ASUS RTX3070 DUAL OC 8GB GDDR6 256Bit 3xDP/2xHDMI PCI-E 4.0 DUAL-RTX3070-O8G

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

ASUS RTX3070 DUAL OC 8GB GDDR6 256Bit 3xDP/2xHDMI PCI-E 4.0 DUAL-RTX3070-O8G

 

Asus DUAL-RTX3070-O8G

AAA oyun performansı ve ray tracing için geliştirilmiş iki adet güçlü Eksen Teknolojili fanları ile ASUS GeForce RTX 3070 OC Edition 8GB GDDR6

  • NVIDIA Ampere Streaming Multiprocessor (SM) Teknolojisi: Dünyanın en hızlı ve verimli GPU'sunun yapı taşı olan yeni Ampere SM, 2 kata kadar FP32 işleme hızı ve gelişmiş güç verimliliği sağlıyor.
  • 2. Nesil RT Çekirdekleri: Yepyeni bir seviyede Ray Tracing performansı için, 1. nesil RT Çekirdeklerinin 2 katı işleme hızı ile gerçek zamanlı ışın izleme ve gölgelendirmeyi deneyimleyin.
  • 3. Nesil Tensör Çekirdekleri: İki kata kadar daha fazla işleme hızına sahip 3. nesil Tensör Çekirdeklerini kullanan yapay zeka işleme teknolojisi DLSS ile performanstan ödün vermeyin. 8K'ya kadar çözünürlük desteği ile en popüler oyunları daha önce hiç olmadığı kadar gerçekçi bir şekilde deneyimleyin.
  • Eksen Teknolojili Fanlar, daha uzun kanatlara sahip olmak için daha küçük yuvalar kullanıyor ve aşağı yönlü hava basıncını artırmak için bir bariyer halkasından yararlanıyor.
  • Auto-Extreme Teknolojisi, güvenilirliği artırmak için otomasyondan yararlanıyor.
  • Koruyucu bir arka plaka, nakliye ve kurulum sırasında bileşenleri korur.
  • GPU Tweak II, kullanışlı performans ayarları, termal kontroller ve sistem izleme sunuyor.

2 Kat Fan. 2 Kat Eğlence .En yeni NVIDIA Ampere oyun deneyimini en saf haliyle sunan ASUS Dual GeForce RTX 3070, performans ve sadeliği benzersiz bir şekilde birleştiriyor. Amiral gemisi ekran kartlarındaki gelişmiş soğutma teknolojilerinden yararlanan Dual GeForce RTX 3070, stilden çok malzeme kalitesine önem vererek dengeli bir sistem için mükemmel bir tercih sunuyor. Kemerlerinizi bağlayın ve son teknoloji oyun performansına kavuşun.

Eksen Teknolojili Fan Tasarımı Daha İyi, Daha Hızlı, Daha Güçlü
Üst seviye ROG ekran kartlarının yeni nesli için tasarlanan Eksen Teknolojili Fanlar, daha uzun kanatlara sahip olmak için daha küçük yuvalar kullanıyor ve aşağı yönlü hava basıncını artırmak için bir bariyer halkasından yararlanıyor.

0dB Teknolojisi - Sessiz Zeka GPU çekirdek sıcaklığı 55 derecenin altına düştüğünde gelişmiş dahili kontrolcü fanları durdurur. Böylece oyun keyfini sessiz bir ortamda yaşayabilirsiniz. Sıcaklık belirli eşiği geçtiğinde fanlar otomatik olarak çalışmaya başlar.

Dual BIOS ile Akıllı Seçim Yapın Düşük çekirdek sıcaklığına mı yoksa düşük gürültü seviyesine mi öncelik veriyorsunuz? Performans modu, kartların her an serin kalması için fanların dönmesini sağlar. Sessiz mod ise aynı güç hedefini ve üst düzey ayarları korur fakat orta seviye sıcaklıklarda daha sessiz çalışmak için daha az agresif bir fan programı uygular. Daha fazla özelleştirme ve kontrol seçenekleri için GPU Tweak II yazılımına göz atın.

Auto−Extreme Teknolojisi - Hassas Otomatik Üretim Auto-Extreme Teknolojisi, endüstride yeni standartlar belirleyen ve tüm lehim işlemlerinin tek seferde yapılmasını sağlayan bir otomatik üretim sürecidir. Bu süreç, bileşenler üzerindeki termal zorlanmayı azaltıyor ve güçlü temizlik kimyasallarının kullanılmasını önlüyor. Sonuçta doğaya daha az etki eden, üretimde güç tüketimini azaltan, daha güvenilir bir ürün ortaya çıkıyor.

Koruyucu Arka Plaka

Tamamen metal!
PCB, yapısal sağlamlık katan bir alüminyum arka plakayla güçlendirildi. Bu plaka; PCB'nin bükülmesini önlüyor, bileşenleri ve iletken hatları hasara karşı koruyor.

Hafif Aydınlatma - Ton Geçişleri Muhafazanın üzerindeki hafif aydınlatma şeridi sisteminize profesyonel bir tarz katıyor.

Paslanmaz Çelik G/Ç Braketi Dual GeForce RTX 3070’in G/Ç braketi, daha sağlam ve paslanmaya karşı daha dayanıklı olan 304 Paslanmaz Çelik ile güçlendirilmiştir.

144−Saatlik Onay Programı “Kapsamlı” demek yeterli olmayabilir
Her kart, piyasaya sürülmeden önce sıkı performans ve güvenilirlik testlerinden geçmek zorunda. Performans ve stres testlerimiz, Fortnite, League of Legends, Overwatch ve PlayerUnknown's Battlegrounds gibi liste başı oyunlarla gerçekleştiriliyor. Kartların sınırları zorlandığında dahi düzgün çalıştığından emin olmak için 144 saatlik kararlılık testleri ve bir dizi 3DMark testinden oluşan güvenilirlik denemeleri yapıyoruz.

Nvidia G-Sync Teknolojisi ile Akıcı Çalışma Bu ekran kartı, süper akıcı değişken yenileme hızı deneyimi sunmak için NVIDIA G-SYNC ekran teknolojisini destekliyor. AAA oyunları ekran yırtılması veya takılma olmadan oynayın.

Nvidia Ampere Mimarisi NVIDIA'nın 2. nesil RTX mimarisi olan yeni Ampere mimarisi, bünyesinde barındırdığı ve iki kata kadar daha fazla işleme hızına sahip gelişmiş 2. nesil Ray Tracing ve 3. nesil Tensör Çekirdekleri sayesinde oyuncular ve içerik üreticileri için üst düzey performans ve mükemmel oyun deneyimi sunar.

RTX. Başlıyor.Gerçek zamanlı ışın izleme ile popüler oyunları daha önce hiç olmadığı kadar gerçekçi bir şekilde deneyimleyin ve yapay zeka destekli DLSS ile performanstan ödün vermeyin. RTX. Başlıyor.

DLSS Yapay Zeka Hızlandırması NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling), GeForce RTX GPU'lardaki yapay zeka işlemlerine ayrılmış tensör çekirdeklerini kullanarak görsel gerçekçiliği yepyeni bir düzeye taşıyan, çığır açan bir yapay zeka işleme teknolojisidir. DLSS, oyunlarınızda kare hızlarını artırıp güzel ve keskin grafikler oluşturmak için derin öğrenme sinir ağının gücünden yararlanır. Ray Tracing ayarlarını en üst düzeye çıkarmak ve çözünürlüğü artırmak için gereken yüksek performansa da sahip olursunuz.

Zaferi Milisaniyeler Belirler NVIDIA Reflex üst düzey rekabet avantajı sunar. En düşük gecikme süresi. En iyi duyarlılık. GeForce RTX 30 Serisi GPU'lar ve NVIDIA G-SYNC oyun monitörleri tarafından güçlendirilmiştir. Rekabetçi oyunlardaki sistem gecikmesini ölçüp optimize eden devrim niteliğindeki bir teknoloji paketi sayesinde hedefleri daha hızlı belirleyin, daha seri bir şekilde tepki verin ve hedef isabetinizi artırın.

Yaratıcılığınızı Geliştirin GeForce RTX 30 Serisi GPU'lar sayesinde yaratıcı projelerinize seviye atlatın. En popüler yaratıcı uygulamalarda yapay zeka hızlandırması sunar. Özel sürücülerin ve araçların yer aldığı NVIDIA Studio platformu tarafından desteklenir. Rekor sürelerde çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Karmaşık 3D sahneleri işliyor, 8K video düzenliyor veya en iyi enkodlama ve görüntü kalitesiyle canlı yayın yapıyor olmanız fark etmez; GeForce RTX GPU’ların sunduğu performans sayesinde işinizi en iyi şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Profesyonellere Yakışır Bir Yayın Yapın İnanılmaz grafiklerin yanı sıra kusursuz ve takılmayan canlı yayın akışıyla tüm dikkatler üzerinizde olsun. Yeni nesil donanım tabanlı enkodlama ve dekodlama bir araya gelerek en iyi anlarınızı ayrıntılı bilr biçimde göstermenizi sağlar. Yepyeni NVIDIA Broadcast uygulaması sanal arka plan gösterme, kamera görüntüsünü otomatik çerçeveleme ve gürültü engelleme gibi hem ses hem de video kalitesini artıran güçlü yapay zeka özellikleri sayesinde canlı akışlarınızı bir üst düzeye taşır. GeForce RTX 30 Serisi GPU'lar takipçi kitlenize her zaman en iyi şekilde ulaşabilmeniz için ihtiyacınız olan performansı ve görüntü kalitesini sağlar.

DirectX 12 Ultimate Oyun geliştiricileri şimdi Microsoft Windows tabanlı PC oyunlarına daha da muhteşem grafikler ekleyebilir. GeForce RTX ekran kartları ışın izleme ve değişken hızla gölgelendirme gibi gelişmiş DX12 özellikleri sunarak oyunlara ultra gerçekçi görsel efektlerin yanı sıra daha yüksek kare hızlarıyla hayat veriyor.

GPU Tweak II ile Takip Et ve Ayarla ASUS GPU Tweak II aracı, ekran kartı performans ayarını bir üst seviyeye taşıyor. Bu araç; GPU çekirdek saat hızları, bellek frekansı, voltaj ayarları gibi birçok kritik ayarı yapmanızı ve özelleştirilebilir bir arayüz üzerinden her şeyi gerçek zamanlı olarak takip etmenizi mümkün kılıyor. Kartınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak çok sayıda özellik arasında gelişmiş fan kontrolü de bulunuyor.

XSplit - Üst Düzey Yayıncılık XSplit; oyun içi not ekleme ve diğer gelişmiş özelliklerle üst düzey bir yayıncılık deneyimi sunuyor. Belirli ASUS ekran kartlarını satın alınca verilen ücretsiz lisansın tadını çıkarın. İnternette görüşürüz!

wtfast - Gecikmesiz Oyun Keyfi Gecikme, bekleme ve kayıp paketlerin olmadığı bir oyun deneyimi yaşamanıza yardımcı olmak için wtfast ile iş birliği yaptık. 6 aylık wtfast Gamers Private Network üyeliğiyle daha akıcı bir çevrim içi oyun deneyimi için düşük ping'lerin keyfini sürün. Bir ASUS ekran kartı satın alın ve beklemekten kurtulun!

Quantumcloud - GPU'nun Gücüyle Kâr Edin Quantumcloud boşta duran GPU'nuzu çalıştırarak zahmetsizce ekstra para kazanmanızı sağlayan basit ve güvenli bir hizmettir. Kullanımı kolay bir uygulamayla bilgisayarınız bulut tabanlı uygulamaların çalışmasına yardımcı olur, bu süreçte de para kazandırır. Kazandıklarınız otomatik olarak WeChat veya PayPal hesabınıza aktarılır ve Quantumcloud internette hiçbir kişisel verinizi saklamadığından gizliliğiniz de bozulmaz. Şimdi para kazanmaya başlayın!

 
Teknik Özellikler  
Grafik İşlemci NVIDIA GeForce RTX 3070
Bus Veri Standardı
PCI Express 4.0
OpenGL OpenGL 4.6
Video Belleği
GDDR6 8GB
CUDA Core 5888
Bellek Hızı
14 Gbps
Bellek Arayüzü 256-bit
Dijital Maks. Çözünürlük
7680x4320
HDMI Çıkışı Var x 2 (HDMI 2.1)
Display Port
Var x 3 (DisplayPort 1.4a)
HDCP Desteği Var (2.3)
Maks. Görüntü Çıkış Desteği
4
NVlink/ Crossfire Desteği Hayır
Tavsiye Edilen PSU
650W
Güç Bağlantıları 2 x 8-pin
Aksesuarlar
1 x Koleksiyon kartı, 1 x Hızlı kurulum kılavuzu
Yazılım ASUS GPU Tweak II & Driver
Boyutlar
26.7 x 13.5 x 5.2 cm
Slot 2.7 slot

 


#RTX3070 #ASUS #EKRANKARTI

 

Kategori Nvidia
Bellek Kapasitesi 8GB
Bellek Tipi DDR6
Bellek Arayüzü 256 Bit

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.