ASUS ROG STRIX B360-F GAMING B360 4xDDR4 DVI/DP/HDMI 2xM2 1151Pv2 ANAKART

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

 

ROG STRIX B360-F GAMING
Intel B360 ATX oyuncu anakartı, Aura Sync RGB LED aydınlatma, hazır monteli I/O kalkanı, çift M.2, SATA 6Gbps, USB 3.1 Gen 2

  • LGA1151 soket: 8. Nesil Intel® Core™ masaüstü işlemcilere hazır.
  • Aura Sync RGB: LED aydınlatmayı, RGB şeritlerin de olduğu uyumlu PC aksesuarlarının geniş portföyüyle senkronize edin.
  • Kolay DIY: Hazır monteli I/O kalkanı, ASUS SafeSlot ve maksimum dayanıklılık için yüksek kalite parçalar.
  • Yerleşik M.2 soğutucu: tutarlı depolama performansı ve gelişmiş güvenilirlik sunmak için M.2 diskini soğutur.
  • 3D baskı dostu tasarım: Özel 3D montajlar, 3D baskılı parçaların montajını hızlı bir şekilde yapar.
  • Gelişmiş soğutma: Sistemin bütününde otomatik ayar ve kasanıza özel hazırlanan soğutma profilleri.
  • Oyun için ses: Sonic Studio III ile SupremeFX S1220A, sizi içine çeken ses dünyaları yaratıyor.
  • Oyun için bağlanılabilirlik: Çift M.2 ve USB 3.1 Gen 2 Tip-A ve Type-C™ bağlantıları.
  • Oyun için ağ: Intel Gigabit Ethernet, LANGuard ve GameFirst ile daha akıcı, daha güvenli ve gecikmesiz çevrimiçi oyun.
ROG STRIX B360-F GAMING Yakın Bakış
Product Image


Estetik

Estetik ufkunuzu yeni siber yazılı tasarım, fan ızgaraları ve kablo tarakları gibi 3D yazdırılabilir parçalar ve Aura aydınlatma ile genişletin – içten dışa yayılan büyüleyici bir görünümle kişiselleştirilmiş bir oyun sistemi yaratın.


SİBER GÖRÜNÜM

ROG Strix ısı bloğu üzerindeki farklı şık kesimler, şimdi fütüristik siber yazılı bir kaplamayla güçlendirildi, böylece bu nesil için benzersiz bir kimlik oluşturuldu. Ancak hepsi görünüşle ilgili değil; tamamen yeni ROG Strix anakartlar, yüksek kaliteli metal ısı bloğu ile materyalistik mükemmeliyeti sunarak, şık bir dokunuşa sahip.


3D YAZICI DOSTU

KENDİNİZİN OLSUN

ASUS, 3D yazıcıları destekleyen ilk anakart üreticisidir, böylece anakartınızın görünümünü özelleştirmek kolaylaşır ve yazdırılabilir parçalarla sistem performansınızı artırabilirsiniz.


3D YAZDIRILABİLİR AKSESUARLAR

Özel PC kurulumlarında sistem parçaları göründüğü için, kendinizinkini 3D yazdırılmış aksesuarlarla farklı kılabilirsiniz.

 

2-YÖNLÜ SLI HB KÖPRÜ KAPLAMASI
Kaplamayı SLI HB köprüsünün PCB'sine yerleştirin ve kasanıza tarz katın. Çoklu boyutlar—eATX, ATX and mATX— için de mevcut.

 

FAN IZGARASI
Kasanıza küçük bir ekstra tarz katın

 

KABLO TARAKLARI
Çoklu konektör tasarımıyla kablolarınızı düzende tutun. 24-pin, 8-pin, 8 + 6-pin, 6-pin ve 4-pin'lik PSU bağlantıları için 3D tasarım dosyaları mevcuttur

 

ROG YAZITİPLERİ
ROG yazıtipi dosyalarını kullanarak harfleri yazdırın -- ardından isminizi veya istediğiniz kelimeyi ekleyerek kasanızı özelleştirin!

 

ROG ANAHTARLIK
Bir 3D anahtarlık yazdırın ve ROG tutkunuzu dünyaya gösterin!


DIY Dostu Tasarım

DIY dostu tasarım, PC kurma deneyiminizi kolaylaştırır. Yerleştirmesi kolay, uyumluluğu garantilenmiş, sizi ve sisteminizi güvenli tutmak için korumalıdır.

 

 
Product Image

SERTİFİKALI UYUMLULUK

Sisteminizde kullanılacak parçaları seçmeniz, PC DIY'in kalbidir. Bu yüzden ROG Strix, birçok parça ve cihazla en iyi uyumluluğu sunabilmek için geniş kapsamlı bir sertifikasyon programına tabi tutulur. Uyumluluk garantili parçaların kapsamlı listesi, bir ROG Strix oyuncu sistemi kurarken değerli bir yardımcıdır. Binlerce uyumlu parçayı gösterir ve bellekler için de özel bir liste (QVL) barındırır – böylece sorunsuz kurulum yapıp, hızlıca eğlenceye adım atarsınız.

Product Image

Performans

Kapsamlı soğutma kontrolleri, hızlı depolama ve bellek güvenilirliğini ve hızını geliştiren özel teknolojilerle muhteşem performansı deneyimleyin.

Product Image

TASARIMDAN SERİN

ROG Strix B360-F Gaming, Fan Xpert 4 veya UEFI BIOS ile ayarlanabilen, en geniş soğutma kontrollerini barındırır.

Product Image

PERFORMANSTA SEVİYE ARTIŞI

Fan Xpert 4

ROG Strix anakartlar, fanlar ve hepsi-bir-arada (AIO) soğutucular üzerinde Fan Xpert 4 veya ödüllü UEFI'ı ile geniş bir kontrol sunar. İster sıvı ister hava ile soğutun, Auto-Tuning modu, tüm parametreleri tek bir tıkla akıllı şekilde ayarlar. Aynı zamanda tüm fan hızlarını varsayılan minimumun da altına düşüren Extreme Quite modu da bulunur – sisteminizi hafif işleri yaparken fısıltı seviyesinde tutar.
 

 

MÜKEMMEL SOĞUTMA İLE ÇİFT M.2

ROG Strix B360-F Gaming, maksimum depolama esnekliği için iki M.2 yuvasıyla donatılmıştır. İlk yuva, fan tabanlı soğutma için dev bir soğutma yüzeyine sahip bir yerleşik M.2 ısı bloğu bulunmaktadır. İkinci yuva ise ısı oluşturan grafik kartından uzak yerleştirilmiştir, böylece maksimum hava akışı ile soğutma sağlanır. Birlikte, size en hızlı ve en esnek M.2 arayüzünü sunar.
 

 

GELİŞMİŞ DDR4 KARARLILIĞI

ASUS OptiMem, bellek sinyal bütünlüğünü, rotalanmış yolları en uygun PCB katmanından geçirerek korur, T-Topoloji yol düzenimiz de, zamana bağlı sinyallemeyi, bellek yuvaları arasındaki yol uzunluklarıyla dengeleyerek sağlar. Bu iyileştirmeler, ROG Strix B360-F Gaming'in, birçok çift ve dört kanallı DIMM bellek kitlerini desteklemesini sağlar, sisteminize de her türlü iş yüküyle başa çıkabilecek kararlılığı sunar – ister oyun oynayın ister ağır uygulamaları çalıştırın.
 

OYUN YÜKLEMELERİNİZİ HIZLANDIRIN

RAMCache II, milisaniyeleri mikro saniyelere dönüştürerek, oyun yükleme sürelerinizi hızlandırır. En yeni NVM Express depolama seçenekleriyle de uyumlu olduğundan, benzersiz akıllı teknolojisi, tüm bir depolama cihazını verimli şekilde arabelleğe alarak, favori oyun ve uygulamalarınızı yüksek hızlarda başlatır.

 

Sonic Studio III

Sonic Studio, VR başlıkları için HRTF tabanlı (baş ile ilgili aktarım işlevi*) sanal surround'u destekleyerek, sizi aksiyonun içine daha çok çeken bir ses ortamı oluşturur. Sezgisel Sonic Studio arayüzü ise birçok EQ seçeneği ve tek tıkla ön ayarlar sunarak, kişisel tercihlerinize veya kulaklığınızın karakteristiğine uyan ses seçeneklerini ayarlamanızı sağlar..

 

SONİC RADAR III

Yeni Sonic Radar III'ün gelişmiş ses motoru, sesleri olduğundan daha doğru şekilde işliyor, böylece etrafınızda olup bitenden her zaman haberdar olmanızı garantiliyor. Artık ekran üzerindeki bir oka da sahip – düşmanlarınızın yerini anında belirlemenize yardımcı! Önemli oyun içi seslerin kaynağını buluna ve düşmanın yerini belirleme yeteneklerinizi geliştirin. Buna ek olarak yeni Audio Boost özelliği, en düşük sesleri bile duymanızı sağlıyor, böylece av değil avcı olacaksınız!

 

SupremeFX

Kendinizi ROG Strix'in SupremeFX ses teknolojisi ile oyunun içinde bulun. S1220A kodek'ini kullanan SupremeFX, doğal ve detaylı bir ses imzası sunmak için düz bir frekans tepkisi sunmak için geliştirilmiş, yerleşik bir ses çözümüdür. Ön panel kulaklık çıkışına eklenen iki op amfi ile, kulaklıkların tam potansiyelini sunması için güçlü voltaj ve akım sağlar.

 

 

EPU- TAM ENERJİ VERİMLİLİĞİ

Enerji İşleme Ünitesi (EPU), sistem genelinde güç tasarrufunu, güç tüketimini otomatik olarak iyileştirerek ve Away modu ile tasarrufu maksimuma çıkararak sağlar – sıra dışı bir enerji tasarrufu modunu, kullanılmayan I/O kontrolcülerini kapatarak sunan bir akıllı ayar.

 

 

Intel® Ethernet

MUHTEŞEM OYUN DENEYİMLERİ İÇİN DAHA FAZLA AKIŞ VE DAHA AZ İŞLEMCİ KULLANIMI

ROG Strix B360-F Gaming, daha hızlı ve akıcı oyunlar için en yeni Intel Ethernet'i (I219-V) barındırır. Intel'in LAN'ının işlemci yükünü azaltır ve TCP/UDP akışını artırarak, oyun için daha fazla işlemci gücü sağlar.

 
 

LANGuard – RJ45 Yeniden Tasarlandı

ARTIRILMIŞ ÇIKIŞ, EN İYİ AKIM KORUMASI

LANGuard, savaşlarınız için daha güvenli ve daha kararlı bağlantılar anlamına gelir. Gelişmiş sinyal çiftleme teknolojisi ve yüksek kalite yüzeye monteleme işlemi, güçlerini birleştirerek, ROG Strix Gaming B360-F'nizin bağlantılarını korur ve artırılmış akış sağlar. Buna ek olarak statik elekriğe 1.9 kat daha fazla tolerans gösteren ve akımlara 2.5 kat koruma (15kV'a kadar) koruma sunan elektrostatik olarak korunmuş, akım korumalı parçalar (ESD Korumaları) yer alır.

 

 

GAMEFIRST IV

Oyunlardan gecikme olmasını engelleyen ağ optimizasyonu yazılımı!

GameFirst IV ağ trafiğini daha hızlı, gecikmesiz çevrimiçi oyunlar için optimize eder - ve şimdi de Multi-Gate Teaming özelliği ile tüm ağlarınızı en üst seviye bant genişliği ve en akıcı oyun için bir araya getiriyoruz. Ayrıca yeni Akıllı mod ile yeni uygulama verilerinden oluşan bir veri tabanıyla her oyunun en iyi şekilde optimize olduğundan emin olacaksınız

 

Ödüllü UEFI BIOS

Dünya basını tarafından en sezgisel UEFI BIOS olarak ünlendi!

Fare ile en rahat kontrol edilen grafik UEFI BIOS, daha hızlı kurulum ve daha kolay işlevler için yenilendi. Hız aşırtma ve DIY deneyimlerinizi iyileştirmek için artık tasarımı da daha çekici. İster acemi bir kullanıcı ister deneyimli bir hız aşırtmacı olun, EZ ve Advanced (Gelişmiş) Modları ile yapmak istediklerinizi hızla ve kolayca bulabilirsiniz.

 

İşlemci Tipi INTEL
Soket Yapısı 1151 Pin v2
Bellek Tipi DDR4
Bellek Yuvası 4 Adet
Bellek Desteği (Max) 64GB
O/B VGA Yok
DVI Var
HDMI Var
Display Var
Type-C Var
Raid Var
Gaming Ürün Evet

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.