlarda önemli bir avantaja sahip olacaksınız

 

 

Intel® Ethernet

DAHA FAZLA ÇIKIŞ, DAHA AZ İŞLEMCİ KULLANIMI VE MUHTEŞEM OYUN DENEYİMLERİ

Daha hızlı ve akıcı oyun için TUF GAMING Anakartlar, en yeni Intel Ethernet'i barındırır. Intel'in LAN'ının, işlemci yükünü azaltma ve sıra dışı yükseklikte TCP ve UDP akışıyla daha hızlı ve akıcı veri aktarımı sağlama gibi avantajları vardır.

Product Image

 

LANGuard – RJ45 Yeniden Tasarlandı

ARTIRILMIŞ ÇIKIŞ, EN İYİ AKIM KORUMASI

TUF LANGuard, gelişmiş sinyal çiftleme teknolojisini, yüksek kaklite yüzeye monte kapasitörlerle birleştiren, askeri sınıf bir yeniliktir - anakartı yıldırım düşmesi ve statik elektrikten korur.

Product Image

 

FAN XPERT 2+

GELİŞMİŞ FAN KONTROLÜ!

Yerleşik termal sensörler ve donanım seviyesinde 4-pin/3-pin PWM/DC mod tespiti, Fan Xpert 2+, her fanın soğutma performansı ve sessizlik arasındaki en iyi dengeye ulaşmasını garantiler.

Product Image

Yerleşİk 10Gbps USB 3.1 Gen 2 Tip-A Desteğİ
Çift geriye uyumlu USB 3.1 Gen 2 Tip-A ile, en üstün bağlantı esnekliğini ve 10Gbps'ye kadar veri aktarım hızlarını deneyimleyeceksiniz.

32Gbps'ye kadar dahili M.2 ile hızlanın
x4 PCI Express® 3.0 bant genişliği ile M.2, 32Gbps'ye kadar veri aktarım hızlarını destekler. Bir işletim sistemi veya uygulama sürücüsü için mükemmel bir seçimdir, PC ve uygulamaların mümkün olduğu kadar hızlı çalışmasını sağlar.

Intel Optane Belleklere Hazır
Intel® Optane™, TUF Gaming anakartlar tarafından desteklenen, devrimsel bir bellek teknolojisidir. Intel Optane bellek modülleri, takılı olan depolama cihazını hızlandırarak, boot ve yükleme sürelerini kısaltır, böylece her şey daha hızlı tepki verir.


 
Product Image

 

ASUS OptiMem ile Gelişmiş DDR4 Kararlılığı

ASUS OptiMem, bellek sinyal bütünlüğünü, rotalanmış yolları en uygun PCB katmanından geçirerek korur, T-Topoloji yol düzenimiz de, zamana bağlı sinyallemeyi, bellek yuvaları arasındaki yol uzunluklarıyla dengeleyerek sağlar. Bu iyileştirmeler, TUF Gaming anakartın, birçok çift ve dört kanallı DIMM bellek kitlerini desteklemesini sağlar, sisteminize de her türlü iş yüküyle başa çıkabilecek kararlılığı sunar – ister oyun oynayın, ister ağır uygulamaları çalıştırın.

 
 
  cer

DAHİLİ ÖZELLİKLERİN BİRLEŞİMİ İLE MUHTEŞEM SES

Akıllı tasarım ve yüksek kalite donanım, daha önce deneyimlemediğiniz gibi bir ses kalitesi yaratıyor!

Product Image

Ödüllü UEFI BIOS

Dünya basını tarafından en sezgisel UEFI BIOS olarak ünlendi!

Fare ile en rahat kontrol edilen grafik UEFI BIOS, daha hızlı kurulum ve daha kolay işlevler için yenilendi. Hız aşırtma ve DIY deneyimlerinizi iyileştirmek için artık tasarımı da daha çekici. İster acemi bir kullanıcı ister deneyimli bir hız aşırtmacı olun, EZ ve Advanced (Gelişmiş) Modları ile yapmak istediklerinizi hızla ve kolayca bulabilirsiniz.

Product Image

İşlemci Tipi INTEL
Soket Yapısı 1151 Pin v2
Bellek Tipi DDR4
Bellek Yuvası 4 Adet
Bellek Desteği (Max) 64GB
M.2 Desteği 1xM.2
O/B VGA Var
DVI Yok
HDMI Var
Display Yok
Raid Var
Gaming Ürün Evet

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.