ASUS PROART B760-CREATOR D4 INTEL B760 LGA1700 DDR4 5333 HDMI DP TYPE-C 3x M2 USB3.2 AURA RGB 2.5Gbit Gbit LAN ATX PCIe 5.0 x16 Slot 12+1 GUC ASAMASI ASUS CONTROL CENTER EXPRESS HEDIYELI

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Var

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

ASUS ŞİMDİ ADOBE CREATIVE CLOUD İLE BİRLİKTE

Kampanya Detayları: Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak için https://www.asus.com/tr/content/asus-offers-adobe-creative-cloud/ adresini ziyaret edebilirsiniz.


ProArt B760-CREATOR D4

ProArt B650-Creator D4, sanal prodüksiyon, 3D işleme ve 4K/8K video düzenleme gibi içerik üretimindeki ağır iş yükleri için tasarlanan gelişmiş bir anakarttır. Bu anakart, sağlam güç dağıtımı ve soğutma tasarımı sayesinde 13. ve 12.Nesil Intel® Core™ işlemcilerin performansını ortaya çıkartıyor. Ayrıca, kapsamlı bağlantı seçenekleri arasında üç adet M.2 yuvası, 2.5 Gb ve 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 2x2 Type-C® ön panel bağlantısı ve Thunderbolt™ 4 başlığı gibi özellikler bulunuyor.

  • Ekran kartları için PCIe® 5.0
  • 2.5 Gb ve 1 Gb Ethernet
  • USB 3.2 Gen 2 Type-C® ve USB 3.2 Gen 2x2 Type-C® ön panel bağlantı noktası
  • DDR4 bellek desteği
  • Aşama başına 50A için derecelendirilmiş 12+1 eşli güç çözümü
  • ProArt Creator Hub

ProArt B760-CREATOR D4


Kapsamlı Bağlantı Seçenekleri


Ekran kartları için PCIe 5.0

13.Nesil Intel işlemcilerin sunduğu PCIe 5.0 desteği, PCIe 4.0’dan iki kat daha hızlı veri aktarım hızı sağlayarak yeni veri ağırlıklı görevlerle başa çıkabilecek kadar sağlam hale geliyor. PCIe 5.0, geliştirilmiş sinyal bütünlüğü, eklenti kartları için geriye dönük uyumlu CEM bağlantıları ve önceki PCIe sürümlerine geriye dönük uyumluluk gibi faydaları da beraberinde getiriyor.

ProArt B760-CREATOR D4


Ön panel USB 3.2 Gen 2x2 Type-C®

20Gbps’e varan veri aktarım hızları sunan ön paneldeki USB 3.2 Gen 2x2 Type-C® bağlantısı noktası da dahil olmak üzere kapsamlı USB bağlantı noktaları, çok sayıda çevre birimi barındıran üst seviye sistemlere destek veriyor.

ProArt B760-CREATOR D4


Thunderbolt™/ USB4® desteği

ProArt B760-Creator D4 dahili bir başlık aracılığıyla Thunderbolt 4 desteği sunuyor. Bu ProArt anakart, Intel sertifikalı ASUS ThunderboltEX 4 eklenti kartıyla* tek bir kablo üzerinden 40 Gbps’e kadar çift yönlü hız sağlıyor. Bu kart, birden fazla ekran bağlamak için papatya dizilimi işlevi de sağlayarak 8K çözünürlüğe kadar ekran desteği veriyor. Ayrıca buradan 100W’a kadar güçle hızlı şarj yapılabiliyor. 
* ASUS eklenti kartı ayrı olarak satılır.

ProArt B760-CREATOR D4


Ağ Bağlantısı


Çift Ethernet

2.5 Gb ve 1 Gb Ethernet, internet ve yerel ağa-bağlı depolama için aynı anda hızlı veri aktarımları sunarken gelişmiş veri derlemesi ve güvenlik noktası sağlıyor.

ProArt B760-CREATOR D4


M.2 Yuvası (Key E)

ProArt B760-Creator D4, tip 2230 WiFi/Bluetooth modüllerini* destekleyen M.2 yuvasına (Key E) sahip. 
*WiFi/BT modülleri ayrı olarak satılır.

ProArt B760-CREATOR D4


PCIE 4.0 M.2 Depolama

ProArt B760-Creator D4, ikisi 64 Gbps’e varan yüksek hızlar için PCIe 4.0 desteği sunan üç adet dahili M.2 yuvası barındırıyor. Bu yuvalardan üçüncüsü ise PCIe 3.0 arayüzü ile 32 Gbps’e varan devasa aktarımlara izin vererek işletim sistemi veya uygulamalar için kullanılan sürücülerde daha hızlı açılış ve yükleme süreleri elde edilmesini sağlıyor.

ProArt B760-CREATOR D4


Güçlü İş İstasyonunuzun Merkezi


(1) 12+2 Eşli Güç Aşaması

50A için derecelendirilen bu güç aşamaları, yüksek ve alçak taraf MOSFET’leri ve sürücüleri tek bir pakette birleştirerek 13. ve 12.nesil Intel® Core™ işlemcilerin taleplerine uygun gücü ve verimliliği sağlıyor.


(2) Bobinler ve Kapasitörler

Yüksek sıcaklıklara dayanabilecek şekilde geliştirilen üstün alaşım bobinler ve dayanıklı kapasitörler, sektör standartlarından daha fazla performans sağlıyor.


(3) Digi+ Güç Kontrolü

Sektörün en iyilerinden biri olan ASUS Digi+ voltaj regülatör modülü (VRM) işlemciye akıcı bir güç iletimi yapılmasını garantiliyor.


(4) ProCool Güç Bağlantısı

Bu bileşenler, PSU güç hatlarıyla temas sağlamak için sıkı teknik özelliklere uyacak şekilde geliştirildi. Öz direnci düşüren bu özellik sayesinde sıcak noktaların oluşması ve bağlantı noktası hataları engelleniyor.

ProArt B760-CREATOR D4


DDR4 Bellek

ProArt B760-Creator D4 sahip olduğu dört yuvayla 128 GB’a kadar DDR4 belleğe destek veriyor. ASUS’a özel OptiMem II teknolojisi sinyal uzaklığını ve paraziti büyük ölçüde azaltıyor. Ayrıca, bellek kararlılığı ve uyumunu geliştiren iz düzen optimizasyonları sağlayarak bellek kitlerine de daha yüksek saat hızı aralıkları sunuyor.

ProArt B760-CREATOR D4


Esnek Hava ve Sıvı Soğutma Kontrolleri

ASUS Fan Xpert 4 yazılımı, fanlar, su pompaları ve hepsi bir arada(AIO) soğutucular için kapsamlı kontrol imkanı sunar. İster hava ister suyla soğutma yapın Auto-Tuning modu tüm parametreleri tek bir tıklamayla akıllı bir şekilde yapılandırır. Tüm fan hızlarını en düşük seviyenin de altına taşıyan Aşırı Sessiz modu ise hafif görevlerle ilgilenirken sisteminizin fısıltı düzeyinde ses çıkarmasını sağlar. Fanlar, su pompaları ve AIO soğutucular UEFI BIOS üzerinden de kontrol edilebilir.

ProArt B760-CREATOR D4


Kurulum Dostu


(1) SafeSlot

PCIe cihazlar için daha güçlü tutuş ve cihazların kaymasına karşı daha fazla direnç sağlar.


(2) Q-DIMM

Tek taraflı klipsler bellek modüllerinin son derece basit ve güvenli muhafazasını sağlar.


(3) Q-LED

Hızlı teşhis için işlemci, bellek, ekran kartı veya önyükleme aygıtındaki sorunları belirtir.


(4) SafeDIMM

Ek destek ve hasar önleme için güçlendirilmiş metal ayırıcı.


(5) M.2 Q-Latch

M.2 SSD’leri özel aletlere ihtiyaç duymadan muhafaza etmek için kolay kilit mekanizması.

ProArt B760-CREATOR D4


(6) Q-Connector

Ön paneldeki tüm kabloları toplayarak daha düzenli hale getirir.

ProArt B760-CREATOR D4


ASUS Türkiye Garantili Ürün

Bu ürün ASUS Türkiye Garantisi altındadır.
Garanti kapsamındaki ürünlerde Asus yetkili servislerinden ücretsiz hizmet alabilirsiniz. Garantili ürünlerinizi anlaşmalı kargo firması ile göndermeniz halinde servise gidiş geliş kargo ücretleri ASUS tarafından karşılanır.
Yetkili servise ürün göndermek için qr.asus.com/tamir sitesini, detaylı bilgiler için destek.asus.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

İşlemci Tipi INTEL
Soket Yapısı 1700 Pin
Bellek Tipi DDR4
Bellek Yuvası 4 Adet
Bellek Desteği (Max) 128GB
M.2 Desteği 3xM.2
O/B VGA Yok
DVI Yok
HDMI Var
Display Var
Type-C Var
Raid Yok
Gaming Ürün Evet

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.

Benzer Ürünler