ASUS ROG GLADIUS II ORIGIN USB 12000 DPI GAMING MOUSE

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

ROG Gladius II Origin Call of Duty®: Black Ops 4 Edition : Aura Sync ile FPS için optimize edilmiş, ergonomik, 12000 dpi optik sensör ve özel switch soket tasarımı ile donatılmış kablolu optik oyuncu faresi

  • Call of Duty: Black Ops 4 oyun içi Aura Sync aydınlatma entegrasyonu en sürükleyici oyun deneyimini sunar
  • Aura Sync desteği ile özelleştirilebilir Aura RGB aydınlatma
  • Hızlı ve doğru takip için gelişmiş 12000 DPI optik sensör, ergonomik sağ el tutuşu için mükemmel konfor
  • 50 milyon tıklama ömürlü Omron anahtarlar, farklı tıklama direncine sahip ekstra iki adet Japon üretimi Omron anahtar
  • Taşınabilirlik ve saklama için çıkarılabilir kablo tasarımı ve ROG taşıma çantası
  • 6 adet programlanabilir buton, dahili hafıza ve ROG Armoury II yazılımı ile tamamen özelleştirilebilir oyun deneyimi
Product Image

MÜKEMMEL ZAFERLER İÇİN MÜKEMMEL TUTUŞ

FPS oyunları için optimize edilen ROG Gladius II Origin Call of Duty®: Black Ops 4 Edition, çok daha fazla çevreleyici etkiye sahip bir deneyim sunmak için oyun içi Aura Sync entegrasyonu sunuyor. Gelişmiş 12.000 dpi sensör her hareketi piksel hassaslığında takip ediyor. ROG'ye özgü yuva tasarımı ise tıklama gücünü en uygun hale getirmek için anahtarları kolayca değiştirebilmenizi sağlıyor. Bunların tümü, saatler boyunca avucunuzun içine oturacak şekilde tasarlanan, sağ ele uygun ergonomik bir kasanın içinde yer alıyor.

mars

Oyun İçi Aydınlatma Entegrasyonu

Call of Duty: Black Ops 4 deneyimini ekran dışında da yaşamaya hazır olun. Aura'nın geniş ekosisteminde yer alan uyumlu cihazlarla birlikte kullanarak, oyun içi aksiyonu oyuncunun durumunu gösteren ve rakiplerinizi vurduğunuzda tepki veren görsel ipuçlarıyla iyileştirebilirsiniz.

mars

Aura Sync RGB Aydınlatma

Tarzınızı Aura Sync RGB Aydınlatma ile bir üst düzeye taşıyın. Sonsuz renk ve bir dizi dinamik aydınlatma efektiyle farenizi tamamen özelleştirin. Aydınlatma efektlerini, sayısı sürekli artan Aura uyumlu donanımlarla senkronize edip gerçekten size özel bir oyun atmosferi oluşturabilirsiniz.

mars

Oyunlara Yönelik Gelişmiş Sensör

Her saldırı kritiktir. İşte bu yüzden ROG Gladius II Origin Call of Duty - Black Ops 4 Edition, rakiplerinizi alt etmeniz için gereken hassaslığı ve hızı sunan, oyunlara yönelik üst düzey bir optik sensör ile donatıldı. 100 ile 12.000 arasında değişen dpi seçeneklerine sahip sensör, hareketlerinizi saniyede 250 inç gibi inanılmaz bir hızla kusursuz bir şekilde takip ediyor. Ayrıca, ultra akıcı oyun deneyimleri için 1000 Hz sorgu oranıyla kesintisiz performans elde edeceksiniz.

mars

Yenilikçi Anahtar Yuvası Tasarımı

ROG'ye özgü anahtar yuvası tasarımı, fare anahtarlarını kolayca değiştirme imkanı sunarak kişiselleştirmeyi yepyeni bir seviyeye taşıyor. Tercih ettiğiniz çalışma gücü ve hisse sahip anahtarı kolayca takabilir, aşınmış veya bozuk anahtarları değiştirip farenin ömrünü uzatabilirsiniz.

mars

Ergonomik Konfor

ROG Gladius II Origin Call of Duty: Black Ops 4 Edition, her görevde en üstün konforu sunuyor. Sahip olduğu hatlar ve kauçuk yan paneller gibi tasarım ayrıntılarının tümü titiz denemeler ve e-spor profesyonelleriyle yakın çalışmalar sonucunda geliştirildi. Sonuç olarak, sağ ele tam oturan, avuç ve pençe tipi tutuş için özel olarak hazırlanan bir oyuncu faresi ortaya çıktı.

mars
Bağlantı Şekli Kablolu
Gaming Ürün Evet

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.